Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 15 urami je FuManchu napisal:

Matr je notr huda?zmeden?

Res je 👍

pred 13 urami je SpEkTr napisal:

Zgleda super, to bi še jest mel emoji16.png

Je super ja. Se je kr navdušil nad avtom. Je pa Avstrijska, uvoz. Si pa neki tudi passata ogleduje, sem mu reku, naj se kr mazde drži 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Reality check za mazdo 6 III bencinarja
Napisano

@NevLado dobro opazuješ, sploh tisto z volanom, če ne bi omenil, niti pod razno ne bi opazil take zadeve 👍 Ko bom menju, te bom kar s sabo vzel 😉

pred 2 urama je hermelin napisal:

Hmm, ko sem gledal v manualu je nek tak knof z dvema avtoma in "explozijo" med njima. Zanimivo. Za accident free je pa bojda tko, da se splaca prasat, ker v nemciji nima vec tega statusa takoj ko malo bolj popraskas. Vsaj tako mi je dobavitelj predstavil zadevo. Bucke? Je za prasat kaj se je dejansko zgodilo. Je pa zanimivo, da se prodaja s tako nizko kilometrino... Mogoce je kaj na tem. Mnenje?

A to je minus?? :D Izkljucno rdece gledam zaenkrat. Crna ne zgleda dobro na tem avtu, belih je 90% avtov na cestah, sive niti slucajno ker so tako nevidni, da ga se podnevi ne vidis, ce nisi cisto pri stvari, kaj pa potem ostane?

Kaj pa temno modra? Ta npr.?

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=346227322&colors=BLUE&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=16800&makeModelVariant1.modelId=7&minFirstRegistrationDate=2019-01-01&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=relevance&fnai=prev&searchId=d8b4e917-80b5-bf9b-f4cc-a3826d4fd08f&ref=srp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Fantje, da se mi ne bo zaletelo 😂 Prosim ne čez voznike bmw in audijev 😊😉 Bi se kr strinjal z Alexom, da so imeli slabe gume.

pred 18 urami je Boss napisal:

Sej ni treba, da je samo BMW al pa Audi, lahko je recimo tud Porsche z nemškimi tablicami al a tud recimo Citroenovo kapelca na štirih kolesih. Skupna točka, vsem se blazno mudi

Citroen pa zmaga, kral 😮 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 6 urami je Alex napisal:

Uf, te bridgestonke na cx30 so res smrtno nevarne v deževnem vremenu. 😕

Vsakokrat, ko dežuje ali so ceste mokre se ponovno lahko prepričam, da to niso  varne gume. Še nikoli nisem imel tako slabih gum v mokrem. Edino Fulda mogoče. 

Da, za suho vrsto so (kakor večina gum) v redu, a dobra guma je dobra, ko nima bočnega splavanja pri nizkih hitrostih v ovinku. Še to sezono bodo gor nato pa gredo v smeti. Močno odsvetujem te gume vsakemu. 

Bridgestonke? 😮 Te mam jaz gor na audiju.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde v tujini
Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Jaz bi tako rekel. Če dobiš za enak denar AWD, ga vzemi. Jaz bi ga takoj vzel, če ne bi živel na obali. 

Sej ga lahko kupiš, zakaj ne. Velik hodiš po dolomitih pozimi, ti zna prav priti, kaj a drugače pa ketne gor daješ? 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2019 dizel
Napisano
pred 7 urami je NevLado napisal:

Kilometre vrtijo vsepovsod...tako v tujini kot tudi pri nas, zares imaš lahko pri vsakem rabljenem avtu SKRB, da bi bili zavrteni kilometri. Kakšn je pa procent je pa že AMZS pred časom objavil članek, ki je bil tudi tu na forumu, cca vsak 4ti avto je prevrten.

Tle piše, da so v Nemčiji prevrteni kilometri pri vsakem tretjem, morda celo vsakem drugem avtomobilu.

LIVE.FINANCE.SI

Prilagajanje stanja kilometrov v avtomobilih je težava, ki avtomobilski svet spremlja že dolga desetletja. S prihodom novih avtomo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2019 dizel
Napisano
pred 3 urami je Janez007 napisal:

Ej @Boss si črnogled.😀

MILEAGEBLOCKER.COM

Welcome to MileageBlocker.com

Ima pa ta prodajalec dostikrat tudi avte z zelo malo km, kot recimo tale Mazda pred meseci in se je prodajala za cca. 26.000 €. V vsakem primeru nekaj ne štima (ali preveč, ali premalo km). 😂

image.png

Jo je prodal pol a...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 3 urami je NevLado napisal:

Včeraj sem bil na morju. Regionalka in mal strah pred omejitvami, tako da sem na ac vozil 140 (tisti odsek na AC je limitiran na 110 po zakonodaji). Sem prišel domov in je kazala poraba 7.4. Šparovček.

To ti je super, 7.4 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 10 minutami je curko napisal:

Naredil redni servis pa podlozke zamenjal na sobah po si je pa zasluzla se malo pranja5423807b390b10ee2141129e404aabc4.jpg

Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk

To si dol pr Hoferju pral a ne. A je res interval krajši, da za isti denar manj pereš? Tko so mi povedali. 🙂 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano
pred 16 minutami je Jest napisal:

Meni je tudi tale temen krom bolj vsec kot svetel ...

98EFE642-9C9F-4A6D-9439-5AB8A70BABAD_1_102_a.jpeg

CF14CCCB-E2CE-42C7-9897-8B9B3D90911D_1_102_a.jpeg

Super izgleda👍 Kaj pa kej sosedje pravjo? 😛

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 5 - mnenja, izkušnje…
Napisano (urejeno)

@Slivka tvoja mazda je izvenserijska, to smo že ugotovili. 🙂 Bolj mirno se bo vozil z bencinarjem, kot z dizlom, saj tko tle pišejo fantje o izkušnjah z dizli, kake težave se vse lahko pojavijo pri dizlu. 🙂

Popravljeno od MazdaBoy

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 5 - mnenja, izkušnje…
Napisano (urejeno)
pred 23 urami je Enos napisal:

Evo bom poslal se link od avta katerega imam namen vzeti in svojo Mazdo CX-5 175 Aut 2014 letnik bi dal v ceno. Na mazdi sem se pozanimal in po pogledu št. šasije so mi preverili in naj bi bili vsi servisi narejeni redno. Je pa uvožen iz Nemčije. 

WWW.AVTO.NET

Mazda CX-5 CD175 AWD AT Revolution VELIKO OPREME, letnik:2017,22890 EUR ::...

Prosim kar v napad z mnenji🙂

Raje vzmemi kakega SLO poreklo in ne iz uvoza, kaj veš kaj se je iz avtom dogajalo. Pa raje pri pooblaščencu vzemi, kot pri teh preprodajalcih. Aja, pa bencinarja vzemi, kot so že ostali napisali...tankaj, servisiraj, vozi....prej se ga boš naveličal, kot da bo šlo kej narobe. Bolj varen nakup od dizla.

Popravljeno od MazdaBoy

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 4 urami je scania napisal:

Danes pa so sledile finese. Opral, posesal, sčistil znotraj, menjal vse led zarnice, menjal brisalce. 🙂

IMG_20230402_103556.jpg

Pa vi ste vsi preveč pridni, čist normo zjebe...😊😛

pred 3 urami je FuManchu napisal:

Definitivno najlepša barva za moje pojme:punk:

+ črna 🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.