Skoči na vsebino
mazda3 poraba
Napisano

Rde?a polja ni ?e videl , moj avto in tudi ne bi smel priti, vsa hitrost je v 5 prestavi. Res pa je da bi morala biti ?e ?esta prestava!!

:jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda3 poraba
Napisano

No zato sem tudi vpra?al, o?itno vozi? tudi do kon?ne hitrosti skoraj z rde?im poljem v prestavah. Da z 1.6 dose?e? tako hitrost mora? verjetno dalj ?asa torirat v tretji in ?etrti

Sam si si odgovoril (pa umiri se :bravo: )

no ja CX-7 si v bistvu s tako vo?njo pripeljal do enake porabe!!! Ampak govorimo o skrajnem minimumu cxa, ki gre lahko samo gor, druga skrajnost pa je primerjava motorjev

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda3 poraba
Napisano

Po ra?unalniku mi ?e ve? ka?e. po mojih izra?unih je bilo okoli 10l.. Vem pa da ne naredi ve? kot 500km/max na polnem rezervarju.Avti pa?,niso narejeni za vi?je hitrosti,pa mala poraba. ?al,ne gre.. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda3 poraba
Napisano

Poraba velja za lahko nogo in vo?nja do 100km/h .Je pa? tako, na servisu ni pokazalo napake. Menda se vozim prehitro in da je povpre?je hitrosti preveliko?? Meni se ne zdi tako,?e 20 let se vozim tako,hitro a ni? na sre?o!!! SRE?NO!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda3 poraba
Napisano
:pepsi: Ja,uliva v sebe. na servisu pravijo da je samo priklop na ra?unalnik 50eur. Ni slaba cena za 5-10 minut dela..+nastavitev ?e je mo?na!!!! :zvizga:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda3 poraba
Napisano

Kar je napisal BOSS je res. res pa je tudi da Dizel in Benciner sta razlika v ceni od 2000-3000eur.S to razliko se lahko vozi? 2do3 leta zastonj ?e se ne vozi? preve???? :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda3 poraba
Napisano

Hvala na info!! Res,da imam te?ko nogo,prej sem imel M323 1.5i letnik 97 pa je poraba bila 9,5 l. na 100km. Malo me je presenetilo,glede na novej?e dose?ke, poraba pa ve?ja. En rezervar 500km. :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda3 poraba
Napisano

Pozdravljeni. Zanima me koliko ima porabe mazda 3. 1,6 let.07. Pri meni je od 9,5 do 12l-100km. povpre?je malo ?ez 10l!! ali je to normalno... ?e gdo kaj ve, naj odpi?e. hvala..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.