mas mogoce kaksno fotkoJst mam zatemnjene luci zadaj, ze cca 8 let in nisem do zdej imel nobenih problemov, res pa je da so profesionalno zatemnjene in se ne vidi da so dodatno..
Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk
*??)
?.???.?*??) ?.?*?)
(?.?? (?.?? Lep dan
hehe mogoce pa kdaj res se v golijo pihnemo. mogoce kdo ve 19col platisca kaksne so gume potem 225/40?/19 ali se slucajno presek spremeni na 40
*??)
?.???.?*??) ?.?*?)
(?.?? (?.?? Lep dan
Mala bistveno pretirava. stekla ma res vrhunsko zatemnjena.
lepo je da ni cisto na max ker bi bil res prevelik udar glede na to da prva stekla ne smejo biti zatemnjena.
tako se mi pa zdi ko ima zatemnjena na 20% prepustnosti svetlobe da je zadeva izpadla vrhunsko. razlika se definitivno opazi. vem vsak ima svoj okus nekaterim se dopade nekaterim ne. glede na to da je vecina rekla da zadeva res uredu izgleda in da se definitivno opazi razlika na vozilu smo jo prepricali da pusti tako kot je saj ima ze tudi vse pisan v homolomo kartoncek zadeva je nalepljena in super izgleda.
Ko pa garancija potece pa lahko zamenja sam kaj ko je garancija 10 let hehe. se mi zdi da bo takrat ze kaksno novejso verzijo 6 imela. hehe
en lep pozdrav mazdasam zoom zoom
By Curko
ps. vem vem avto je pa res svinski in komaj cakava vikend da mazdi privosciva neko kvalitetno pranje hehe
*??)
?.???.?*??) ?.?*?)
(?.?? (?.?? Lep dan
lepo lepo. ko nekteri delamo, drugi pucajo hehe.
lp curko
Racing vle?ni trak. lepsi izgled nekaterim. tudi meni je to vsec sam ga nameravam tudi na avto vbesiti sam morm pru avto zamenat heheKaj ti pa un modri trak dol visi spredaj?
*??)
?.???.?*??) ?.?*?)
(?.?? (?.?? Lep dan
Ziv druzba
Vem da imamo v klubu veliko znizanih mazdic pa me zanima kako bi se obneslo nizanje karavana z skoraj z 2tonoma. Kaksna bi bila cena in kam se mi najbolj splaca dati znizati opel insignio karavana. In ce mi napisete se malo prednosti in slabosti vse dobrodoslo.
En zoom zoom pozdrav
*??)
?.???.?*??) ?.?*?)
(?.?? (?.?? Lep dan
Hvala za odgovor
*??)
?.???.?*??) ?.?*?)
(?.?? (?.?? Lep dan
?ivjo mazda?i
prijatelja zanima ?e mogo?e kdo ve koliko pride ?ipanje peugeota 206 letnmik 2001. 2.0 HDI?
*??)
?.???.?*??) ?.?*?)
(?.?? (?.?? Lep dan
*??)
?.???.?*??) ?.?*?)
(?.?? (?.?? Lep dan
Tudi jaz si moram omisliti kaj takega. Imam pa mazdo 6 2005 z enim izpuhom
*??)
?.???.?*??) ?.?*?)
(?.?? (?.?? Lep dan
Tudi sam tako mislim. Res avto dobi kar novo sliko
*??)
?.???.?*??) ?.?*?)
(?.?? (?.?? Lep dan
Seveda. To sem pa prvo naredil vse luknje dobro zatesnil... Tako da ne bo smelo biti problema z rjo.
*??)
?.???.?*??) ?.?*?)
(?.?? (?.?? Lep dan
Jst sm ga dobil na avtuodpadu fe?tajn. Malo pokli?i naokoli
*??)
?.???.?*??) ?.?*?)
(?.?? (?.?? Lep dan
Ne nimam se spoilerja gor
*??)
?.???.?*??) ?.?*?)
(?.?? (?.?? Lep dan
?ivjo. Zopet imam eno vpra?anje. Trenutno sem dobil ponudbo da lahko dobim spoiler za mojo mazdo 6 za 50eur.
Zanima me kako je s homologacijo. In ?e je ?e kdo imel opravka z tem.
Zoom.zoom
*??)
?.???.?*??) ?.?*?)
(?.?? (?.?? Lep dan
?ivjo tudi jaz imam tolo zadevico v mazdi in moram prinati da nimam nobenih te?av. A ti sploh ne prepozna?
Tudi jaz sem iz zasavja. Katero barvo mazde 6 ima?? Da ?e te kdaj sre?am da te pozdravim. Ker je kar nekaj mazdic v zasavju sam skoraj nobena na forumu
Veliko varnih kilometrov
*??)
?.???.?*??) ?.?*?)
(?.?? (?.?? Lep dan
Napisano
men je pa full usec tvoja mazdura iceman lepo si jo zrihtal. tko da tut svojo bom v 19 preubu in razmislil kaksna bi bila z zatemnjenimi lucmi seveda bom dal to delat nekam kjer zadevo obvladajo in ne kar enem.
*??)
?.???.?*??) ?.?*?)
(?.?? (?.?? Lep dan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani