Skoči na vsebino
Gume
Napisano

Alex saj si duhovit na svoj na?in , ampak tako moder kot si bi pa ja lahko malo pogooglal

Apollo je indijski proizvajalec, ki se je specializiral v izdelovanju pnevmatik leta 1972. Apollo se je mo?no razvil v zadnjih letih zaradi nakupa znamke Vredestein, kar mu je pripomoglo priti na 15. mesto na svetu v proizvodnji pnevmatik. Indijski proizvajalec je lastnik ve?ih tovarn, ki proizvajajo gume v Indiji, v Ju?ni Afriki, v Zimbabwe-ju in na Nizozemskem. [/size]

In ?al ne ni prvo vgradnja na Kia.

Hvala za pojasnilo... tudi sam uporabljam zimske gume Vredestein.No,moje so na sre?o narejene na Nizozemskem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Foruma?i ?koti imajo AVTO LETA in toje.....MAZDA 3,poleg tega je ?e naj dru?inski avto leta! Zakaj ?e pa nima ni? prostora? Verjetno so bolj mali.

No, vsaj en narod, ki ni obseden z nem?kimi avti. O?itno imajo dober okus. Pa saj kdor je bil na ?kotskem se je lahko prepri?al, kako ?udovite gradove so gradili. Kaj pa pri nas?Kaj bo avto leta?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Ja Alex ?e si pismen preberi ?lanek ,ki ga je prilepil Zagor pa bo? videl v ?em

Kaj je to prvo vgradnja v kia vozila? Nekaj omenjajo to znamko. Kdo to izdeluje? Kitajci?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi
Napisano

bmw in audi niso glih nek prese?ek v oblikovanju. Obe znamki tepe to, da so njihovi modeli ?e po kakem letu zastareli. Si ne upajo narediti kake res nove, revolucionarne oblike. Vrsto let samo malo spreminjajo kako masko, lu?i...

Sicer so pa nemci zihera?i, gredo na sigurno. Njihovi pravoverni kupci itak kupijo vse, kar jim ponudijo ne glede na kvaliteto in ceno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi
Napisano

Alex mazdini dizli niso se ravno izkazali. Bencinarji so boljsi.

sej tud tko nasploh so be ncinarji zakon. Dizel je dober samo za 150km/h po 10 ur na avtocesti.

Sej ne re?em, da so mazdini dizli zakon. Kaj pa potrgane oz. raztegnjene verige na bmw jih?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi
Napisano

Ok... to je osamljen primer tu, mislim. Ko sem bil ?e na peugeot forumu smo tam kar tekmovali, komu se je ve? pokvarilo oz. kdo ima ve?je stro?ke. Aja, ve?inoma benzinarji. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

HUD-display
Napisano

Jaz ga ne pogre?am.Je klasika kar v redu. ?e vedno imam tako urne o?i, da uspem za destinko sekunde pogledati na ?tevce.

Tako lahkon trenirate o?esne mi?ice.Vsaj mislim...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Jaz imam zimske 17", balonarce, ?e drugo sezono Wredstein wintrac pro xl, 225/55/17.

Zelo dobre na mokri cesti, tihe, bolj ?portno naravnane. Imajo tr?e boke zato se vseeno ne zvija kot ?ingum. Po snegu tudi super, preizku?ene lani v dolomitih.

Jst imam Nexen WINGUARD SNOW G WH2 215/65R16 98H in je tudi precej druga?na vo?nja

so pa to res dobre gume navkljub ceni - sem si rekel da sprobam, ker jih par prijateljev ni moglo prehvaliti

2 sezona, po de?ju suvereno (seveda ne tako kot s 19kami samo vseeno, ti guma vliva zaupanje), po suhem itak brez problemov, sneg tudi gre kot tank.

Tudi ti ima?, vidim, najlep?o barvo mazde. Pohvalno. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Ta daaaa homologa. cija uspela 20da8bde77fefdd7dc1b92344f51120f.jpg

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Sem gledal malo cene za gume za to mero in so kar konkretno dra?je kot 17".Pa tudi 18" izgledajo kar balonaste. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi
Napisano

Zelo lepa barva, ampak Alex se najbr? ne bo strinjal. :P

Ma, ta barva ni toliko napa?na. Skoraj, da ji pa?e. ?e ni najlep?e pa? mora? izbrati kako drugo. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Sej tudi blizu mene je en tak in je res z obeh strani vse poru?eno. Ampak ponavadi so to vozniki, ki skoraj ni? ne zmanj?ajo hitrosti in kar preletijo ?ez. Pa tudi, ?e gre? po?asi preko, se mora? skoraj plaziti, da gre? v redu ?ez. Problem je z avti, mi imajo dolg nos(precej karoserije prek prvih koles) in se mora? pa? po?asi zapeljati dol.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

teb fajn mede, ceu let

Jap, pri nas mede v?asih sneg... pri nekaterih pa mede nekje drugje...in je mete? celo leto. :)

Sicer mi pa ?e sedaj ni jasno, kaj oz. s ?im se preva?a? ti okoli?... avtobus?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Ej.. Alex mater ti si pa pohitel z menjavo zimskih gum..saj je pri nas na obali 14.C danes..saj imamo ?e ?as..lp

Danes je bil lep dan in sem imel ?as, pa sem jih zamenjal.Nikoli ne ve?, kdaj lahko nenadoma zasne?i.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi
Napisano

Boss, zanimiva je meritev na valjih (sicer ni 6 ka) ta mo?nej?ega motorja z avtomarskim menjalnikom. Koliko mo?i oz. navora je dejansko na cesti oz. ga nekje izgubi.

Zanimivo bi bilo videti rezultatr z ro?nim menjalnikom.

post-399-0-27359100-1572804379_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Potem pa folk vozi z napol praznimi gumami okoli.Vsak teden kontrola in pika. Varnost je varnost.

ja 1x mesecno...

A ti se tudi kopa? enkrat mese?no. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.