Mazda?i,
Imam Mazdo Xedos 6 ( ta ?voh ). Pri menjavi diskov so mi pri mehaniku izgubili "einsteller", gear adjust, lahko tudi klju? za nastavitev ro?ne zavore. Zanima me ali ima mogoće kdo od vas tak klju?, ki je vgrajen v ?eljusti zadnjih zavor.
Malo sem jezen na MEHANIKA, od MAZDE SE PA NE NAMERAVAM POSLOVITI, ker je ?udoviti avto min menim, da takih danes delajo ve?.
Hvala za pomo?
Sayonara
Tibor
Mazda, je zakon. Zanima me va?e mnenje in izku?nje pri morebitni predelavi na plin zaradi zni?evanja stro?kov prevo?enih kilometrov. Zavedam se, da izgubim prostor za rezervno gumo. Cena predelave je cca 1400 Eur.
Kaj mislite...
Tibi
zanima me kje nabavljate rezervne dele za Xedos 6 1,6i in kdo najbolj ugodno to po?raufa.
1. plati??a jeklena 14 col
2. zavorne plo??ice
3. prve zavorne diske
Pa ?e ena zanimiva informacija, koliko olja popapa ta tip mazde na 15000 km. Druga?e avto brezhiben in ga priporo?am, ker je zanimiv.
Po?asu se greje, ali mislite organizirati kak?en ?ur z mazdami...
Pozdrav vsem
T
Napisano
Pozdravljeni,
Imam Mazdo Xedos 6 1,6. Avto ?e vedno dela brezhibno in bi ga rad ?e nekaj ?asa vozil. Zgodila pa se je nerodnost, ko so mi pei mehaniku ob menjavi prednjih in zadnjih diskov izgubili " einsteller" , gear adjust. Ro?no zavoro smo sicer nastavili ampak brez tega " klju?ka", ki je del zadnjih ?eljusti avtomatska regulacija ni mo?na-
Spra?ujem predvsem tiste, ki ste imeli Mazdo Xedos 6 oziroma naj bi ?el prav tudi klju? za Mazdo 626.
Malo pobrskajte po starem ?elezju.
Mogo?e se pa kaj dobi.
Z avtom sem sicer super zadovoljen in menim, da takih ne delajo ve?.
Sayonara
Tibor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani