Ampak kake cene so si na novo omislili vulkanizerji .... menjava, ventil?ki in centriranje za 18 colske (letne za letne) so mi ra?unali 72? - dodatno je k ceni pripomoglo dejstvo, da imam na ventil?kih senzorje pritiska, kar naj bi podra?ilo menjav :ne vem:
Mene je prislo 45? (35? menjava in 10? za hranjenje gum) ... Prav tako 18"... rpav tako senzorji tlaka ...
Po prvih zelenih, potem oran?nih, pa modrih, in leto?njih vinjet roza barve, bodo za leto 2012 vinjete svetlo zelene barve - ?e najbolj?i pribli?ek je barva limete, pravijo na Darsu.
Barvo vinjete dolo?i Darsov oblikovalec - izbere tisto, ki se kar se da najbolj razlikuje od barve veljavne vinjete. Kot pojasnjuje Branka Videti? z Darsa, predvsem zaradi la?je kontrole, ker ve?ina stare vinjene ne odstrani. "Hkrati barvo vedno prilagodimoo tudi barvi avtstrijskih vinjet," ?e dodala. In ker bodo prihodnje leto v Avstriji vozili s turkiznimi vinjetami, bodo pri nas, da jih bo preprosto lo?iti od njih, svetlo zelene.
kaj pa okvare? bencinarji razen kake v?igalne tuljave se ne kvarjo...kaj pa dizli? turbine,injektorji,pumpe,vztrajnki, EGR-ji? in vse je po 500-1000?
Hmmm... sam zaenkrat nisem imel okvar... (prejsnjo sestico sem imel 5 let - 2003 - 2008, sedanjo pa imam od 2008 dalje ...) ... pri porabi je veliko odvisno od nacina voznje ... in pri bencinarju se "tezka noga" pomoje precej bolj pozna kot pri dizlu ... Seveda je to moje mnenje... in se lahko razlikuje od mnenja nekoga drugega
Pomoje da vem, kdo je lastnik... In ko sem ga sreceval, je bil acto vedno zglancan, kot da bi bil direkt iz salona ne vem, ce lako kar na javnem forumu apisem njegove osebne podatke... Ce te zanima.. ZS...
Druga?e so pa uvedli no zakon v evropski uniji, ?e naredi? prekr?ek kjer koli v evropski uniji dobi? ra?un po tanovem po po?ti na tvoj naslov. Ta sklep je pri?el v uveljao pribli?no en mesec nazaj
Ampak to menda velja samo za preksrke, ki so "tezki" 70? ali vec... drugace se jim menda ne izplaca delat poizvedb... Pa se za napacno parkiranje je menda odvisno, ali si dobil kazen od policije ali redarstva...
Tubi - 6ka ima idealen prostor za ?tevci, kjer je tudi rele za ?migavce - res idealno.
Druga?e pa noben na?rt ne pomaga pri teh ku*** japoncih, smo jih iskali ob Savi da bi jih prekloftal, no sicer je delalu rendiju ?e prej ampak sedaj ni ovir za LED in delovanje ?e naprej.
Hvala ajvarju za 'tip' ODCVIKAJ.....
Ajvar se je na moji sestki "ucil" in preklel posevnooke pa podrl skor cel avtu, da je najdu vse kable ... Bil je tko mraz... on pa je kar vztrajal...
Super zadeva!!! Ne vem zakaj Mazde ?e v osnovi nimajo da ko butne? ro?ico ?migavca ne utripne 3x...jest v 80% uporabljam tole zadevo, npr. pri prehitevanjih, kak?nih prednostnih cesta, na kri?i??ih ?e gori zelena ipd...res super zadeva!!
Saj sedaj ze imajo to serijsko vgrajeno ...
Pol pa dogovorjeno,pa upam da oz verjamem da naredi? tako da zadeva ?pila. lp.
Naredi tako, kot je treba Sem bil sicer poskusni zajcek... ker ni vse bilo tako, kot je majstr pricakoval... ampak se je ptoem vse uredilo ... in sedaj se vedno deluje BP ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kot kaze le ne bo tako poceni... Na Facebook strani pisejo, da bodo pri nas cene od 23.000? dalje ... tako kot tudi v Nemciji >> http://www.autobild.de/artikel/mazda-cx-5-...se-2318274.html
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani