To je samo v opozorilo drugim, da se ne nategnejo tako, kot sem se jaz. Ker nova tehnika je predvidena samo za po avtocestah, ne pa za stalno uporabo v hribih...
Danes sem ugotovil, da je naš FuckWagen v bistvu Polonez. Če se jih kdo mogoče še spomni...
Ameriški Nemec Poljskega porekla...
Mi pa ni jasno, po kom je tako nezanesljiv. Nemška kvaliteta je bila znana že od prve svetovne vojne dalje. Tudi Polonezi so se kar vrteli in niso kraljevali na avtovlekah...
Hja, Ford pa... Nekoč so pravili, da se iz vesolja vidita dve stvari: Kitajski zid in Fordov odpad. Potem so šli astronavtih v vesolje in povedali, da Kitajskega zidu iz vesolja ni videti. Za Fordov odpad pa tega niso rekli...
Hočem možakarju na lep način dopovedat, da je njegova ideja butasta. In mu razložim, da je modrost sicer tekla za njim, ampak je bil on hitrejši. Pa mi model ponosno odgovori:
V vojski so me učili: "Ne sprašuj, če nočeš vedeti odgovora."
Pred nekaj dnevi v pisarni nekaj zamešam in ob 8:45 sem bil prepričan, da je 8:15. S sodelavko nekaj usklajujeva in ko je ugotovila mojo zmoto, je komentirala:
- "Ura ti zamuja..."
Danes spet nekaj rešujeva in ugotovim, da je ona prepričana, da je danes četrtek in ne petek. In da ji vrnem milo za drago, jo vprašam:
- "A tebi mogoče koledar zamuja?"
In mi ona odgovori:
- "A se to toliko opazi? Bom morala it v lekarno po en test, da vidim, kaj je, ker sem res živčna zaradi tega..."
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Najdi Hondo z dvolitrskim dizlom, sedmimi sedeži in štirikolesnim pogonom, pa grem ponjo.
To je samo v opozorilo drugim, da se ne nategnejo tako, kot sem se jaz. Ker nova tehnika je predvidena samo za po avtocestah, ne pa za stalno uporabo v hribih...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani