Se zakonca ločujeta po 40ih letih pa sodnik vpraša ženo, ki je bila poročena s šoferjem:
- "Zakaj se ločujete po 40ih letih zakona?"
- "Glejte, ko je šel v penzijo in je v spalnico prinesel kanto nafte, ker ne more brez tega vonja, sem še prenesla. Ko je v stranišče prikotalil gumo od tovornjaka, ker brez tega ne more, je tudi še šlo. Ko pa mi je rekel 'šibaj ven, mala, pavza se je iztekla', je bilo pa preveč..."
Glede na to, da nisem kupoval neke vesoljske tehnologije, sem se zanesel, da možakar ve, kaj je dal. Pa saj do zdaj je bilo vedno v redu, ne vem, kaj je pa danes skadil...
In ne, ni Merkur.
Bauhausa pa v Novi Gorici sploh nimamo...
Je neka privat trgovina z okovjem za pohištvo (ročaji, panti, vodila predalov, ..., ..., ...,), vijaki - samoreznimi in metričnimi, ključavnicami in podobnim.
In vijaki so upasani in obdelani. Zdaj se sprednji odbijač hladi in strjuje (ni se dalo vsega priviti, pa smo lepili in zalivali) jutri ga pobarvam, pojutrišnjem bo mogoče BTjka spet na cesti...
Prodajalez odide, se kmalu vrne s papirnato vrečko in mi zaračuna naročeno.
Plačam, poberem račun in grem domov. Doma se lotim delat, odprem vrečko in me obide slabost. V vrečki je:
- 20 res širokih podložk
- 10 samozateznih matic M6
- 10 vijakov M6x35
Pa zakaj vedno jaz?
In na računu so M6x16. Tako da niti reklamirat ne bi mogel. In ker se mudi in ker je zdaj trgovina že zaprta (in tudi če bi bila odprta imam dobre pol ure vožnje v eno smer) mi ne preostane drugega kot zgubljat čas z žaganjem...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Trenutno stanje v Sloveniji:
cene kot v Švici, plače kot v Indiji, število ovc kot v Novi Zelandiji, človekove pravice kot v Severni Koreji,…
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani