No zato sem tudi vpra?al, o?itno vozi? tudi do kon?ne hitrosti skoraj z rde?im poljem v prestavah. Da z 1.6 dose?e? tako hitrost mora? verjetno dalj ?asa torirat v tretji in ?etrti
Sam si si odgovoril (pa umiri se )
no ja CX-7 si v bistvu s tako vo?njo pripeljal do enake porabe!!! Ampak govorimo o skrajnem minimumu cxa, ki gre lahko samo gor, druga skrajnost pa je primerjava motorjev
Po ra?unalniku mi ?e ve? ka?e. po mojih izra?unih je bilo okoli 10l.. Vem pa da ne naredi ve? kot 500km/max na polnem rezervarju.Avti pa?,niso narejeni za vi?je hitrosti,pa mala poraba. ?al,ne gre.. :ne vem:
Poraba velja za lahko nogo in vo?nja do 100km/h .Je pa? tako, na servisu ni pokazalo napake. Menda se vozim prehitro in da je povpre?je hitrosti preveliko?? Meni se ne zdi tako,?e 20 let se vozim tako,hitro a ni? na sre?o!!! SRE?NO!!!
Kar je napisal BOSS je res. res pa je tudi da Dizel in Benciner sta razlika v ceni od 2000-3000eur.S to razliko se lahko vozi? 2do3 leta zastonj ?e se ne vozi? preve????
Hvala na info!! Res,da imam te?ko nogo,prej sem imel M323 1.5i letnik 97 pa je poraba bila 9,5 l. na 100km. Malo me je presenetilo,glede na novej?e dose?ke, poraba pa ve?ja. En rezervar 500km.
Pozdravljeni. Zanima me koliko ima porabe mazda 3. 1,6 let.07. Pri meni je od 9,5 do 12l-100km. povpre?je malo ?ez 10l!! ali je to normalno... ?e gdo kaj ve, naj odpi?e. hvala..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
M3 po GPS 197km/h, po ?tevcu 210km/h. po nem?kih AC.Lepo se dr?i v zavojih,?e jih pravilno oceni?.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani