Kot sem že velikokrat napisal. Mene bolj kot sama cena servisa na uradnem servisu, (ki je veliko predrag) moti to, da ga, vsaj v Kopru, opravijo vajenci. In potem se kaj kmalu zgodi, da ti kaj pozabijo privijačiti nazaj. Cena pa, kot da bi ti to opravil mehanik formule 1. Še vedno bolj zaupam svojemu mehaniku, ki mi vse poslika, kar opravi. Tudi staro olje in filtre vedno shrani, da vidim, v kakem stanju so bili. Če opazi kako dodatno stvar, mi vedno pošlje tudi za to sliko in me vpraša, ali bomo šli tudi v to popravilo. Tako je bilo tudi nazadnje, ko je ugotovil, da pušča na tesnilu intercoolerja. Na uradnem servisu bi najbrž naredili celo diplomsko nalogo glede tega, stalo me je pa nazadnje vse skupaj nič. Da ne govorimo o ceni olja na uradnem servisu.
Jaz tud razmišljam, da za naslednjo zimo poiščem Dunlopke in menjam ta skret od gum. Pa imajo prevoćenih manj kot 10.000 km in izgledajo kot nove z ogromno profila.
Imam občutek, da uradni testi delani večinoma v arktičnem podnebju z zelo nizkimi temperaturami in načeloma suhem snegu ne pokažejo realnih vrednosti gum, ko recimo ni takih pogojev. Pri nas bo sneg v večini primerov nekje na 0 stopinjah in je bolj plundra kot pa zbit suh sneg.
Tudi moje naslednje bodo obvezno Dunlop. Pa testi gor ali dol.
Za suho cesto so vse gume dobre, razlika se pozna v mokrem, niti ne toliko v samem snegu. So pa po mojih izkušnjah tudi za sneg Dunlop med najboljšimi.
Danes, ko je bila cesta zopet mokra, sem ponovno večkrat ugotavljal, da je bočni oprijem teh Vredesteink po dveh sezonah katastrofalen. Tako, da gredo po tej zimi na gumarski odpad,čeprav imajo še veliko profila. Na testih so bile sicer dobro ocenjene. V bodoče se bom odločal po svojih preteklih izkušnjah in tako tudi kupoval gume.
Po drugi strani imam pa na stari 6- ki štiri leta stare conti in so še vedno v top formi. O kakem bočnem drsenju ni sledu. Imaš veliko boljši občutek med vožnjo.
Jaz pa imam samo dobre izkušnje z njo. Ker pa mi je triletno zastonj posodabljanje preteklo, bom pač plačal teh par evrov to enkratno posodobitev in bo zopet par let mir. Že sedaj pa sem zadovoljen z navigacijo.
Jah moje so zdj čist frišne, 2000 prevoženih km. Wintrac pro imam.
Tudi jaz imam isti model 225/55r17. Prvo leto so bile v nulo. Je pa tudi res, da v dežju ful dobro primejo, ko zabremzaš. So pa, zelo dobre za sneg. To je preverjeno.
Mislim, da morava midva bencinarje kupit, ker teli dizli so za en kurtz, majo čist preveč navora. Teli naši lastniki bencinarjev pa gas do konca, avto se dere, drsi nič, ker ne gre nikamor za povrh so pa posledično še z gumami zadovoljni kolk primejo. 🤪😜
Ha, ha, res je. Sem imel priložnost to občutiti z corollo.🤗Dere se kot zmaj, a učinka nobenega. Je pa tudi res, da so se pri corolli hotela vrteti kolesa brez veze, že pri 20km/ uro. Pa to ne zaradi navora ampak kar tako nekontrirano in nenadoma. Zelo nevarno.
Boss, naslednji avto kupiva res oba enega hudega benzinarja, da bova vrtela tudi z njima kolesa. Zaradi navora, seveda. 😉
Letne so le letne pa kakor koli vzameš. V večini so boljše od zimskih le v ekstremnih razmerah hudega mraza, snega, poledice so bistveno slabše od zimskih.
Tudi meni se dogaja, da prevečkrat zavrtijo v prazno na mokri cesti, kar se letnim tudi približno ne dogaja. In to opažam že skos od začetka, ko so bile nove in sem definitivno prepričan, da so to moje prve in zadnje GY UG 9+, ki sem jih kupil. Žal takrat ni bilo Dunlopa na zalogi jaz pa na tem, da prevzamem nov avto, ki sem ga komaj čakal in zato sem vzel tist kar je bilo na voljo pa da je bilo vsaj po testih dovolj kvalitetno.
Tudi moje naslednje zimske bodo strogo Dunlop. Tega drsenja, z zadnjimi Dunlop gumami, nisem nikoli doživel.
In ja, te sedanje se velikokrat v mokrem zavrtijo v prazno. Tako, da nimaš neke sigurnosti pri vožnji po mokri cesti. Kako bi bilo šele v snegu? 🤔
Res je. Če so to nove gume, bi bilo treba preveriti, ali je to ok.
Ker, kolikor je meni znano piše za nove gume, da se morajo shranjevati v temnem in suhem prostoru. Tukaj ni zadoščeno niti enemu od teh pogojev.
Mimogrede, ali se dogaja še komu drugemu, da zimske gume v deževnem vremenu "silijo" v krožišču ravno? Pa so moje zimske gume relativno nove. 🤔
Ali pa sem se tako navadil na moje letne GY, ki držijo vedno kot zalepljene. 🤔 V glavnem ni v redu. Če pa recimo ravno zabremzam na mokri cesti, pa se v trenutku avto ustavi. Izgleda, da so gume popustile v krožni vožnji.
Drugič v tem tednu jo opral oz. spral za 2€ (šampon z mikroprahom + izpiranje), kaj je pa to zdej na cesti ... pa to ni možno, kdaj bo zgnililo to vsrano vreme?
Baje, da bo takšno vreme tudi drugi teden. Štručkoti napovedujejo "zime kot nekoč" Torej, bo zima z veliko snega, mraza, burje, megle... O kakem podnebnem segrevanju pa ne duha ne sluha. 🤗
Janez res je da Japonci ne delajo avtov posebej za Balkan in Nemčijo jih pa v pristanišču ko jih pripravljajo za določen trg dodatno zaščitijo če gre za nemški trg, pa verjetno se za kak drug trg.
Enako zaščito ti pa lahko za doplačilo naredijo tudi pri nas na servisu.
Svakinja je kupila cx-30 ki je bila za nemški trg in bi naj že imela zaščito
Najprej so jih že v tujini "prevrteli" naprej (zaradi nižjih dajatev), potem pa doma še enkrat v drugo smer - nazaj. Sem na lastne oči videl, kako so k avtoelektričarju posredniki prinašali na desetine števcev kar v gajbicah, na vsakem števcu pa je bil listek z želenimi km.
Sicer pa se je pri nakupu rabljenega avta treba zanesti predvsem nase, pa še to ne pomaga 100%. Kaj vse sem že videl na lastne oči. Od tega, da so se popravljale totalke in v večjih avtohišah prodajale kot nekarambolirani avti, da so večje avtohiše vrtele km nazaj, da ne govorim o 1. lastnikih, ki so lagali glede km in nekaramboliranosti.
Sem leta nazaj gledal enega Opla od 1. lastnika pri njem doma. Imel naj bi 87.000 km, vendar sem po izrabljenosti volana sklepal, da jih ima krepko čez 100.000. Pa je dolgo časa trdil, da ne laže in da so km pravi. Odprem havbo in notri najdem listek od zadnjega servisa pri 150.000 km. Hitro prizna prevrtene km, potem pa pride iz hiše žena, ki je spet trdila, da so km pravi, ker še ni vedela, da smo prave km že ugotovili.
Zato pa je dobro, da ali vzameš s seboj ali dobrega mehanika, da vse skupaj preveri, ali zaupaš dobremu posredniku, ki mu lahko zaupaš. Recimo firma, pri kateri sem uvozil mojo 6-ko vedno preveri na licu mesta avto( izpravnost, gume, če je bil avto karamboliran in prebarvane, če so servisi narejeni pravočasno). Tudi veliko slik ti pošljejo z lica mesta ogleda, da se lahko tudi sam prepričaš, da je vse v redu. Saj tudi pri novem avtu ne moreš bit 100% prepričan, da ni bil že kaj barvan, ko vidiš modele v Luki, ki natovarjajo in raztovarjajo avtomobile s trajektov. 😊
Jaz sem se na svoje oči prepričal, kako naši "prodajalci" avtov to delajo. S kolegom sva šla v Bologno po mazdo 6. Sicer je bilo to leta 2006 a verjamem, da je še vedno enako. V velikem, gromozanskem ograjenem prostoru je bilo na tisoče avtomobilov. Bili so razvrščeni po cenah, od najcenejših v prvi vrsti do najdražjih v zadnjih vrstah. Znamke so bile nekako skupaj. Ko sva izbrala mazdo 6 (mimogrede, kolega je dobil enako 6-ko kot je bila moja, z podobnimi kilometri za dobre tri jurje € ceneje kot je bila moja, ki sem jo kupil preko posrednika). Ko sva šla urejati papirje je prišel en Celjan z tovornjakom za prevoz avtomobilov. Imel je spisek avtov, ki naj bi jih kupil. Prodajalec mu je ponudil, da če vzame tudi enega karamboliranega, mu pri vseh, ki jih kupi, naredi dober popust. No, dokler smo mi montirali tablice na našo 6-ko, sva slišala, kako mu je prodajalec rekel, da naj "opravi delo" zunaj ograde, kot ponavadi. In takrat se je sopotnik tovornjakarja vsedel v prvi kupljen avto. Nismo točno videli, kaj dela, ker je bil avto visoko na drugem nivoju, a ni težko uganiti, kaj je počel. Čez nekaj minut se je preselil v drugi avto. Prodajalec je samo zabrundal med zobmi in dejal :" 'sti slavi fanno sempre queste stronzate." Nadaljeval je, da mu je važno samo to, da tega ne delajo v njegovi ogradi, ker ne bi rad izgubil posla. Prosti prevod gospoda:
" tej ... delajo vedno te neumnosti". Tako da ja, kilometre večinoma pičijo nazaj naši prekupčevalski velemojstri na tovornjakih, še preden pridejo taki uvoženi avti v Slovenijo.
V Nemčiji je zagrožena celo zelo visoka kazen za take mahinacije. Ne rečem, da tudi tujci tega ne počnejo. Je pa to dan danes pri novejših avtih z digitalnimi zapisi servisov veliko težje. 😊
Ja seveda. Ne glede od kod je, ga je potrebno preveriti, preizkusiti. 😊 Če se avto prodaja v Sloveniji, je to veliko lažje, ceneje, avto pa praviloma lahko takoj odpelješ in se z njim voziš.
Na primer tale Mazda 6 G165 MT 2/2019 z 42.000 km, iz Nemčije, pride še jurčka in pol dražje, če upoštevamo stroške uvoza in dodatna platišča pri slovenskem:
SUCHEN.MOBILE.DE
Res je, da je lažje stvar videti v živo, če je v Sloveniji. S tem se pa tudi vsa prednost konča. V zadnjem času so se cene povsod izenačile, ker je veliko povpraševanje, avtov druge roke pa vedno manj. Pred leti je bila razlika med cenami v Nemčiji in pri nas zelo velika.
Js sm mel učeri končno šanso testirat 4x4 na svoji 6ki, gume Michelin Alpin 5... testiranje je blo na praznem nespluženem parkirišču, nimam res kej za šinfat, same pohvale 👍
Js sm mel učeri končno šanso testirat 4x4 na svoji 6ki, gume Michelin Alpin 5... testiranje je blo na praznem nespluženem parkirišču, nimam res kej za šinfat, same pohvale 👍
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A prodajalec je pa "sto na uro" 😄
Povezava za deljenje
Deli na druge strani