Malo še glejte kje je bencin E5 in kje E10, pa sami presodite kateri je primernejši za vaše vozilo. V Nemčiji sem videl prejšnji teden, je E10 za 5 centov na liter cenejši kakor E5, pri nas pa NI.
"V torek se bodo spremenile cene pogonskih goriv, ki bodo veljale naslednjih 14 dni. Po napovedih portala Moje Finance lahko pričakujemo rahlo znižanje cen goriva."
Dolga zgodba je zadaj. Kolegu je kuna preglodala kabl, pa je šel na Generali uveljavljat. Dobil je odgovor, da kuna ni divjat. Pa je šokirano vprašal, kaj pa je? Mogoče domača žival?
Drugič naj reče, da mu je faking JELEN pregrizel kabel, ker to pa verjetno bo divjad, potem naj pa oni ugotavljajo kako se je jelen tega podviga dejansko lotil, heh
Tu na forumu so razlagali, da je v tujini nafta po 1,6€ in več, zato sem bil presenečen, ko so cene tam-tam z našimi...
Dobro, debata je o gorivu, pa vseeno: sem šel v trgovino po 3 hlebce kruha (glih za en zajtrk za mojo vojsko nahranit), pa sem dal 5€ in dobil nekaj kovancev nazaj - podobno, kot pri nas v Mlinotestu. Pa so tudi tu na tem forumu nekateri razlagali, da imajo v Nemčiji sicer višje plače, ampak so tudi cene višje...
Mogoče pa tujina ni tako grozno dražja od nas, kot me tu nekateri poskušajo prepričat...
Glede na to, da sem skoraj 2 leti živel v Nemčiji, lahko iz prve roke povem oz. napišem, da kar je prehrambenih izdelkov, je marsikaj ceneje kot pri nas, če iščeš pa visoko kvalitetne izdelke, tisto pa konkretno plačaš, npr. Edeka je veriga za nekoliko višji rang, ali pa jo sem živel par mesecev na Nizozemskem, tam je Albert Heijn.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tale C30 se mi zdi kar veliko avta za dobrega tisočaka. Kaj mislite?
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=21009121&display=Volvo C30
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani