No ja ne more? bit ?leht no ... ni cool ?e komu avto ukradejo . ?e je ?e cel ni ve? v Slo, ?e je pa ?e v delih bodo pa kmalu ti deli bili po raznoraznih drugih avtih.
Zanimivo bi bilo najprej s strani policije preverit a je bil v zadnje pol leta kak?en isti model bimmerja razbit v nesre?i pol pa it mal preverit, ?e se bodo na tak?nem na?li kak?ni deli, ki niso kupljeni v ?tacuni.
Sam to pravim - roke stran od tegale, ker je to nateg od za?etka. Zakaj ni vpisan v DSK, ja zato, da se manipulira s kilometri in da naivni kupec, da veliko ve?, kot je avto dejansko vreden.
Raje, dej za enga z znano zgodovino (vsaj kar se servisov ti?e) kakega jurja ve? pa si vsaj miren, da ima? to?no stanje.
Tale klele jih ima lahko tud 150.000 al pa 200.000 in temu primerna bi morala biti cena.
?e ne bomo kupci enkrat stopili sami na rep tem goljufom nam bodo kar naprej prodajali "kozmeti?no" popravljene avtomobile za precej?ne denarje.
Ena je bila uvo?ena italjanska z meni ok opremo, toda ob vpra?anju ali lahko dobim VIN je bil odgovor: "Lahko samo avto je bil redno servisiran na neuradnem servisu....imamo listke", me je minilo :|
To?no tako....smo "odprt" forum ne glede na to ali vozi? Mazdo ali ne, tako da spremljaj ?e naprej in to je to...pa veliko varnih kilometrov s Fordom
To ni ?isto res - iz lastnikov Renojev se delamo norca, Alfiste zani?ujemo, olimpijce sovra?imo (sploh ?e so TDI), BMWjevci so divjaki, Me?karji penzionisti, Honda?i otro?ki vrtec, Citroenovci ?udaki - za Fordiste ?e nismo ?ist ziher a jih toleriramo al ne (Ford je Mazdin mrzli bratranec). **
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No ja ne more? bit ?leht no
... ni cool ?e komu avto ukradejo . ?e je ?e cel ni ve? v Slo, ?e je pa ?e v delih bodo pa kmalu ti deli bili po raznoraznih drugih avtih.
Zanimivo bi bilo najprej s strani policije preverit a je bil v zadnje pol leta kak?en isti model bimmerja razbit v nesre?i pol pa it mal preverit, ?e se bodo na tak?nem na?li kak?ni deli, ki niso kupljeni v ?tacuni.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani