Itak v praksi na cesti nimaš pogojev, da več ur voziš 200+ km/h. Pa naj bo to EV ali ICE.
Sicer pa ne razumem vaše nenaklonjenosti EV-jem. A ko bo pa Mazda enkrat naredila soliden EV, bo pa to najboljša stvar po belem kruhu? Pač za določeno skupino voznikov so EV že danes najboljša možnost prevoza, to je dejstvo.
Kdo od vas pa dela VSAK dan več kot 300 km, da bi lahko stokal, da mu ena Tesla ne pride v poštev?!
Jaz bi pa rekel lih kontra-če ne delaš veliko kilometrov se ti EV že iz ekonomskega vidika ne izplača.
Po moje moraš za EV filati doma...po možnosti imeti še solarno elektrarno...delati skoz nočne šihte,da se lahko avto podnevi fila...in kot omenjeno delati veliko kilometrov,da se razlika v ceni "obrne"
Pol ga pa po enem-dveh letih mal "rukneš" (al se ti pa pač kdo drug)-totalka🥺...in spet od začetka...
Jaz sem dal pr Horvatu Nanolexovo skupaj z dvema setoma felten 850€...in ko bo začelo popuščati,bom dal spet👍...meni je vredno...sam na en star avto,pa res nima smisla-pač čisto stroškovna računica🙄.
Pravkar je Mraušk Mčk napisal:
kako pa kaj ta keramika in toča. Jo je po toči potrebno obnovit?
Jaz bi rekel,da ne-keramika gre dol samo z abrazijo-torej brušenje/poliranje.
In če so popravljaji vdrtine z "masažo" od znotraj z tistimi palicami-vzvodi...pol bi moralo biti vse OK tudi po toči.
Dvomim, da kdo računa kako bo nategnil davkoplačevalce ampak računa kaj se mu bolj izplača. Možnosti za takšen "nateg" imaš tudi ti. Delovati po principu privoščljivosti ni lepa čednost.
Nisem privoščljiv. Vsak izbere,kar hoče....jaz zase že vem...a kaj eni mislijo mi ni jasno...kot da živijo "na luni",kjer je vse zastonj.
Se še spomnite zastonj polnjenje na prvih polnilnicah?
Zmeraj govorim..."če je prelepo,da bi bilo res,po tem je prelepo,da bi bilo res".
In JA-subvencije so "nateg" davkoplačevalcev!!!
Jaz bi vse subvencije ukinil-ko bodo EVji dejansko cenejši in konkurenčni,jih bo folk že kupil-brez skrbi...dokler pa temu ni tako,je pa vso to subvencioniranje "umazana igra" interesov,kateri niso v interesu davkoplačevalcev...pač pokvarjena oblast.
Samo dokaz,da vsi,k kupujejo "električarje" -EVje,PHEVje,HEVje (razen "mild-hibride") računajo na to,kako bi nas-davkoplačevalce,kateri vse te subvencije financiramo..."nategnili"-sami "preračunljivci",katerim pa se račun na koncu ne izide😂🤣
Zelo zanimivo okoli popravljivosti baterijskih paketov,totalke po manjsih trkih,zavarovanju itd....še en veliki minus EVjev.
Po moje se postavlja vprašanje,če imajo EV-ji glede na nepopravljivost v povprečju sploh kakšno možnost skozi "življensko dobo avta" postati kaj bolj "zeleni" od klasičnih avtomobilov....
Moj sodelavec (tidi strojevodja),k je imel Leaf-a se je takoj že prvo leto "počil"...oz. se je en drug z strani vanj zaletel...je moral sam odklopiti baterijo,k se gasilci niso upali....pol pa "bitke" z zavarovalnico za odškodnino,zmanjšano vrednost vozila itd...
Čisto tako...obstaja še ena "japonska" firma pnevmatik,k malokdo ve za njo:. Riken
So od nekje 90ih v lasti Michelin-a in so med poznavalci veljale kot cenejše Michelinke...mi jih je stric,k je imel servis in prodajo avtov v Feuerbachu (blizu Stuttgarta) priporočal...in sem jih vzel...takrat (cca.95ega leta) na Daewoo Racer-ju....boooomba od gume...čez stare rebrnice navzdol dirkal k "sneta sekira"...
In je sin lih kar kupil en set letnih...poceni in "Ultra High Performance"...bomo videli,k dosedaj je imel Dunlop Sport Maxx RT2 (zelooo dobre gume).
Sinko lih včeraj namontiral Riken gume na avto...in se je danes eno daljšo turo prefural...na Gorenjsko z psom v hribe...in tako na hitro pravi,da so gume super😃👍...ni pa "športno po nekih ovinkih vozil...bolj samo AC.
Bom moral enkrat dobiti njegov avto "v roke",in da "foter pelje" ...da orng "sprobam"...kako je ob speljavi,kje je meja v ovinkih,kako sledi komandam volana,kako je obnašanje-mirnost v hitro voženem doooolgem ovinku itd...res tudi mene zanima🙄🧐
Pa to,k piše "Made in Europe"...na gumi piše "Made in Serbija"🧐😲......japonski Sake+čevapi u lepinji😂🤣
Riken Road Performance so tretje najslabše na amzs testu, ali so te Ultra performance kaj boljše?
Kot rečeno...nimam pojma,bomo še videli...sin večinoma sam relacije dela...in je rekel,da ne da velik cvenka...pa se je za te odločil...glej,pač za malo cvenka...saj veš🙄...če bodo pa v redu,pa toliko bolje.
Iskal bom japonske gume. Ali falken ali toyo. Drugo leto. Za letos so še ok na vseh treh mazdah. Na eni japonski falken, na drugi toyo, na tretji pa GY...prišla z avtom.
Čisto tako...obstaja še ena "japonska" firma pnevmatik,k malokdo ve za njo:. Riken
So od nekje 90ih v lasti Michelin-a in so med poznavalci veljale kot cenejše Michelinke...mi jih je stric,k je imel servis in prodajo avtov v Feuerbachu (blizu Stuttgarta) priporočal...in sem jih vzel...takrat (cca.95ega leta) na Daewoo Racer-ju....boooomba od gume...čez stare rebrnice navzdol dirkal k "sneta sekira"...
In je sin lih kar kupil en set letnih...poceni in "Ultra High Performance"...bomo videli,k dosedaj je imel Dunlop Sport Maxx RT2 (zelooo dobre gume).
Ne vem če je edini...a on je šel k Interclassu.On je moj "prvi" prodajalec...njemu se lako samo zahvalim...on je vse znesel na papir,da sem dobil Mazda-brezobrestni leasing kljub več kot enoletnemu čakanju...,je ostal "na žogi" in je vztrajal pri uvozniku,čeprav je tačas že zamenjal delodajalca-se ni otepal odgovornosti-res vsa čast....k to,da danes dobiš tako financiranje,in k folk čaka avte k blesav...
In tudi drugače že po komunikaciji itd...-g.Andrej Brlečič👍
Še enkrat-tudi Aleksander Marinič pri Acosmoss-u...samo pohvale!!!...a kot rečeno prodajalec ni kriv za tisto,kar vodstvo dela...vprašanje kakšni grehi so bili odzadaj že od prej,k pri denarju se hitro neha....🙄
Pomoje v tem primeru tudi nima zveze s tem… Pomoje je Acosmos zafural se to… po fiasku z BMW predlani… ko so izgubili tudi lokacijo na Celovski…
Zadel žebljico na glavico...sem že omenjal,da ko sem jaz v BTCju naročil svojo CX-5...in pol čakal nanjo eno dobro leto...je med čakanjem moj prodajalec,pri katerem sem avto naročil medtem že zamenjal delodajalca.Je šel k Interclass-u....je že vedel zakaj🤫.
Malce je nakazal,a konkretneje ni povedal...si pa dobil en tak "občutek".
Da ne bo pomote-prodajalec,kateri je prevzel moj primer pri Acosmosu-res vsa čast-vsega so se držali in niso "zahinavili",ker moj primer je bil res "poseben"...bi lahko komot rekli:"tukaj imaš svoj polog" in bi avto za par jurjev več prec šel...pa niso-res "kapo dol"👍
In tudi uvoznik-vsa čast k niso zahinavili z leasingom,in so se držali,kar je pisalo v pogodbi,čeprav je minilo več kot leto🤕
Kako pa je z vodstvom Acosmosa,njihovo politiko,financami itd. pa je druga pesem. Mi je "tanov" prodajalec Acosmossa na vprašanje kako so preživeli krizo z Covidom in upadom prometa-dobav izjavil,da so imeli preklemano srečo,da so točno pred korono pokupili vse vse kar je bilo v prihodu...kot da bi vedeli...in,da jih je to rešilo,da so sploh imeli kaj za prodajati...
Sem pa opazil za časa popolnega zaprtja,da so imeli zunaj polno BMWjev (rabljenih seveda)...in teh seveda več kot Mazd...ti da za misliti....🤨
Ko sem pa prevzemal avto (konec Maja lani) in sem spet povprašal,kako gre biznis,je rekel:"to kar tukaj vidite je vse kar imamo" (cca. 10 avtov)...nekdaj pa so imeli baje minimalno 30 kom....in včasih tudi po 70 kom.
Ti si bolj nov na forumu in nisi verjetno seznanjen z problematiko luščenja 19" feltem na mazdah 6. Kot sem že napisal velikokrat, take barve, da bi popravljal ta platišča enostavno ni. To je hyper Silver barva.
"What does hyper silver mean?
Hypersilver isa very complex paint process that uses a translucent metallic outer paint laid over a colored undercoat to give the wheels a deep inner glow. Used effectively it can attract attention to the wheels without the flash of chrome, and without detracting from the beauty of the car"
Če se barva lušči,po tem je to zaradi slabe kvalitete barve ali barvanja itd...in če misliš,da je pri Mak-ovi svileno-mat črni kaj drugače se motiš k ima svetlo belo podlago (in pod njo še temeljno),čez pa še svileno srebrnkaso meglico...in ker je po vrhu groba (kot superfini brusni papir) se vsaka "senca" oz. napakica takoj vidi...pri clearcoatih pa je marsikatera napaka oproščena oz. manj vidna.
Sta sicer dve različne tehnike-vsaka zase posebna in "zajebana"...a če je katera težka za popravljati,bo to lih črna.
Sem pri CX-5 vesel,k je kljub 19" več "gume",in ni take nevarnosti od robnikov....sam gaaaaas😄
Je pa res...da ti "baba" kljub zaščitnem profilu na gumi feltno tako "zdela"😲...mora biti res "talent"🤣...no ja-važno,da ima drugje večji talent😊😉
Jaz že večkrat-lih špana priporočam👍...imajo enega dečkota,k sam to dela.
In zmeraj,k je mal čohnjeno,dam prec zrihtati.
In pazi to-imam na C-Maxu feltne Mak-Fever5R v mat črni barvi...in to svileno-mat!!!...k če je kera barva zajebana za popravljati,po tem je ta!!!
In sem malce označil na gumi,da bi videl,kje in kako je popravil...in "jaz butelj"-seveda je gumo snel😂🤣...jaz pa pol iskal k blesav...ni šanse,da najdeš kje je popravljeno🧐😲-res tip je neverjetni stručko😊👍
Za povrhu,pa sploh ni bilo drago😀 (glede na to,da tudi guma gor-dol+centriranje)...je pa res,da je zmeraj bil le en "čohec"...cca. 1x2-3 cm...a res čisto do "mesa"...k če je le površinsko-tega ne dam rihtati.
Električnega se da čist enostavno pogasit. Kontejner vode pa cel avto potopit vanjo in pustit nekaj dni.
Pol ga daš pa ven...in se čez nekaj dni spet vžge...
Stvar je pač taka,da že kot nova ni "ziher",če je pa poškodovana pa sploh.
Problem je v tem,ker če se temperatura ne more absorbirati,pol ni poti nazaj...t.i. termični "pobeg" oz. stvar bo tako dolgo gorela,dokler ne zmanjka snovi...za to pa v večini gasilci lahko le kontrolirajo,da se ne razširi,ker baterija bo gorela,dokler ne bo popolnoma zgorela...za to pa požar EVja izgleda drugače kot pa pri ICEjih...ICEja lahko pogasiš,in še od avta nekaj "prepoznavnega" ostane...pri EVjih pa se večji del avtomobila stopi do te mere,da je vse skupaj dokaj neprepoznavno.
Torej gasilci le omejujejo,ker "bazena z vodo" (da bi bateriji odvzeli odvečno temperaturo) nimajo...z odvzemom kisika pa itak brez veze,k ob razkrajanju elektrolita nastaja toliko kisika,da dejansko baterija hrani svoj lastni ogenj,dokler popolnoma ne zgori....tukaj gasilci kot rečeno nimajo kaj,razen "gledati" in paziti,da se požar ne razširi.
Pri kolegu-sodelavcu (sem že pisal o njem),ko se mu je en z strani "zakantal" v Nisana Leaf-a si gasilci niso upali odklopiti glavne baterije (ali pa niso bili poučeni oz. pač niso znali🤔🤨),in je moral kolega odklopiti sam...
pred 3 urami je dvorjan napisal:
Jaz v praksi še nisem videl EV goreti, klasike pa ... Kakšno turbino raznese, zabasan DPF se vžge ... Skoraj vsako leto vidim en avto, ki gori.
Tega je na Youtube-u kolikor hočeš,a ne smemo vsega,kar je tam naloženo verjeti,ker obstajajo tudi posnetki,kot je ta...
TO NI EV-AVTOBUS!!!!
To je avtobus na plin,kjer se z varnostnimi ventili plin spusti na prosto,da kontrolirano zgori brez eksplozije...je pa zadeva nič manj spektakularna🙄
pred 4 minutami je Boss napisal:
DPF se ne vžge, ker to ni isto kot saje v hišnem dimniku, ki se lahko vžgejo. Pred desetletjem je bil vpoklic zaradi grelcev DPF-ja, ki so lahko se samovžgali. Ampak to mislim, da je takrat uporabljal BMW pa VAG. Ampak so z vpoklicem rešili problem.
Turbo na običajnih avtih ne raznese. To se zgodi kvečjemu pri ekstremnem tuningu, sam to ne paše zraven v to zgodbo. Pa tudi, če bi turbo razpadel je možnost vžiga majhna. Navadno pri ICE prihaja do vžiga, če kje gorivo pušča in curlja na razgrete dele, al pa da pride do kratkih stikov na napeljavi pa se ta vname.
Ne vem, samo jaz pa sem videl na cesti goreti avto v vsej svoji vozniški karieri zgolj 1x pa kljub temu vozim gasilni aparat s sabo. Verjetnost je sila majhna, ker če to pri 800.000 prevoženih km v življenju do zdaj bi človek rekel, da ni omembe vredna verjetnost, ampak vsaj je upanje, da pogasiš začetni požar. Večino tega časa, ki ga omenjam, EV-jev sploh še ni bilo in da je malo večji razmah le teh šele zadnjih nekaj let. Ko bo teh večina, takrat gasilnega aparata ne bom več vozil s sabo, ker je brez veze, saj z njim ne narediš absolutno nič, če se vžge EV.
Sem lih pred kratkim v Hoferu kupil en gasilni aparat od Glorie👍...so imeli samo še enega...ne vem več koliko...20-25€🙄 2,5kg z manometrom👍...je skoz v Mazdici😊
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz bi pa rekel lih kontra-če ne delaš veliko kilometrov se ti EV že iz ekonomskega vidika ne izplača.
Po moje moraš za EV filati doma...po možnosti imeti še solarno elektrarno...delati skoz nočne šihte,da se lahko avto podnevi fila...in kot omenjeno delati veliko kilometrov,da se razlika v ceni "obrne"
Pol ga pa po enem-dveh letih mal "rukneš" (al se ti pa pač kdo drug)-totalka🥺...in spet od začetka...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani