Skoči na vsebino
DARSOVCI MARSOVCI
Napisano
pred 8 urami je Boss napisal:

Pa veš kolk je to dodatnega dela... tko pa samo slikaš in se naslajaš.... v stilu "glej ga tega reveža, še za vinjeto nima". :punk:

Jaz je nimam (na Geckotu) že skoraj leto in pol, za to ne-imetje sem bil pri zadnjem bencinskem rezervoarju nagrajen s porabo; 5,4 litra na 100km, tako da sem ZADOVOLJEN K ZMAJ :) 

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DARSOVCI MARSOVCI
Napisano

Noviteta;

WWW.24UR.COM

V družbi DARS so predstavili novo mobilno aplikacijo eVinjeta, namenjeno enostavnemu in hitremu preverjanju veljavnosti elektronske vinjete. Uporabniki lahko z aplikacijo fotografirajo registrsko tablico...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi
Napisano
pred 32 minutami je Boss napisal:

A to je resna cena?

Če bi bila v KM (bosanskih markah), bi bila nekje ravno prava, takole pa sem 2x pogledal kaaaaj. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi
Napisano
pred 39 minutami je Janez007 napisal:

Kolikokrat si vozil 3-ko G122? Vozim slabo leto tako 3-ko z ročnim menjalnikom in je zame 👍. Leta 2026 so sicer še boljše G140 z 2,5 litrskim motorjem, z opazno večjim navorom. 

Dvakrat, torej 1x preveč, haha

P.S. ni bila moja poanta, da je vozilo s tem motorjem zanič, ampak da se mi zdi velika škoda, ko niso vgradili (dovolili za EU) primernega motorja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi
Napisano

Sicer rahlo izven teme, a vendar se nakako navezuje;

danes sem v prometu opazoval 3-ko aktualni model pa si sam pri sebi mislu "zakaj hudiča ne dajo nekega takega motorja vanjo, kot si ga ta atraktivna oblika dejansko zasluži" Tiste neke 122 konjev, leta 2026, ajoj, medtem ima konkurenca, da ne rečem takoimenovani Premijci res hude stroje, našpičene ko rakete, 3-ka pa nastopa z nekimi atmosferci, kot jim rečete Dinozavri, da bi bil vsaj T še gor, pa nekih 250 do 300 teličkov, to bi bilo potem nekaj pravega, kot je bila včasih MPS. Tole, pa kot da še vedno (oz. so ponovno začeli) pisati na kamen, heh

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

@Jest, koliko pa meri garaža, če ni skrivnost?

P.S. vidim, da ni dileme kateri je tvoj najljubši smeško, haha

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ideje za registrsko tablico
Napisano

Danes videl v škarjice prehitevat enega prepotentneža, ki je imel registrsko KR ET in potem 3 cifre. Sem si mislil ŠKODA; KO JE ZMANJKALO ČRK na registrski, heh

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi
Napisano
pred 22 minutami je FuManchu napisal:

Najslabši hrošč. Kolegu je takle pil 14l/100km. Pa ga ni žgal na pas mater.

Za 40 Smukov se lahko kupi kaj precej boljšega oz. lepšega, no sicer stvar okusa, ampak recimo Corvette za ta denar, ufff :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi
Napisano
pred 1 uro je Boss napisal:

Dej nehaj... že en teden se spet naslajam, da bi kej tazga ubodu. Problem je, da mi racionalni del možganov vedno prepreči, ker dejansko bi bil sam strošek. 

Pomoje ti naw žou, ni to Škoda Superb :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.