Razširi
Zanimivo, tele moje "pogrešane" gume so se očitno našle in so malo lutale po Sloveniji predno so se vrnile k meni. Tako, da jih imam že od torka nataknjene in prvih nekaj 100km je že pepeljanih.
Prvi vtisi - res so tihe in izza volana se prav čuti, da so nekoliko mehkejše. ampak tisto zdravo mehke za udobno vožnjo, nikakor pa ne toliko, da ne bi dopuščale malo bolj športne vožnje. Smer držijo lepo, volan je pravilno težek in ne nekaj gumjasto mehak in brezvezen.
Tudi moker asfalt je bil sproban - na normalno grobem kot so AC neke bistvene razlike ni blo čutit, medtem, ko na tistem res gladkem asfaltu, ki ga je v okolici Lj bolj malo pa se pozna, da primejo bolje. Sem pričakoval na izjave tu gor na forumu, da bo to zdaj nora razlika pa temu ni tako. Je razlika ampak bolj v tem, da prejšnje so bile pač stare te pa so nove.
Se je splačala menjava... ne vem, težko ocenim še. Bom videl kako bo izgledal v prihodnje.
O katerih gumah je govora?
Razširikaj pa novejše Mazde oz motorji 2,2D ... še vedno trpijo za takšnimi problemi ?
S tem pacanjem menda da ne, vsaj tako hitro ne, ker se EGR ne uporablja toliko, tudi cevi so posledično ožje, ima pa zato ad-blue tako da če imaš smolo imaš s tega naslova lahko kake težave.
Jaz imam textar zadaj sedaj ene več kot 5 leta sigurno. Jih je načela rja ja, ampak ok, nisem pričakoval da bodo 10 let zdržal
RazširiHvala za odgovor ... svet je bil lepši brez DPF filtrov in ja, drago se plačuje cena ki jo postavijo "okoljevarstvene" organizacije ... skratka, ni za govort .... Mislim da bo Pelko z domžal kar pravi naslov ... a omenjeni mehanik opravi tudi to nadlogo (EGR) ? Kako je na tehničnem pregledu oz pri pooblaščenem servisu ko si brez EGR ventila?
To z dvigom injektorjev pa prvič slišim. Mogoče @Miha Strmec kaj ve na to temo?
On ti namreč lahko tudi izklopi EGR. Kar se tiče tehničnega glede tega ni težav.
Nastaviš si lahko auto-translate v katerkol jezik Na PC-ju.
Pa taxa je ponavadi nekaj EUR, ne nekaj 10 EUR 🙂
Zanimivo, po specifikacijah naj bi bila zlo tiha guma, a tudi je ?
A je kdo imel pri 2.0 motorju kako težavo s puščanjem hladilne recimo? Sem zadnijč gledal pri sestrini cx30 , nivo hladilne pod minimumom, vse nekaj mastno spodaj pod hladilnikom, tako da bo treba na servis.
Vprašanje kaj pomeni tovarniško v tem primeru? Če to pomeni, da pride s tovarno brez kljuke, potem jo pa uradni serviser zmontira, je lahko še slabše kot če peljem h Kogovšku recimo.
Hm, v praksi vozilo B skoraj da ne bi počakalo
A ni tako, da ima prednost B, če je pred vozilom A že na levem pasu, kamor se mora pa potem A vozilo še uvrstit?
Si sam menjal?
Kok pa? 16?
Saj noben ni rekel da ne gre. Samo , če se ti da s tem ukvarjat
2014 je tvoj letnik?
Še zmer boljše , če je spustil hladilnik kot pa glava motorja?
To je res ja, za avto bomo dal kaj, 100 jurjev, da se bom lahko peljal 500km v kosu. Adijo pamet
Spritmonitor pravi povprečje 7.44, tako da je to kar točen podatek. Kam se boš pa ti uvrstil boš pa ti vedel, glede na relacije, hitrost, način vožnje ipd...Je pa ta podatek dobra referenca.
To je res ja, takoj ko maš spredaj LED luči in pa radar je konec heca
Klinc, toče ni bilo notr v delnih kombinacijah. če dodam še to sem na 170eur prihranka napram ful kasku. Izgubim pa v tem primeru tatvino in objestna dejanja. Pol pa ko preračunaš je pa to spet nekje 100eur razlike v 1 letu in je spet vprašanje, če se res splača jebat s tem
Leto naokoli, za mazdo 6 je komplet kasko in delne kombinacije z asistenco 910eur? Drago? Če vzamem samo delne kombinacije nanese dobrih 250EUR manj.
Od lani je dražje 30 EUR.
Ker je avto nekaj sicer že star - 8 let bo zdele, se nagibam pač brez kaska. Itak se bolj malo vozim, najbolj racionalno bi bilo tako, vedno imam pa kak 'kaj pa če' moment v glavi, zaradi katerega potem malo tuhtam
Napisano
Jaz vedno zategnem na moment ključ, nekje 11-12kg se mi zdi, pa do sedaj ni bilo nobenih težav. Tudi čez par mesecev ko odtegujem, se mi zdi približno isto zategnjeno kot takrat ko sem delal v obratni smeri.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani