@NevLado dobro opazuješ, sploh tisto z volanom, če ne bi omenil, niti pod razno ne bi opazil take zadeve 👍 Ko bom menju, te bom kar s sabo vzel 😉
pred 2 urama je hermelin napisal:
Hmm, ko sem gledal v manualu je nek tak knof z dvema avtoma in "explozijo" med njima. Zanimivo. Za accident free je pa bojda tko, da se splaca prasat, ker v nemciji nima vec tega statusa takoj ko malo bolj popraskas. Vsaj tako mi je dobavitelj predstavil zadevo. Bucke? Je za prasat kaj se je dejansko zgodilo. Je pa zanimivo, da se prodaja s tako nizko kilometrino... Mogoce je kaj na tem. Mnenje?
A to je minus?? Izkljucno rdece gledam zaenkrat. Crna ne zgleda dobro na tem avtu, belih je 90% avtov na cestah, sive niti slucajno ker so tako nevidni, da ga se podnevi ne vidis, ce nisi cisto pri stvari, kaj pa potem ostane?
Fantje, da se mi ne bo zaletelo 😂 Prosim ne čez voznike bmw in audijev 😊😉 Bi se kr strinjal z Alexom, da so imeli slabe gume.
pred 18 urami je Boss napisal:
Sej ni treba, da je samo BMW al pa Audi, lahko je recimo tud Porsche z nemškimi tablicami al a tud recimo Citroenovo kapelca na štirih kolesih. Skupna točka, vsem se blazno mudi
Uf, te bridgestonke na cx30 so res smrtno nevarne v deževnem vremenu. 😕
Vsakokrat, ko dežuje ali so ceste mokre se ponovno lahko prepričam, da to niso varne gume. Še nikoli nisem imel tako slabih gum v mokrem. Edino Fulda mogoče.
Da, za suho vrsto so (kakor večina gum) v redu, a dobra guma je dobra, ko nima bočnega splavanja pri nizkih hitrostih v ovinku. Še to sezono bodo gor nato pa gredo v smeti. Močno odsvetujem te gume vsakemu.
Kilometre vrtijo vsepovsod...tako v tujini kot tudi pri nas, zares imaš lahko pri vsakem rabljenem avtu SKRB, da bi bili zavrteni kilometri. Kakšn je pa procent je pa že AMZS pred časom objavil članek, ki je bil tudi tu na forumu, cca vsak 4ti avto je prevrten.
Tle piše, da so v Nemčiji prevrteni kilometri pri vsakem tretjem, morda celo vsakem drugem avtomobilu.
Ima pa ta prodajalec dostikrat tudi avte z zelo malo km, kot recimo tale Mazda pred meseci in se je prodajala za cca. 26.000 €. V vsakem primeru nekaj ne štima (ali preveč, ali premalo km). 😂
Včeraj sem bil na morju. Regionalka in mal strah pred omejitvami, tako da sem na ac vozil 140 (tisti odsek na AC je limitiran na 110 po zakonodaji). Sem prišel domov in je kazala poraba 7.4. Šparovček.
@Slivka tvoja mazda je izvenserijska, to smo že ugotovili. 🙂 Bolj mirno se bo vozil z bencinarjem, kot z dizlom, saj tko tle pišejo fantje o izkušnjah z dizli, kake težave se vse lahko pojavijo pri dizlu. 🙂
Evo bom poslal se link od avta katerega imam namen vzeti in svojo Mazdo CX-5 175 Aut 2014 letnik bi dal v ceno. Na mazdi sem se pozanimal in po pogledu št. šasije so mi preverili in naj bi bili vsi servisi narejeni redno. Je pa uvožen iz Nemčije.
Mazda CX-5 CD175 AWD AT Revolution VELIKO OPREME, letnik:2017,22890 EUR ::...
Prosim kar v napad z mnenji🙂
Raje vzmemi kakega SLO poreklo in ne iz uvoza, kaj veš kaj se je iz avtom dogajalo. Pa raje pri pooblaščencu vzemi, kot pri teh preprodajalcih. Aja, pa bencinarja vzemi, kot so že ostali napisali...tankaj, servisiraj, vozi....prej se ga boš naveličal, kot da bo šlo kej narobe. Bolj varen nakup od dizla.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Res je 👍
Je super ja. Se je kr navdušil nad avtom. Je pa Avstrijska, uvoz. Si pa neki tudi passata ogleduje, sem mu reku, naj se kr mazde drži 😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani