Tule berem kok km dela folk z gumami me je kr sram. Js običajno menjam letne in zimske po cca 15k km. Sem že objavil slike letnih gum po 2h sezonah. Na leto delam 15k km.
Že tako ozka cesta, en pas namenjen parkiranju, drugi vožnji, vmes pa kolesarska. Avto te z veliko previdnosti še prehiti, avtobus nikakor, parkirani avto te pa z odprtimi vrati tudi doseže.
Scenarij: voznik parkiranega avta odpre vrata, ti s kolesom instiktivno zaviješ levo, avto na levi pa vate.
Končno dobil noveletne gume... continental "ultra contact" made in Romunija. Spodaj pa tudi dve fotki kaj delajo ovinki po dveh sezonah. Pobranih zunanji robovi na vseh gumah.
Kje si stal, da si se pol ure vozil... 🤔😁Poraba je pa dizlaška.....
Na semaforjih. Drugače sem pa čez Marijo reko za enim penzicem fural. Meni je pasalo, na porabi se pa tudi pozna ene 2-3 deci. Razlog je tudi toplejše vreme.
Ima kdo izkušnje s čim podobnim? Tele gume mislim, da bi ble kar dobre za mene, razen, če ima kdo kej preveč negativnega za povedat. Cena se giblje nekje cca 170 eur po komadu, kar mi je ok.
Hankook Winter i*cept evo3 W330 je bila večkrat testirana v avtoklubih (AUTOBILD 2024, AUTOBILD 2024, ...) - v naši temeljiti analizi smo povzeli rezultate, jih združili z mnenji strank in jih postavili v kontekst -...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tako kot vedno. Eni imajo kratko trajni spomin ala sindrom zlate ribice. Sploh k se tala golaž med volilno kampanjo.
Najbolj bodo pa jamrali tisti ki sploh ne grejo volt...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani