Skoči na vsebino
AVTOPLIN
Napisano

Uglavnm - tko mam narjen da lohk koristim kapaciteto 100%, o?itno (zrihtala sta mi pa to, na enmu Primo?, na drugmu pa Toma? Plinski I.)! :danzoman::P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

@STroker, to pa ne vem ?e je pametna taktika (na dnu so ponavad raznorazne usedline itd.)! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AVTOPLIN
Napisano

V obeh avtih mam varnostni ventil na tanku tko da ni govora o nobeni nevarnosti, itak sta pa oba stalno v pogonu in nikol ne ostane povhn! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AVTOPLIN
Napisano

Nisem tega sicer sam delu, sam vem da ti je to opcija, da pove?a? kapaciteto (kar je zame ful va?na stvar)! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AVTOPLIN
Napisano

Boss, to pa moram priznat, da (v glavnem) ni bilo neko hudo stiskanje, recimo da popre?na brzina cca. 140 po autobanu. :blush:

P.S. - ?e primerjamo mazdo 6 1.8 16v in Laguno II 1.8 16v (obe mata namre? 120 KM), nisem prepri?an, da je mazda ?parovc prot renoju, lohk pa me poskuste demantirat, a ne Jure? :harhar::vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AVTOPLIN
Napisano

_____ uporabnik_______max(km)______min(km)______avg(km)______tank (l)___Moped

1. ______?tajerc_________max 500_____min 350______avg 450_______55 l______M6 2.3i

2_______ iVar___________max 623____ min 508______avg 565_______57-59l____M6 2.3i

3.______Sishi____________max 450_____min 320______avg370_______41.5L_____MX-3 1.8

4.______jures____________max 430_____min 300 :)____avg 370_______55L______CX-7 2.3

5.______Guliko?a (Reno)___ max 540_____ min 370_____ avg 500______ 48L(od 50)___ 1.8 16V

6. ______ Jo?a (323FBA)____max 560 ____min 420_______avg 480 _____ 44,59 (od 44L)__1.5,16V

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AVTOPLIN
Napisano

Kar se pa ti?e zbiranja informacij, ko si pra?u 2 ki prodajata tak avto, mi je pa logi?no da sta raj rekla da ma ketno, ker je s tem avtomatsko "prdobu na ceni" :P:blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 2.0gt
Napisano

Men je pa sme?no, da ima avto s 150 konji kon?no brzino samo 200, to je bistveno manj kokr so mel v?asih z majn konji! <_<:P

Sicer nismo na dirkali??u, ampak vseen mi je pa ful v o?i zbodla ta cifra! :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AVTOPLIN
Napisano

Hehe, jz se spomnem da sem na omenjenem motorju menju jermen, tko da me je o?itno mehankar nafuk..? :blush:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.