Skoči na vsebino
Bencin OMV ali Petrol
Napisano

Nekateri o?itno ?e vedno obiskujete "marsovske" bencinske ?rpalke, ki imajo oznako OMW :aaaaa::jupiii:

No malo heca, ampak zanimivo da je pogosteje napisano OMW kakor OMV na telem forumu. :cheers:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Mi lahko nekdo razlo?i, zakaj nih?e od lastnikov M6 s xenonkami ne pobarva tistih nosil?kov za pranje ?arometov v barvo vozila? Zgleda mi tako ceneno, kot da bi bilo naknadno vgrajeno.

Jaz jim imam v barvi, pa ?trihanje ni bilo potrebno. :aaaaa::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Help
Napisano

?e boste slu?ajno imel ?e v petek po ?ihtu kej za postorit, lahko ponudim 2 roki. :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto Škofljica - RBA center d.o.o.
Napisano

Zanimivo, kako na?a dr?ava dopu??a take posle. Vsekakor idi do konca. Jaz bi vsak dan po ?ihtu tam stal in na veliko gnjavil. Ali grozil :D

Ker se mi ni dalo z njimi debatirat in pregovarjat, sem lepo najel odvetnico, katera jim je v petek poslala dopis oz. opozorilo. No vsekakor ne bom odnehal na pol poti, to je edino kar si upam garantirat. :hudicek::cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Preglednice: avtomobilskih karakteristik
Napisano

Recimo z 200 konjskim dieslom, a ne ?mego :hudicek:

To?no to sem pred kratkim lih sam razmi?ljal, dizli se prodajajo, pa 200KM bi bilo lih zadost, da bi bila konkretno hitra zadevca, pa ?e vedno z dinami?no obliko. Imenoval pa bi se (jebiga) DX8. :hudicek::jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.