Saj to je tudi cilj. 😉 Z avtom sem drugače zadovoljen. 😉 Se dobro pelje ima soliden pospešek in počutim se zelo dobro za volanom. Bolje kot pri vseh do sedaj.
Tudi vtis kvalitete je dajal prvih 1000-3000km.
Sedaj je pa začel ropotat noter oziroma je že nekaj čričkov. Ampak dobro. Ni konec sveta zaradi tega.
Bolj me moti ostalo kar ne dela tako kot bi moralo.
Kako to vidiš, da je izklopilo auto način dolgih? Jaz vem, da edino kar je napaka je to, da na veliko napiše nekaj v zvezi z camera mulfunction al neki podobnega. Če izklopi modro lučko in da zeleno to še ne pomeni, da je izklopljeno zaradi napake, ampak da razmere niso ustrezne za uporabo dolgih. To je recimo v zmerno osvetljenih mestnih ulicah oziroma, če se pelješ, kjer je veliko zunanjih virov svetlobe. Potem naslednja zadeva, ki "ugaša" auto je vožnja pod določeno hitrostjo. Ja to je malo nenavadno, ampak po drugi strani razumljivo, saj recimo pri 40km/h res ne rabiš z dolgimi osvetljevat okolico.
Tako, da dvomim, da gre tole pod napako ampak je pač tak način delovanja.
Vem kako delajo saj sem vozil avto z matričnimi 8 let. 😉
Modra lučka ugasne izven naselja. V popolni temi. Za pol minute se nazaj vklopi in spet za manj kot pol minute vklopi.
Vcasih to dela celo vožnjo (40km).
Nobenega naselja in nad 60-70km/h.
Na regionalnki.
Pri prejšnjem je pod 40km/h ali v naselju tudi izklopilo kar je normalno. Tukaj mi pa kakšen dan non stop vklaplja in izklaplja ta auto način.
Pa prometni znaki pogosto zmotijo sistem kar mi pri prejšnjem nikoli ni.
Komu to ne bi paralo živcev? Bom objavil posnetek ko bom našel pravega ki to jasno pokaže.
Saj to potem izpade kot da sem jaz kriv, da ne dela kljuc, da škripa notranjost, da barva leti iz avta... Aja pa da gre stevec nazaj gor za gorivo tudi... 🙃
Malo že... Ne pa da pade za pol ali več hoda pedala... To se mi je enkrat ali dvakrat zgodilo ..
Danes je bilo tudi glasno okrog bremz... Ne vem kaj je.. Škripanje obupno...
Drugače pa tisti ki ne verjamete... Danes sem tankal...
Doseg slabih 580 po tankanju.
Od pumpe do parkinga naredil 1.7km.
Ustavil. Poslikal. Ugasnil avto in za minuto nazaj prižgal...
Ko sem ustavil in ugasnil je bil range 580. Ko sem ga nazaj prižgal je takoj padlo na 570. Torej se ne izmišljujem in tega nisem doživel še v nobenem do sedaj.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
😁
Ja verjamem. Saj ni bila najslabša izbira lahko pa bi bilo malo boljše glede par stvari.
Ampak se bo uredilo. Upam. 🙂
Povezava za deljenje
Deli na druge strani