Skoči na vsebino
Nakup Mx-5
Napisano

Jaz imam klimo in lahko samo re?em da je super ob takem de?evnem vremenu, hitro odrosi, tudi ?e je zelo zaro?eno in ?e sta dva v avtu. Ne vem pa kako je brez klime, lahko da ni panike :)

Tudi kdaj ko je res vro?e pride prav v mestu, ko stoji? na semaforjih in ti sonce direkt v kabino nabija in nobenega vetra od nikjer, ?e bol?i u?inek ?e da? streho gor in klimo - mislim da sem to lani ene parkrat naredil ko je blo tistih 40 stopinj. Ni ravno najbol? za zdravje, sam sem pa la?je zdr?al do sence oz odprte ceste ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2014
Napisano

Gledam gume letne za fotrovo Mazdo3 - mislm da 09 letnik.

V glavnem rabil bi 205/50/R17 89W - teh z 89W je bolj malo, vidim da so bolj pogoste 93W, kar pa itak ni problem kolikor vem

Cilj je nekje 100-110?/gumo. - gre se pa bolj umirjeno vo?njo - saj ga vozita o?i/sestra.

Ima kdo kak?ne izku?nje s Kumho, Fulda v tem cenovnem rangu? Kak?en drug predlog? 130?/gumo ravno ne bi oz se bo potem fotr odlo?u ?e bo res toliko dal. Gledal sem ?e Semperit, ki je malo dra?ja ali Uniroyal Rainsport2 - ?eprav imata obe V profil - se rpavi sta malo bolj glasni.

Hvala.

LPBojan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2013
Napisano

V sredo kupil Vredestein Sportrac5 195 50 15 preko Mazda kluba pri Bartog oz superguma.si. Ceneje jih nikjer nisem videl (Sportrac3 so bile na gumedirekt cenej za par centov, 5ka ne, ker so nove).

Gume ?ist fri?ne 11 teden 2013 :D

Prevzel sem jih sam v LJ.

Hvala Viperju za posredovanje :prstgor:

Ko pa ne bo za prihodnje dni napovedi za sneg jih pa ?e zmontiram :)

LPB

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2013
Napisano

Se ?e jest pridru?im. :D

195/50/15

Zaenkrat gledam Vredestein Sportrac 3.

Viper mi je ?e poslal ponudbo od Bartoga pa sem potem dal na stran vse skupaj, zdaj pa ?e bo ?e kaj dodatno popusta tok bol? (saj je ?e tako na sre?o ugodna dimenzija in tudi ponudba ni slaba).

LPB

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

v bistvu pripomore k temu, da si bolj?i voznik, ampak spet vpra?anje a mora? tudi pla?ati. ?e drug povzro?i ?kodo??

majo trditev, "izberi varno vo?njo in pla?aj manj", se pravi ?e se ti zdi da si varen voznik lahko v tem primeru pla?a? manj pri kasku. Glede prispevka se mi pa zdi, da ?e drug naredi ?kodo itak njegova zavarovalnica krije - a ni tko?

Bo treba mal prebrat pogoje, sprintani so ?e :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda MX-5 ND (2014)
Napisano

Lepa. Me pa na porsa mal spominja s temi lucmi

zdej ka si omenu tut jest vidm por? lu?i :D no prva asociacija je bila 8C alfa. Itak je pa photoshop, sestavljen iz razli?nih slik.

Vseen upam da bo tut Mazda k?n lep design naredila za novo MX5, sej z zadnjimi koncepti za 6ko jim je ratal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda MX-5 ND (2014)
Napisano

sam design, al tut kej z motorizacijo? V tem primeru bi lohk bla kaka mo?nost, da se v MX-5 pojavi V6 :hudicek:

v ?lanku je govora, da motorji in menjalniki ostanejo od vsakega posebej... tako da za V6 je bolj boga napoved, bo pa v alfici mogo?e, ?eprou bi prej reku da 4valjnik + turbo ?e ?e... no vsaj mo? bo ve?ja :D

Sploh pa pi?e mislim da 2015

Will see ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda MX-5 letnik 2000
Napisano

S klimo jo je pri nas res te?ko dobit, no jaz sem mel sre?o :) Druga?e pa poglej tujino, imajo kar veliko izbiro, edino pozanimaj se koliko pla?a? davka, 1.6 motor ima okol 196 izpustov.

Glede porabe, zmerna vo?nja po regionalkah je poraba okoli 8, vendar je res u?itek motor zavrteti v obrate, tako da se potem pove?a poraba :danzoman: Po mestu je ustrezno ve?. Pri prej?njem avtu sem vedno gledal na porabo in prilagajal vo?njo porabi, zdaj se mi je*e za porabo in vozim kakor mi pa? pa?e ;)

Ja mejbi je za razmislt o 1.8 motorju, v?asih bi kr zapasal mal ve? konji?ev ;)

LP Bojan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vandali na delu
Napisano

Ufff tole pa ne zgleda dobr. Kje parkira? da ostali vemo :)

Samo za informacijo. Se take stvari da popraviti ali je bolje novo nabavit in zamenjat komplet? ?e je kasko itak vse zamenja?. Se to kaj ?iva, kaj drugega, pa da ostane prav tako rainproof in podobno?

MX5ke imajo streho iz vinila ali pa iz blaga.

Upam da ?im ceneje skozi pride?, ostalo pa v avto ali pa za roadtrip ;)

LP Bojan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.