Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Kako to mislis cudno? Ce vezes na stropno luc bos imel konstantno strom v kamerci, ko bos prizgal avto. Ce pa vezes na rikverc pa samo takrat, ko prestavis v vzvratno. Jest imam to vezano na rikverc zico (12v) pa normalno deluje. Predvidevam, ker gre za aftermarket kamerco gre RCA (rumen) male konektor v radio za video ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Nevem kaj si ti slivka kupil ampak osram je top. V primerjavo s phillips sploh. Nikoli nobenih problemov. Pa se zamenjajo ti brez pripomb ce kaj crken. Je pa res, da so drage, ampak vsaj ves zakaj. Doma imam vse osram led pa niti ena ni se do sedaj crknila. V prejsnemi avtu sem tudi imel vse osram led pa pravtako se vse brezhibno deluje in ni nobenega utripanja. Lahko da imas podnozje zjebano in zarnica/ledica vibrira in crkne cez cas.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zračna rja
Napisano

Alex zracno rjo ima vsak. Med zaviranjem se zavorni prah prime feltne, vrat in ostalih delov karoserije. Priporocljivo jo je redno odstranjevati. To se sploh vidi na belem avtu. Avto lahko spoliras pa bo ze naslednji dan cistilo reagiralo (vijolicno), kar pomeni prisotnost zracne rje. Iron x pa ni niti malo skodljiv in ga lahko uporabljas kjer koli na avtu in nebo nic poskodoval ali "stopil" razen zracne rje :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tudi meni so produkti od chemical guys vsec razen leather conditioner kot ta na sliki en post visji me je razocaral. Je res, da mazda nima pravo usnje, ampak vseeno. Potem sem kupil conditioner od gliptona in je super zadeva. Kar se pa tice notranjosti imam pa za usnje Gyeon cleaner in glipton conditioner. Za vse plastike pa uporabljam Angelwax AnGEL. Tudi jaz za izpuh in vse ostale kovinske, kromaste dele uporabljam autosol metal polish in mislim, da tezko dobis boljsi produkt. Cenovno je pa itq djabe :D. Voske pa malo menjam in sicer tiste bolj "debele" in imajo malo manj leska (obstojnost cca. 3 mesece) namazem za cez zimo, poleti pa drugacen vosek z vec sijaja (soft 99 the king of gloss dark). Kar se pa tice platisc pa iron x in pa vosek poorboys wheel sealant :). Imam tudi srednje grobo polirno pasto Menzerna medium cut za rahle praske. Je pa vedro z dvojnim dnom OBVEZNO ce mislite prati z gobo. Sicer imajo pa se do danes na operi-avto black friday popuste tako da se splaca kaj kupiti :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tocno tako, kot je aless napisal. In tocno tako so tudi delali v rocni avtopralnici. Edina razlika je, da ga niso voskali ampak so imeli tisti sampon in vosek v enem. Sedaj ko ga sam perem ga tocno tako perem s tem, da z iron x se naspricam feltne za leteco rjo.

Na sliki sicer nov izdelek od K2, ampak je isto ucinkovit, kot iron x.

post-7623-0-93175000-1575199815_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A COSMOS podjetje
Napisano

Jaz pa moram res pohvalit mojo ta??o in z lahkoto bi se pogovarjal z njo.Pa? imam sre?o. :)

Dokler ji ne pokazes slike svoje nove mazdi in rece, da bi bila mogoce v beli barvi lepsa :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Se strinjam, da je za vozit in da nisi njegov suzenj samo ni razlike ali ga zapeljes v rocno ali v avtomaticno avtopralnico. V vsakem primeru ti ga bo nekdo drug opral medtem, ko bos ti pil kavico. Za avto oz. lak pa to veliko pomeni...sploh temnejse barve so bolj na udaru. Ko je pa govora o mazdi in o njenem obcutljivem "eko" laku je pa sploh pizdarija :D

post-7623-0-44204000-1575123853_thumb.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.