Skozi si jamral da ti pije 8 in več pa ga ne teraš preveč! Zdaj pa voziš malo pod omejitvami in praviš, da si zadovoljen, da ti pije pod 7...😳
In ti praviš, da znaš vozit in je ta poraba normalna... 🤔
Meni pije avto 5.5 s tako vožno. 😂
Meni je pa važno, da imam pri avtu vse bp, ti pa zaenkrat samo jamraš tukaj narediš pa NIČ od NIČ! Jaz osebno bi samo povprašal tukaj za mnenje in nato odšel na servis ne pa, da tukaj črniš Mazde bluziš in živciraš člane M. Foruma....
Ne bluzim. Veš kje je problem? V tem da sem naredil točno to. Se prijavil na forum in povprašal za nasvet pa ste me takoj (!) napadli češ da toliko pa ni možno da je narobe z avtom.
In potem jaz izpadem kreten. Kako naj bi pa odreagiral človek?
To, da nisem šel na servis ni normalno. To je res.
Pri prejšnjih sem šel takoj ko je bilo kaj narobe.
Med drugim so zaradi mene pripeljali tehnologa iz firme kjer so tiste avte prozvajali na sestanek. 😉 Z direktorjem znamke Slovenija na čelu.
So mi po preteku garancije menjali stvari za 8k€, ker pač niso bili sposobni odpravit v garancijskem obdobju problema.
Tako, da imam nekaj izkušenj z reklamacijami.
Če ne verjameš ti lahko skeniram zapisnik in seznam delov katere so menjali.
Zdaj se mi pac ne mudi. Bom pa šel v kratkem.
Zato sem tukaj spraševal. A dobil samo kontra iz vaše strani.
Ti si zadnji, ki bi mi lahko sodil! Meni izgleda kot bi ročno ugašal dolge luči zato ti nič ne verjamem, sploh pa ne, ker tole vse skupaj predolgo traja!
Glede na tvojo porabo pa niti vozit ne znaš!
Zdaj sva si kvit pa lp....
No ja ne bom se prerekal ker vidim, da nima nobenga smisla. Tebi to izgleda. Meni je tudi izgledalo, da sem zadnjič videl bigfoota pa verjetno ni bil.
Sem gledal na spritmonitor pa ne odstopa velik. Tako, da mi ne o porabi in o moji vožnji.
Očitno si še mlad, da imaš takšne izpade. V čem sva si kvit? Ker jaz se ne mislim z nobenim prerekat na forumih ker niti ne vidim smisla, da bi se.
Ne poznaš me in niti približno ne veš kako vozim in koliko vozim tako, da ne bi o moji vožnji, ker to je že osebno.
Glede na tvoje odgovore pa nisem prepričan, da veliko veš o avtomobilizmu in tehniki... Predvsem pa ne o delovanju matričnih luči.
Si pozabil, da imaš X motor? Veš razliko? Poraba? Veš zakaj sem izbral G motor? Ker se lepše pelje v nizkih obratih med drugim in lepši zvok ima motor od X.
V glavnem drug teden se najavim na servis. Bomo vidli kaj bodo ugotovili.
Ne to ni normalno, da toliko časa čakam. Ponavadi sem bil prej na servisu če je bilo karkoli narobe.
Zdaj se mi pa ne mudi s tem. Se pravi ni tako resno temveč bolj kot ne nadležno.
Vsekakor pa ni normalno. Me prav zanima kaj bodo ugotovili.
1. Meni na prejšnjem ni nikoli pa sem 8 let vozil tist avto. Zato vprašam. To po moje ni normalno in bom na servisu omenil in pokazal. Aja pa dež ni pogoj da tako dela. En dan bolj drug manj.
2. Ne pol ne več. Ampak tudi to ni do sedaj delalo na nobenem drugem avtu zato mi ni normalno no.
Saj to je tudi cilj. 😉 Z avtom sem drugače zadovoljen. 😉 Se dobro pelje ima soliden pospešek in počutim se zelo dobro za volanom. Bolje kot pri vseh do sedaj.
Tudi vtis kvalitete je dajal prvih 1000-3000km.
Sedaj je pa začel ropotat noter oziroma je že nekaj čričkov. Ampak dobro. Ni konec sveta zaradi tega.
Bolj me moti ostalo kar ne dela tako kot bi moralo.
Kako to vidiš, da je izklopilo auto način dolgih? Jaz vem, da edino kar je napaka je to, da na veliko napiše nekaj v zvezi z camera mulfunction al neki podobnega. Če izklopi modro lučko in da zeleno to še ne pomeni, da je izklopljeno zaradi napake, ampak da razmere niso ustrezne za uporabo dolgih. To je recimo v zmerno osvetljenih mestnih ulicah oziroma, če se pelješ, kjer je veliko zunanjih virov svetlobe. Potem naslednja zadeva, ki "ugaša" auto je vožnja pod določeno hitrostjo. Ja to je malo nenavadno, ampak po drugi strani razumljivo, saj recimo pri 40km/h res ne rabiš z dolgimi osvetljevat okolico.
Tako, da dvomim, da gre tole pod napako ampak je pač tak način delovanja.
Vem kako delajo saj sem vozil avto z matričnimi 8 let. 😉
Modra lučka ugasne izven naselja. V popolni temi. Za pol minute se nazaj vklopi in spet za manj kot pol minute vklopi.
Vcasih to dela celo vožnjo (40km).
Nobenega naselja in nad 60-70km/h.
Na regionalnki.
Pri prejšnjem je pod 40km/h ali v naselju tudi izklopilo kar je normalno. Tukaj mi pa kakšen dan non stop vklaplja in izklaplja ta auto način.
Pa prometni znaki pogosto zmotijo sistem kar mi pri prejšnjem nikoli ni.
Komu to ne bi paralo živcev? Bom objavil posnetek ko bom našel pravega ki to jasno pokaže.
Saj to potem izpade kot da sem jaz kriv, da ne dela kljuc, da škripa notranjost, da barva leti iz avta... Aja pa da gre stevec nazaj gor za gorivo tudi... 🙃
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz sem povedal svoje izkušnje. Pa nima veze ali je bil prej opel ali pa audi...
Povem tako kot je. In še vedno tako trdim.
Eni pa pač ne vidite dlje od tega kar imate očitno.
Kakšen odnos? Do drugih? Jaz sem prišel po nasvet dobil pa kontra.
Nima več smisla. Ne vidim razloga da bi se še kdaj vračal na ta forum.
Vidim, da se ne da normalno pogovarjat.
Bom zbrisal račun oziroma če ne morem sam potem prosim moderatorje za izbris saj tukaj samo čas izgubljam.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani