Skoči na vsebino
Post a recent shot of your car
Napisano

In pazi, preden za?ene? motor, ker je brez olja.

Saj ve?, kako se pri Alfi preveri olje? Ima enak sistem kot Land Rover:

pogleda? na tla pod motorjem. ?e ga tam ni, da notri tudi ni. In na sliki ni videti lu?ice od olja pod motorjem, torej ga najbr? tudi notri ni.

Ali pa si avto prestavil samo za slikanje...

:P

A ves kaj, en redkih avtov, ko ne rabis preverjat olja na sibki, ker za vsak ko das kontakt se pokaze na zaslonu indikator nivoja olja :harhar:

Drugac ga pa nc nism prestavu, ker ga vsako jutro parkiram na isto mesto :)

Kira budala :o
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

To sem sam za mojo ?e tudi razmi?ljal :P dobra fora...moram nekje dobit te cifre :)

Mi je pa zaenkrat zadek zelo v?e?  :bravo: mogo?e bi pasala ?e meglenka od rx8 (jo ?e nekaj ?asa i??em za sebe).

js sm jih naro?u iz ebaya, so pa od Opla.

mogo?e, itak pa ?e ror zadi manjka :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

zamenjaj vlo?ek v klju?avnici el.del. al pa  naredi na stikala 1,2,3   saj ve?  kontakt in pa tipka za zagon ?tarterja :)

problem re?en ?e je te?ava morda v tem.  o?itno ko vrne? nazaj klju? ni ve? stalnega + ki bi napajal  stvari da avto zlavfa napre.

samo ugibam!

ne, ne, napaka je v komunikaciji ECUja z benz pumpo, ne regulira tlaka (ko spusti? klju? tlak pade).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.