_barbara_ 0 Napisano 13. junij, 2008 Avtor Mazda 2 Napisano 13. junij, 2008 Ne rabim 5-ih vrat tako da... Mislim, da bo 3-vratna moja. Rde?a seveda A veste mogo?e kej o varnosti tega avta? Glede na to kolko je majhen verjetno ni ne vem kako dosti varen a? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
_barbara_ 0 Napisano 12. junij, 2008 Avtor Mazda 2 Napisano 12. junij, 2008 Okej Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
_barbara_ 0 Napisano 12. junij, 2008 Avtor Mazda 2 Napisano 12. junij, 2008 Ja sej za zdaj sem bolj za 3-vratno. Ampak ?e vedno nisem ?isto odlo?ena. Kar je pa skora jneverjetno je pa to, da 3-vratno dobim septembra, 5-vratno pa oktobra. 3-vratne sploh ?e zunaj ni pa se jo da prej dobit kot 5-vratno Jah kaj ?mo, trenutno v Sloveniji na na voljo rde?e z opremo te pro. Ampak 3-vratna mi je vedno bolj v?e?. Tako, da... mislim,da mi ne bo treba ?akati na oktober...sicer pa... en mesec gor en mesec dol No, hvala za mnenje Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
_barbara_ 0 Napisano 12. junij, 2008 Mazda 2 Napisano 12. junij, 2008 Odlo?am se za rde?o mazdo 2. Ampak ne vem katero razli?ico naj izberem, 3 ali 5-vratno. Kaj vi pravite, kateri je lep?i? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Ne rabim 5-ih vrat tako da...
Mislim, da bo 3-vratna moja. Rde?a seveda 
A veste mogo?e kej o varnosti tega avta? Glede na to kolko je majhen verjetno ni ne vem kako dosti varen a?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani