?e mi lahko nekdo pojasni zakaj je (predvidevam) z identi?nim motorjem, ?kodi?ka toliko po?asnej?a na kon?ni hitrosti, ali je samo hec da je drug menjalnik, ker pazite to, je celo kar nekaj la?ja, kot je razvidno iz podatka koliko kg ima na posami?no "konjsko mo?":
Kakorkoli ?e sam jaz bi vseeno raj imel MPS, ?e pa bi gor pisalo ?e 6 namesto 3 pa ?e tolk bolje.
Jaz isto - 1ka pa res ?e ni "pravi" BMW
Danes sem ravno gledal sta bila skupaj parkirana - limuzini serije 3 (E46 in E90), pa mi je bil dejansko precej bolj atraktiven (gledam sem oba zadka) tisti tastarej?e produkcije (jebiga ne maram kvadratastih vozil)!
Dando je kar orng poznavalec terena kar se ti?e 323FBA, tudi tale bela (tvoja) mu je zelo dobro poznana.
Morda bi te pa vseeno ?e najcenej pri?lo, ?e od Danda vzame? tisto brez motorja, pa v upanju da je v tabeli motor ?e dobro odnesel, skratka pokli?i ga.
ne morejo vsak mesec dat na stran recimo 300?, kako bodo potem pla?evali 300? kredita? To je ?ist ista zgodba v vsakem primeru se mora? nau?iti pre?iveti brez teh 300?.
Obstajamo tudi tak?ni, npr. jaz, ki nisem ravno discipliniran var?evalec, pa ?e mi takoj ob prejemu OD-ja s TRR-ja izpulijo kolikor je pa? znesek anuitete kredita, potem vidim - aha toliko imam ?e do konca mesca oz. naslednje runde pla?e, pa gasa.
?e pa sem primoran nekaj privar?evat je pa malo te?ja disciplina, vidim na ra?unu, aha imam ?e 1000?, huh - marsikaj se bo ?e dogajalo ta mesec.
Pa? nisem ravno ibr ?krtu?ke sorte in sem rad veliko naokrog po kak?nih izletih, se dru?im s folkom, itd.
To kot pojasnilo, da obstajamo vse sorte ljudje, nikakor ni mi?ljen kot komentar na nakup novega vozila (npr. s tvoje strani).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
@Dejan, s takimi dohodki ki si reku da ma? je tole oooogromno denarja za fakin pleh!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani