Za tega konkretnega ti lahko povem, da je precej spraskan. Saj mogoče je tehnično v redu, ampak prask in precej. Zunaj in notri. Tudi sedeži niso čisti, nekaj je tudi špricnilo po avtu (kokakola?) ... skratka - kolikor je po eni strani vabljiv, gre za motor pred posodobitvijo, sploh pa je bila zame ovira, da sem imel občutek, da na avto res niso pazili. Aja, pa psa so vozili notri.
Aha,lepo vedeti. Potem ni vse tako "roznato" kot pise. Si bil na ogledu doticnega vozila?
Kaj pravite na ta avto? Cena glede na letnik,opremo? Starsa si morata kupit novi avto,pa sem jima seveda predlagal Mazdo. 😁 Prej sta vozila Ford Kugo,ki pa je koncala karijero. Zelita pac avto "podobnih" dimenzij,malo visji. Vecinoma se prevazata v dveh + prtljaga in zadaj nosilec za bicikle. Kako je kaj situacija s kaksnimi napakami pro doticnem vozilu,ce sploh obstajajo?
Kaj pravite na ta avto? 2.5 motor z avt. menjalnikom,to dela ? Nimam izkusenj s tem. Imel sem Accorda 2.5 in je bil bomba,samo rocni menjalnik. Kake hibe na teh motorjih pri teh km,al je revno tako bulletproof? Hvala za info
Jst bom letos vrgu gor te Atlas Sport Green 2 . Po review-jih zelo uredu guma za ta denar.Tud fotr jih je vozil enkrat na svojem avtu in je reku,da je bil z njimi zadovoljen.
Tudi sam sem najprej pomislil na tisto. Tista je imela rjavo usnje, mislim da 2019/3. Ta je 2019/4 in je ves čas na Štajerskem. Kaj pa tvoja @scania, kdaj jo bomo zagledali v oglasu? 🤔😁
Mal pozno ampak...😀
V četrtek menjali podložke injektorjev in očistili sito oljne črpalke. Menjali seveda tudi motorno olje in filter.
Dve podložki sta bili že kar fino načeti,ampak na situ pa je bilo samo na spodnjem delu malenkost teh oljnih saj.
Vse je opravil mojster Pelko 👍
Jaz sem gor nataknil za letos ene rabljene BF Goodrich g-Force Winter 2 letnik 19 z 6.5mm profila. Dimenzija 215/50R17 in sem pozitivno presenečen kako guma drži v mokrem. Skoraj isto kot po suhem. Nobenega drsenja skozi zaprte ovinke in kot zgoraj omenjate drsenja v krožiščih. Tudi po pomrznjeni cesti zadnjič v klanec čisto lepo brez zdrsavanja v prazno. Tko da jih bom verjetno naslednjič ko te zradiram vzel spet iste.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Aha,lepo vedeti. Potem ni vse tako "roznato" kot pise. Si bil na ogledu doticnega vozila?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani