Še nekaj mi razložite. V torek na poti domov sem tankal... Naredil nekaj deset kilometrov... Naslednji dan zjutraj je bil cagar za tank skoraj eno črtico dol...
To ni normalno.
Danes zjutraj pa spet skoraj poln in range je bil višji... Za range že razumem. Kako gre pa lahko cagar za gorivo nazaj na polno pa mi ni jasno.
V nobenem avtomobilu do sedaj tega nisem doživel. Pa imam že več kot 600.000 prevoženih kilometrov za sabo...
Nekaterim ni važno, koliko denarja plačajo za kako stvar, da jo imajo radi.
Lepo je videti, da nam je mar za svoje cx30. 😉
Točno tako. Saj nima veze ali je 30k€ ali pa 60k€. Določenim nam je mar za svoj avto ne glede na vrednost. 🙂
Edit:
Mi je pa vseeno čudna še vedno poraba...
A je normalno, da na ravnini po mestu če pospešujem z malo gasa (še niti cm pritisnjena stopalka) in mi kaže trenutno porabo 10-13l/100km. Ali več včasih.
Aja pa zakaj vedno natankam samo 40-41 litrov a doseg je pa pod 30-20km pred tankanjem? Blizu nule.
A nima CX30 48l oziroma 51l tank? Po navodilih je že tako.
Mislim, da ni samo površinska... Ne vem. Grem itak na servis po en korekturni ker ga bom verjetno rabil... Pa bom tudi to pokazal. Ali pa bom probal s kakšno fino pasto... Na roke..🙃
Saj mene je skrbela prenizka temperatura olja ne previsoka. 😁
Edit:
Moja se vrti okrog 70-80 večino časa.
Drugače pa sem danes opazil en ris po barvi... Pa nima še niti 4.000 prevoženih. Dvomim, da je od pranja ker uporabljam "špageti" rokavico in drugje ni pikice ali črtice spraskano. Ta pa se malo čuti...
Se da poflikat in spolirat brez barvanja?
Sumim, da je nekdo podrgnil s čim ali pa nalašč...
Ja tudi meni klika... Včasih zelo. Imam AT. Drugače pa sem danes prvič po 3.500 zbil porabo na 6.4-6.5 po regionalki. Ampak sem mogel fajn tuhtat koliko gasa bom pritisnil pa koliko hitro bom vozil. Striktno po omejitvah... Še zdaj ne vem kako je tako pala poraba...
A ima kdo tako bolj "rezek" zvok motorja sedaj ko se je ohladilo?
Drugače pa imam en problem že pri tej kilometrini...
Na čase ko ga zalaufam ali ko se ustavim in dam v P mi je začel obratomer nihat pa prav čuti se kako se motor "zaganja" in je nemiren...
Je treba na servis?
Pa je normalno da avtomatik vozi po mestu recimo ob zelo malo gasa ali nič na 1100-1300 obratih?
Aja pa še eno vprašanje... Zadnjič sem konkratno opral avto pa sem opazil, da če grem z "gobo" (je tista iz mikrovlaken kot špageti) po zadnjem steklu in pod "spojlerjem" in če se ga dotaknem da ga lahko z gobo/roko rahlo "privzdignem"?
A še komu škripajo bremze pri parkiranju ali ustavljanju pa ko popuščaš bremzo? Meni ob vsakem pranju ali ko je mokro ps tudi sedaj ko je bilo suho nenormalno škripajo ko popuščam bremzo ali ob parkiranju...
Že od novega.
Imam pa ponovno vprašanje glede temperature olja.
Danes sem spremljal in je bila zjutraj kljub 35km dolgi poti (in klancem) temperatura olja 70-75c. Zadnjih par km pa je poskočila na 80c.
Do sedaj so vsi avtomobili dosegli vsaj 85c vedno. Po večini na 90c
Računaj, da se ti bi poraba zmanjšala, ko boš naredil kakih 2000 km.
Je pa tole mini dino, pa še avtomatik povrh vsega. Tako, da je to ziher litrček ali več kot pri naših x186 z ročnim menjalnikom. Naš motor je šparovček, tole pa ni. Pa rezervoar je občutno premajhen.blockquote widgetblockquote widget
Imam 2.600km in se je še povišala ne spustila.
🙃
Sem pričakoval vsaj 600+ z enim tankom pa še to ne naredim.
Drugače pa je radarski tempomat tudi slab ja.
Potegne pa krepko zavira pa spet potegne ko zmešan itd..
Evo javljam se še jaz. Prevoženih 3.500km. Avto je meni zakon oh in sploh.
"Jimba ittai" ni samo marketing.
Avto se vozi bistveno bolje kot karkoli v tem cenovnem razredu, pa tudi višje. Kraljuje na regionalkah, je povsem dovolj poskočen pri hitrostih do 130 in ima odlično lego na cesti. Na avrocesti nad 130 pa je malček len, oz. je treba prešaltat v nižjo prestavo in stopit orng po gasu, pa še tako se ne zmakne kaj preveč. Skratka za dirkanje po avtocesti je bolje pogledat kaj drugega, ampak tisto drugo, za podoben denar, skoraj zagotovo ne bo tako dobro na regionalki po ovinkih 🙂
Seveda bi tudi jaz raje mel kakega turbota, katere delajo za ameriški trg, ampak če ni pač ni. Je pa tudi res, da bi potem raje vzel Mazda3.
Povprečje porabe kaže računalnik da je 6,9l/100. Ko greš na izi nekam po regionalki pije zadeva zelo solidnih 5,5l, brez da bi kaj pazil in vozil varčno. Po mestu in AC bistveno več seveda.
Čričkov ni nobenih, nasprotno, konstrukcija notranjosti je svetlobna leta nad kako toyoto ali vw. Ni ravno premium premium, ampak skoraj. Kvaliteta.
Povezljivost in uporaba z iphone carplay je čudovita. Ko šariš po menijih se ne zatika nič, kot se zatika pri recimo novih Toyotah pa še katerih drugih. Včasih se res zgodi da pozabi telefon in ga moraš še enkrat pairat. To se mi je zgodilo do zdaj enkrat.
Seveda pa ni popoln. Kar gre meni na živce so:
1. avtomatska vrata prtljažnika: Tolko da ne rabiš delat pilotove chek liste pred vzletom, kaj mora bit vse izpolnjeno da gospodična mazda odpre en bogi prtljažnik. Da ne govorimo o tem da je to še ena dodatna stvar, ki se lahko pokvari. Bi raje mel navadna vrata, ampak kaj ko ni bilo opcije za paket opreme Nagisa, katerega sem na vsak način hotel imet.
2. PARK SENZORJI. so ena katastrofa od katastrofe. Ne razumem kako lahko tako banalna zadeva leta 2025 kvari izkušnjo pri sicer zelo dobrem avtomobilu. Kle so ga posral, strašansko zanemarjeno. Sicer ne vem ali je to samo pri meni al jebe še koga, ampak 10 let star polo, 20 let star passat in 15 let star eos so svetlobna leta nad tem.
@Freedom988 Avtomatsko zaklepanje in odklepanje dela 99%, pa še tisti 1% sem verjetno jaz kriv. Skratka avto se odklene ko primeš za kljuko in imaš ključ v žepu. Avtomatsko pa se zaklene ko se s ključem oddaljiš. Da je zaklenjen vidiš po tem da pipne in pospravi ogledalca. Nobenega problema s tem, da se tudi naštimat na zaklepnje na ključ. Sem vozil glanc novo yaris po Franciji letos 14 dni na dopustu in je super avto, ampak ni pa nobene primerjave napram cx-30. Nobene. Edino to, da je imela vse kamere in je praktično vozila sama, ampak to ti bo tudi cx-30 če vzameš avtomatik in pripadajočo opremo.
@tommzy Hmmm.... Črički, razlika v barvi... jaz bi zadevo reklamiral. Ne vem sicer kaj lahko dosežeš, Baje pa da pridejo včasih kar fejst poškodovani iz ladje in da majo servisi včasih dela tud za kak teden da jih spravijo k sebi. 😞
Saj razlika v barvi je kar velika. Se mi zdi da na desni strani bolj.
Sem bil v salonu ko sem šel po feltne za zimo pa mi je prodajalec rekel, da so si malo pogledli druge in je na vseh določena razlika.
Mi pa zatrjuje da razbit ni bil.
Bom še enkrat poslikal. Sedaj se mi ne da do avtomobila.
Da se reklamirat pod garancijo ampak ni sigurno da bo boljše saj baje dobijo že pobarvan nov del.
Lahko da bo še slabše. Bi probal ampak se bojim da bodo še kaj polomili ob razdiranju.
Drugače pa se že oglaša kakšna plastika js.
Imam pa drug problem. Visoko porabo in nisem najbolj zadovoljen. Trenutno nimam še niti 470km prevoženih (sama regionalka) pa je doseg le še 130km (38% goriva).
Tako velike porabe nisem imel niti z mojim prvim avtom pred 22 leti. Accent 1.3 bencinar😁 in sem naredil več kilometrov z enim tankom.
Pa tudi temperatura motorja je po večini eno črtico pod sredino kar se mi ne zdi normalno.
Opazil sem tudi črto na naslonu za roko na voznikovih vratih (ris))kot da bi bilo potegnjeno z nečim. Jaz dvomim da sem to naredil saj pazim. Ob prevzemu tega nisem opazil. Sedaj pa za to ne bom nič dosegel verjetno.
Avto je drugače glede vožnje ok. Me pa skrbi poraba in temperatura motorja.
Pa čudno šalta avtomatik. Je normalno da pri umirjeni vožnji drži obrate na 1100-1200rpm?
Včasih pa kar cukne ali pa navije obrate. Pa ne pritisnem naglo na gas.
Danes mi je ko sem se bližal koloni (ustavljal) skoraj crknil kot takrat ko ne stisneš prav cajt sklopke ko se ustavljaš...
Zaklepanje/odklepanje deluje brezhibno. Se pa prehitro zaklene in moraš ponovno odklenit če si kaj pozabil.
Meni je pa čudno, da je odklepanje brez ključa samo za sprednja vrata. A zadnja tega nimajo?
Pri moji prejšnji astri 2017 sem imel pa tipke na kljukah tako na sprednjih vratih kot na zadnjih.
Moti me pa še, da se šajb ne da z daljincem odpret.
Tudi to sem imel na 8l et stari astri preko daljinca vse šajbe.
Zakaj pa Mazda nima opcije remote start? Kao EU regulativa... To ni res saj Hyundai ponuja in prodaja tudi v EU avtomobile ki podpirajo daljinski zagon.
Drugače pa moja ima nekaj čez 2.200km šele pa se že nabirajo črički noter. 😐
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No saj to me je samo tako zanimalo...
Saj je več kot dovolj. 😁
Povezava za deljenje
Deli na druge strani