Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Ce bi za prvo generacijo dobil tak vpoklic bi se sel tako pa sem ga dobil za drugo generacijo in ni sans da ga peljem. Pri prvi generaciji se samo sovoznikov predal odstrani in pride do sprozilca. Pri drugi generaciji ti mora pa celo armaturko z radijem vred podreti da pride do njega. Glede na to kako so (ne) sposobni sem samo rekel hvala lepa.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi
Napisano

Sem se jaz ?e v?eraj vpisal na seznam

Malo sale, ker sem ze drugo generacijo kupil od njega. Naslednji avto vprasanje, ce bo mazda. Je pa recimo 2.5 limuzina kar lepa petarda :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi
Napisano

Top. Fant je imel ze pri prejsni mazdi 2.5 motor :). Takega bi pa se jaz imel pa kljub temu, da je karavan. Mogoce bom pa cez par let imel predkupno pravico :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi
Napisano

Samo druga generacija FL ima tudi direktni vbrizg. Vem da je audi recimo imel probleme zaradi tega in so se ventili zapacali. Ce se ne motim ima labi 155 konjsko razlicico.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtokamera (DashCam, BlackBox,...)
Napisano

Na ebayu, aliexpres jo imas za 40?. Sem jo kupil pol leta nazaj pa poslov jo je iz poljske (sepravi brez davka) pa za 8e so mi dali se 64gb kartico. Jest sem vzel se drazjo vrjanto k ima nakoncu 1s in ima G senzor in glasovni ukaz. To je cena s kartico vred.

post-7623-0-21923700-1579702306_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi
Napisano

Hahah sto posto. To je isto kot tisti oglas k se prodaja mazda 6 2008 CD140 230k km za 10.000e... Lahko ima se pol manj km tale trojka pa ne bo sla za ta denar.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.