Plan imam imeti brake-in vožnje, kot piše v priročniku, vožnja Ljubljana, Trbiž, Predel, Tolmin, Idrija, Škofja Loka, Ljubljana in naslednjo po avtocesti do Maribora, le da na nekaterih izvozih grem ven in nato nazaj na AC. Moj namen je, da čim prej dosežem kilometrino za menjavo olja in filtra. In da se avto čim prej uleže v delovno cono.
23 hours ago, godlike said:
Pri i20n je pisalo, da ga naj ne bi vozil pod 2000 obratov in nad 4500. Če je avtocesta, potem naj menjavaš med 6 in 5 predstavo, da se tudi menjalnik uteče.
Zavore. Kakih 100km se izogibat brutalnim zaviranjem. Da se uležejo.
Vrnimo se k Mazdi. Kupil sem 3.5 leta staro z zvitimi diski spredaj.
Čeprav sem jo mantretiral novih diskov nisem uspel zvit. Tako da res uleži zavore.
Top komentar!
18 hours ago, Bini said:
Dva, tri jurje se vozi umirjeno kot penzjonis in bo vse ok. Prvi servis se pa dela kot ti piše v knjigi....
Glede na to, da sem vrsto let delal v oglaševanju, ne vem če bi slepo zaupal. Ene 1000km imam v planu naredit kombinirane vožnje, potem pa mam še kakih 200km da najdem do takrat servis
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Moj prvi avto, seveda bo izziv, sploh če ga hočem met za dolgo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani