Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

No ja ne more? bit ?leht no :blush: ... ni cool ?e komu avto ukradejo . ?e je ?e cel ni ve? v Slo, ?e je pa ?e v delih bodo pa kmalu ti deli bili po raznoraznih drugih avtih.

Zanimivo bi bilo najprej s strani policije preverit a je bil v zadnje pol leta kak?en isti model bimmerja razbit v nesre?i pol pa it mal preverit, ?e se bodo na tak?nem na?li kak?ni deli, ki niso kupljeni v ?tacuni.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Help
Napisano

Joj no kak?en termin si se odlo?il ... med tednom ne morem ker sem na ?ihtu do pol ?estih popoldan. Vikend bi pa ?lo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

Kuga? Kak?na rja, kak?na menjava motorja? ?zmeden? - pa kaj je to ratal bazar v Slo za avte, ki so tolk ubogi, da jih v tujini nih?e no?e :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

Sam to pravim - roke stran od tegale, ker je to nateg od za?etka. Zakaj ni vpisan v DSK, ja zato, da se manipulira s kilometri in da naivni kupec, da veliko ve?, kot je avto dejansko vreden.

Raje, dej za enga z znano zgodovino (vsaj kar se servisov ti?e) kakega jurja ve? pa si vsaj miren, da ima? to?no stanje.

Tale klele jih ima lahko tud 150.000 al pa 200.000 in temu primerna bi morala biti cena.

?e ne bomo kupci enkrat stopili sami na rep tem goljufom nam bodo kar naprej prodajali "kozmeti?no" popravljene avtomobile za precej?ne denarje.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup 929
Napisano

Sej se heca? a ne? Teh avtov pri nas skoraj ni bilo tako, da ti verjetno nih?e ne bo mogel podati kak?nega koristnega nasveta.

Najbolje, da gre? na kak?en ameri?ki forum in pre?ekira? kaj pravijo ?ezlu?niki.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Pele je bil druga?nega mnenja, bomo vidli - jaz sem optimist, da ne re?em da slab?e itak ne more bit kot je blo. :aaaaa:

?e bo? imel sre?o bo zdr?alo od 5-7kkm potem pa jovo na novo.

Re?itev bo menjava ampak ne z originalnimi diski ampak kako aftermarket valitetno zadevo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

Ob vsem tem se je res vredno vpra?ati, ali ni bolje kupiti avto za malo ve? od poznanega (mene na primer :) ), ali pa uvoziti sam....

a jo ?e prodaja? :blink:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

Ena je bila uvo?ena italjanska z meni ok opremo, toda ob vpra?anju ali lahko dobim VIN je bil odgovor: "Lahko samo avto je bil redno servisiran na neuradnem servisu....imamo listke", me je minilo :|

Ja to je to - nateg ?e na samem za?etku :whatever:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bajbaj Mazda
Napisano

To?no tako....smo "odprt" forum ne glede na to ali vozi? Mazdo ali ne, tako da spremljaj ?e naprej in to je to...pa veliko varnih kilometrov s Fordom :jupiii:

To ni ?isto res - iz lastnikov Renojev se delamo norca, Alfiste zani?ujemo, olimpijce sovra?imo (sploh ?e so TDI), BMWjevci so divjaki, Me?karji penzionisti, Honda?i otro?ki vrtec, Citroenovci ?udaki - za Fordiste ?e nismo ?ist ziher a jih toleriramo al ne (Ford je Mazdin mrzli bratranec). :hudicek::hudicek: **

**?ala, da ne bo slu?ajno kdo obolu :aaaaa:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.