Skoči na vsebino
Nakup mazda 6
Napisano

Pozdravljeni!

Odlo?itev je padla,da zamenjam laguno GT.

Letno delam 15-20k km;kupujem limuzino(karavani,enoprostorci...odpadejo);najraje diesel,tudi solidnega benzinarja se ne branim.Cenovno do nekje max 18k euro;raje kaj manj.Optimalno nekje do 15k euro.

Opcij je kar nekaj;accord,insignia,MB C razreda,...?ena pa je zagreta za mazdo 6(moram povedati da sta mazda 6 in accord v najo?jem izboru).

Torej ?imve? za solidno ceno.

Prebral sem marsikaj;obra?am se na vas poznavalce Mazd;predvsem modela 6 da napi?ete lastne izku?nje,morebitne slabosti modela,o razredih opreme,ceni vzdr?evanja;pa tudi kak?ni linki so dobrodo?li.

?e vnaprej hvala in lep dan

lp tdk

Pozdravljen

Samo kot neobvezno obvestilo. Sredi februarja gre v prodajo moja Mazda 6CD 2.2TEplus (92KW-125KM), letnik 4/2010, cca. 73500 km, petvratna, ?rne barve. Sicer jo bom do marca ?e potreboval, potem pa gre v menjavo. ?e te zanimajo bolj konkretni podatki me kontaktiraj na ZS.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2011
Napisano

Ja, sem zve?er vzel v roke tisto debelo bukvico z navodili in ugotovil, da je res bolj?e, da vzamem original 215/50 17" . Nato sem na Avtogume.com poklikal Dunlupove Winter sport 3D, H razred, po 159 EUR. Da mi jih niti slu?ajno kdo kje ne najde cenej?e... :P:P

Me pa jezi, ko vidim da so npr Michelin Alpin 195/65 15" samo 59 EUR, Goodyear UG 7 205/55 16" pa le 53 EUR. To je velika krivica za nas 17 colske... :hudicek::vskalo:sramezljiv

Mogo?e bi pri tem prodajalcu http://www.gume-takoj.si/, dobil ?e kak?en evro ceneje. Jaz sem vzel 16 colske in so bile najcenej?e :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.