Glede rezervnih delov je mazda slo itak vezana na Austrijo tako, da razen par dni ?akanja ne bi semlo biti te?av.
Naceloma so zadeve naslednji dan ali najkasneje v dveh dneh tukaj... se pa zgodi, da tudi Avstrijci nimajo na zalogi... takrat se pa lahko caka tudi dva tedna ali vec ...Ampak za kaksne standardne zadeve pomoje ni panike ... Je pa Demio po mojem mnenju ena izmed grsih vozil Mazda ... Pa tastara dvojka
ma niti ne... vsaj tisto kar sem sam naro?al. Senzorje pa lahko naro?i? brez te?av sam niso oriđinal.
Jest sem Majesa vprasal, ce mi lahko naroci predalcek za sredinsko konzolo >> http://goo.gl/sgRZbx ... in sem ga dobil v parih dneh ... Je pa tako, da nizje kot gres v Evropi, drazje je ... V Nemciji je cena 18,61?, v Avstriji je 22,86?, pri nas pa je bila cena 27,90? ... dobil pa sem nekaj popusta
Ima oz. uporablja slu?ajno kdo navigacijo s partesa?
Imam novo mazdo3 in mi je bilo glupo dopla?ati 500? za SD kartico za navigacijo.
Malo sem bral, da pa? Mazda uporablja tomtom navigacijo, nisem pa ?e imel ?asa pregledati na partisu. Tako da ?e kdo ima, se toplo priporo?am vsaj za link in kak?ne uporabne podatke.
Lp
Nova trojka uporablja Nav'N'go (iGo) navigacijo... je pa verjetno zasciteno... tako kot TomTom v Mazdi 6 in Mazdi CX-5 ... In doplacilo ni samo za SD kartico... ampak manjka pomoje tudi navigacijski modul (verjetno manjka celo lezisce za SD kartico) ...
Spet eden, ki se mu zelo mudi... in avto se mu je skoraj razletel, ko je peljal mimo ... V prvem delu ni veliko manjkalo, da bi pocilo... v drugem delu, nekaj sekund zatem pa je speljal v kriziscu in ze prehiteval ...
- nobenih tezav nisem imel kr se tice kvarlivosti..edino mogoce kake malenkosti imam pa prevozenih 157 000.
- ke se porabe tice se vrti nekje 6-7l..
Semimel tako Mazdo... do junija lani... Podobno kot iceman, tudi jaz nisem imel problemov z rjo... Za DPF sploh nisem vedel, da ga imam... Glede kvarljivosti... je bilo nekaj malenkosti, ki pa so bile odpravljene v okviru garancije (crknil racunalnik centralenga zaklepanja, strgala se je gumica na tipki za odpiranje zadnjih vrat,... ) ... Porabo sem imel okoli 7,5 l/100km ...
Je pa imel novi lastnik kar nekaj tezav potem z DPFjem ... in kolikor vem, ga je dal odstranit ...
Ljudje smo razlicni... ... Meni je pa fajn, ce je cimvec teh "gadgetov" ... Imam polno opremljeno mazdo... pa se ne bi branil se kaksnega bonboncka ...
Itak je ocitno zakon zato, da sciti kriminalce, preksrskarje, lopove... Da lahko potem odvetniki spodbijajo protipravno pridobljene dokaze in tako tisti, ki delajo pizdarije in imajo dovolj denarja (ponavadi itak nakradenega) zmagajo na sodiscu... Ceprav vsak laik, ki zna logicno razmisljati vidi dejansko situacijo... In najebali bomo itak vedno "tamali"...
Kak?en pa je dejansko bil vrstni red avtov v golfovem razredu v Nem?iji. Nekako mi ne uspe najti spiska.
lp
Golf je "kao" zmagal pri ADAC izboru "Gelber Engel" v kategoriji "Lieblingsauto" (najljub?i avto) ... Samo v tej kategoriji so lahko clani ADAC (nemski AMZS) direktno glasovali ... Na drugem mestu je bil Audi A3, na tretjem pa Mercedes A
Da ne odpiram nove teme, bi kar tu prilepil eno vpra?anje.
Danes klepetamo v va?ki gostilni in na? va?ki vseved skritizira Mazdo 5 na mrtvo, ?e?, da taka vozila so samo pro? vr?en denar. Mo? razlaga, da ?e ima ta avto postavljenih vseh 7 sede?ev, da ima prtlja?nika zgolj 150 litrov, kar pa je odlo?no premalo za 7 potovalk.
Pa me zanima, koliko je ta na? va?ki vseved res pou?en o prostornini prtlja?nika v Mazdi 5 s sedmimi sede?i. Je tu kdo, ki jo ima?
Bo kar drzalo vsaj za prvo in drugo generacijo petice... zadnje generacije se nisem imel priliko sprobat ......Sedem se jih tezko pelje oz. bolj za silo... za kaksno dolgo pot pa ni priporocljivo... Saj je recimo srednji sedez v drugi vrsti bolj za silo... Pa tudi zadaj v prtljazniku sedet ni ravno prijetno, ker ni dovolj prostora za noge ... ... Smo enkrat pred leti (2007) imeli petko prve generacije za na sejem CeBit v Hannover.... Pa nas je bilo 5... In sem moral se trugo dat na streho, ker nismo imeli kam spravit vso prtljago...
Ja preglednik je rekel, da kontrole ne bodo merile ampak bodo samo po spisku pogledale ali je na spisku in evo ti kazen.
Ce nimajo spiska po letnikih, tako kot je v tem kokretnem primeru, naj se kam kavsnejo... Ce so sami postavili taka pravila, naj se jih tudi drzijo. Dvomim, da so izmerili prav vsa vozila, ki pasejo v to kategorijo ... Iz konkretnega primera se da videti, da ocitno tega niso ...
Tole pa ne bo ?lo skozi... ?e je spodi je spodi in ?e nima 130cm se lahko preglednik po trepalnicah me?e pa ne bo ni?.
Jaz tudi tako mislim... Sploh pa je tako, da pomoje ni treba nikamor hodit na meritev... Ce so mu namerili pod 130 cm... nalepi tacenejso vinjeto... Saj ga potem ne bo vec noben spraseval... Razen v primeru kontrole vinjet... Takrat pa bodo itak spet izmerili, ce bodo v dvomih...
Koliko pa lahko manj od tega? Meni je ok tudi je je 1l pa ?e je dober!
Zena pravi, da ga je pri nas se za en... mogoce dva kozarca... Je p samo se kostanjev, ce te zanima... Ta je malo bolj grenkast... je pa bolj zdrav menda ...
Letos oz. sedaj je to ze lani... je bila slaba letina... In ga je kolicinskombilo precej manj, kot ponavadi... Vecinoma je verjetno pri domacih pridelovalcih zaloga ze posla...
Jures narobe si se lotil - pogleda? na garancijski list in ga odpelja? al pa po?lje? na servis, ki je gor napisan? ?tacuna z garancijskimi popravili nima ni?, edino, ?e ti gredo na roko, da oni po?ljejo sam to samo podalj?a postopke niso pa po zakonu to dol?ni narest ampak je le dobra volja... :ne vem:
To pomoje ne drzi... Garancijo lahko uveljavlja pri prodajalcu (ki potem izdelek poslje na pooblascen servis) ali direktno pri pooblascenem servisu... Ce gre pa za stvarno napako, pa jo mora uveljavljati izkljucno pri prodajalcu...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Naceloma so zadeve naslednji dan ali najkasneje v dveh dneh tukaj... se pa zgodi, da tudi Avstrijci nimajo na zalogi... takrat se pa lahko caka tudi dva tedna ali vec ...Ampak za kaksne standardne zadeve pomoje ni panike ... Je pa Demio po mojem mnenju ena izmed grsih vozil Mazda
... Pa tastara dvojka 
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani