Kot zanimivost, nazaj grede v PO na AC resetiral potrošnjo in potem ob DeSUS vožnji, do Vodic le 3,3l na 100km.
Pred tem sem gajbo (povsem prazna AC) stisnu do 228kmh, več očitno ni želela in sem čakal, če mi kje iz zavetrja uleti Alex, ki menda rad požene svojega stroja.
Če je voznik dovolj OPRAN, potem mu je vseeno za pranje kolesa in vozila, hehe.
P.S. tudi meni demontaža prednjega kolesa ne pride v poštev, ker potem je kar zahteven postopek z nastavljanjem diska, pri tastarem kolesu, ki ima V zavore je to precej lažje, ampak tudi tistega 26-colarja raje kar v kompletu naložim v Geckota, ki se izkaže za precej prostorno zadevo, glede na skromne zunanje mere.
Pidžo je tudi meni najlepši, čeprav so so kar precej podobni, vsaj s prednjega profila. Mi je pa takale svetlo modra barva precej všečna. Z je pa samo za 2 osebi, kadar nas gre več na pot, počiva. :))
P.S. LJ grb je Domžale, ne Tu-bolje, verjetno je fotka bol piškave kakovosti, hehe
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Korensko sedlo je tudi luštno, na njihovi strani Wurzenpass.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani