Skoči na vsebino
Post a recent shot of your car
Napisano
pred 2 urama je Matick napisal:

En mi je enkrat reku, da tanka po 20€, ker je pol avto lažji, in je posledično manjša poraba. Sem mislil da me zajebava, pa je bil dečko kar resen.

Ali pa moja kolegica, ki je rekla, da ji ni mar za podražitev bencina, ker bo zanjo še vedno 20€ za plačati. :)))

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Žalostne slike
Napisano

Uf totalno sranje. :( Najboljše sklenit dobro kasko zavarovanje za točo, potem verjetno ne boš toliko v strahu, ko gre temni oblak preko neba. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hudi avti in fotke nasploh
Napisano
pred 6 urami je SeekK napisal:

Drugače so vsi taki, sam CX-30 ima notri placa tam tam z Mazdo 5.

Gelipter naj pove, iz prve roke, ki je imel oba2 omenjena, ter še taprvo Cx5 vmes. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 51 minutami je dvorjan napisal:

Ja, to je pa res. Se Mazdina pločevina lahko skrije pred Saabovo.

Je pa zato vsaj oblikovno 11 milijonov let stran od dizajnov propadlega avtomobilskega proizvajalca. :)

P.S. Mazda je še vedno moja najljubša znamka, da ne bo pomote! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
dne 8. 5. 2023 ob 11:32 je Slivka napisal:

Ah, daj no, sami izgovori. Tistemu karavanu s KK tablico odpreš prtljažnik, podreš zadnjo klop, položiš dva ploha in zapelješ notri

3-ka Touring ni niti K (-urnik) od karavana, v mojem primeru dvojni K, ker ima še bež notranjost in primerna le za kake hohštaplerje, ne rekreativce, heh.

Kakorkoli 29-ka res z največjo težavo šla no3. :)

IMG_20230509_131036.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

@MB, ker sta no3 že 2 in garaža ni neskončna, obenem mu dodatno nežno pranje ne more škoditi. :)

Tule današnja fotka s frendovo Folciko, ki ima pomenljivo registrsko (tole si jaz mislim, ko se nekdo zadaj prilepi, a prehiteti pa nima pirhov; buzerantski način vožnje je pravi izraz, hehe).

IMG_20230507_150155.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.