majev 0 Napisano 1. oktober, 2009 AVTOPLIN Napisano 1. oktober, 2009 Napi?i kaj potrebije? pa se bomo zmenl kako ti bomo pomagal. ?e ima kdo ?e kaj spisano, kako je potekala predelava, koliko ?asa, kje... Pa? cel postopek ter potem kak?ne so bile izku?nje. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
majev 0 Napisano 1. oktober, 2009 AVTOPLIN Napisano 1. oktober, 2009 Nisem strokovnjak s tega podro?ja, me pa stvar defenitivno zanima... http://www.vozilanaplin.com/ Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
majev 0 Napisano 30. september, 2009 AVTOPLIN Napisano 30. september, 2009 Pozdravljeni, Tudi sam se malo zanimam o predelavah na plin, pa me zanima koliko vas je dejansko predelalo avto ter ga tako uporablja ?e kar nekaj ?asa. Bi bil kdo pripravljen svoje izku?nje deliti na mojem blogu kjer malo pi?em o tem? Lp Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
?e ima kdo ?e kaj spisano, kako je potekala predelava, koliko ?asa, kje... Pa? cel postopek ter potem kak?ne so bile izku?nje.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani