Skoči na vsebino
Dve rde?i lepoti?ki na kupu
Napisano

..fantje..mal ste za?li iz teme (lahk odprete kak?no novo pod "splo?no"). Vglavnem, ?e boste za, se lahko kdaj zmenmo, pa se dobimo in sprobamo zadevici... Sem pa mal firb?en, kolk vas namerava pridt v nedeljo pred BTC?

Lepo se imejte .. :bravo: pa sre?no vo?njo!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dve rde?i lepoti?ki na kupu
Napisano

Razlike v porabi ni, ker moj pije od 12,7 do 14,9, kve?jem lahko pride do ve?je porabe pri RX-ki.

Po ovinkih lahko prakti?no re?em da ga vle?e not v ovinek, ne pa iz ovinka, lahko Rerx8 sam potrdi sva se peljala po Mirnski dolini lahko re?em da sem imel nasme?ek na obrazu in nogo na gasu :jupiii: (seveda v mejah normale).

Jap, vo?nje po Mirnski dolini ne pozabi? kmalu, sploh ?e se pelje? v avtomobilu, ki ma 320 konjev pa enga osla za volanom :hohoho: Drga? se pa avtek lepo dr?i ceste in res, v ovinku te vle?e noter (in ne navzven - 4X4 pogon). Sam priporo?am ?isto lahek zajtrk, pa brez kosila, vo?njo pa enkrat v popoldanskem ?asu :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.