Skoči na vsebino
I'm back! :D
Napisano

Nisem mel kej dost za po?timat... radio sem vzel ven iz prej?nje, kej dost drugega pa niti ni pre?ivelo.

Tale mazduh je pa fri?en... moram re?t da velik bolj ohranjen kot moj prej?nji xedos. Tako da sem zaenkrat kar navdu?en nad avtom, prej?nji lastnik je lepo skrbel za avto in je ?el zelo na roko glede papirne vojne in vsega povezanega s prepisom. :)

?al sem pa 17" feltne iz prej?njega ?e prodal...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prosim za malo pomo?i
Napisano

Yep... ?e se kdo zaleti vate traja 3 mesece da se avto zrihta (poceni - 1500?)

Pa? toliko traja da najde? poceni dele.

Na zavarovalnici je samo videl cenilec napis mazda, napisal totalka pa ?el naprej pisat.

Ampak se je popravilo pokrilo z maljoni od zavarovalnice.

Pri gami so na?teli delov za cca 1.5 mio sit. Brez dela seveda.

Sicer pa blazno fletkan avto za peljat. ?e te ne moti registracija, vzemi V6.. so cenej?i (za kupit).

96+ letnik i??i.... 79kW in 2 airbaga... starej?i ?e padejo v vi?ji razred za registracijo.

Pred nakupom preveri vse elektri?ne zadeve pa klimo ?e dela... sicer pa ni? posebnega. ?e se pelje naravnost pa te standardne zadeve. Ene par jih je na avtonetu, ki imajo nekaj ?ez 100kkm. Povpra?aj ?e so bili menjani jermeni.

Glede porabe.... cca 9-11 mestna vo?nja. Ampak imam ?e eno luknjo v avspuhu za zaflikat pa lambda sondo za pomert/zamenjat po potrebi.

Avto uporabljam za A do B, ?e si ljubitelj, kupi RX7... mislim da je tudi ena na avtonetu.

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izgubljena LJ@ 28-3AG
Napisano

Po celov?ki iz centra, za tavelkim petrolom na semaforju desno, do konca, na desni je IPS. Zavije? desno in na IPS parking, pogleda? malo po travi in pred vhodom je ponavadi kar zajeten kup?ek tablic.

Ponavadi jih ukradejo s parkiranih avtomobilov, grejo na petrol tankat, ne pla?ajo, in zamenjajo nazaj na tistem parkingu. Tajnica je v?asih enkrat na mesec poklicala policaje, da so jih odnesli. Ali pa ko se jih je dovolj nabralo (10-15).

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.