vse gre lepo narazen, ?e je kaj podobno MX-3 je potem ?e en vijak tam ko je mehanizem za zapiranje (od strani vrat), pa na spodnji poli?ki bi mislim da tudi moral biti ?e en.
Pa a nima posebej mre?ice ?ez zvo?nike?
V bistvu je zvo?nik prekrit z mrezco, ki pa je skupek police na vratiha, tako da samo mre?ca ne gre dol. Je potrebno celo polico dol dat, pa nevem kako
Zanima me, ?e mi lahko kdo pove, kako se demontira plastiko s prednjih vrat, da lahko pridem do zvo?nika in ga menjam. Po ogledu, sem zasledil le en vijak na spodnji polici, ki je pokrit s plasti?nim zama?kom, dva sta v ro?aju in en je ?e v kljuki za odpiranje, ampak to spet ne more biti vse
Mi lahko prosim kdo razlo?i, ker zvo?nika sta mi po sedemnajstih letih crnila, sedaj pa bi ju menjal, da mi ne bo ve? hr??alo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V bistvu je zvo?nik prekrit z mrezco, ki pa je skupek police na vratiha, tako da samo mre?ca ne gre dol. Je potrebno celo polico dol dat, pa nevem kako
Povezava za deljenje
Deli na druge strani