Skoči na vsebino
Mazda CX-30
Napisano
pred 46 minutami je Alex napisal:

Tudi tako se da parkirati, če nj prostora. 😄😄

IMG_20250417_165709.jpg

Pa ne, da si to ti.... 😁🫣😂😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Vedno je na koncu precej drugačna kot te replike..... :nevem:

Tudi druge Mazde imaš po netu kako naj bi zgledane, na koncu si pa razočaran.... 🥴😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano (urejeno)
pred 14 urami je ignacij napisal:

Mazda EZ-60, vizualno mi je zunanjoat všečna, ostalo pa....bomo videli.

Resnična zgleda potem precej drugačna.... :nevem:

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano
pred 26 minutami je Slivka napisal:

Predstavljaj si to:

kupiš vozilo za 50.000€, daš v kesom motorko in cepine, se odpelješ po gozdni vlaki gor, cel dan žagaš, nato se v blatnih gojzarjih in v delovni obleki, polni žaganja in s smolnatimi rokami usedeš vanj in se pelješ nazaj domov - potem te pa hočejo prepričat, da je avto v enem letu izgubil 10% vrednosti. Ma kaj v enem letu, v enem dnevu zgubi 10% vrednosti...

In bolj ko je nališpan, več izgubi. In ta ima že sprednjo tablico postavljeno tako, da ti jo že gostejša visoka trava sname dol, kaj šele kakšne mlade maline ali celo leske...

In lahko si predstavljaš, kakšna je vožnja po visoki travi, ko ti začnejo vsi tisti parkirni senzorji piskat...

Všečen je, dokler ga gledaš na sosedovem parkirišču. Verjamem, da je kar predmet poželenja. Po pol leta lastništva te pa mine vse...

Ja res ni za po travi.... :whatever:

Ps, 😂🤣😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3
Napisano
dne 11. 4. 2025 ob 12:32 je robertk6 napisal:

Prevec prevoženih za gospo

Vprašal sem o konkretnem avtu za nasvete ne pa kaj bi kdo kupil in kak bi ženi svetoval e- skiro. Zanima me konkretno tak avto hibe in se kaj druga.

Hvala

Najprej sem ti resno svetoval in še marsikdo tukaj zakaj vzemi rdečo, ampak ti si očitno že izbral belo glede na čudne izgovore..... 🤔 Nato se je pa začel hec😂 Oprosti, ko sem omenil e-skiro, ampak tista 2km se pripeljem sugurno hitreje kot tvoja žena z Mazdo.... 😁🫣😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3
Napisano
Pred eno uro je robertk6 napisal:

Avto se bo dnevno uporabljal na razdalji 2km v eno smer ( ne sprašuj zakaj rabi svojega). Avtoceste vido nebo nikoli tako da potrebe po opozrjanju na mrtvi kot ni , za parkiranje so pa dovolj senzorji jih je mela tudi do zdaj. Treba pa je upoštevat tudi porabo , ki bo na 2.0 100% večja kot na tej. 

Lažje jo boš prodal in več boš dobil čez par let za 2.0,ker 1.6 bo že malo zgurana pri istih km. 

Ampak že veš, se si dost star.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 1 uro je Alex napisal:

Ni rečeno. To je tako kot pri ljudeh. Eni kadijo kot turki celo življenje, pijejo 

škodljive tekočine, živijo divje in doživijo sto let. ( vsaka primerjava z dizli je zgolj slučajna). Drugi pa vozijo penzionistično, menjujejo pri vrtljajih, da avto skoraj izdihne, servise delajo na vsak kvartal(ni mišljen dino) pa hitro končajo kariero. 

To niso skrbni vozniki,to so šelebajzerji, ki pojma nimajo.... 🫣 Tvoj in moj avto bosta sigurno ob prodaji vzorna avta.... 🤗👌😉

Tehnika deluje pač drugače kot živ organizem..... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3
Napisano
pred 12 urami je robertk6 napisal:

Da si malo sposodim temo

Moja gospa bi rada kupila tole

Mazda Mazda3 Sport G100 Challenge, letnik:2018,11950 EUR - prodam :: Avtonet :: www.Avto.net

pa me zanima malo vaše mnenje, bo pa avto pri hiši kot drugi avto in bo letno naredil okrog 5000km.

Ne bom nakladal, ker veš da sem trojko že imel in vem kako lepo se pelje g120 z veliko več navora kot g100. Ni raketa kot CX-30 x186 ampak tista krasna RDEČA je TOP avto..... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pred eno uro je Shrek napisal:

X motor ne bo dočakal take kilometre. 

Nikoli ne reci NE.... 😉

Lani na M. servisu so mi rekli, da so imeli eno pri cca 180kkm na servisu in dela bp, samo nadgradili so ji softwer.... 🤗

Je pa x180 motor... 😉

Mene ne skrbijo km, ker delam malo km pa še v penzijo grem🤗. No mogoče bo pa še dolgo pri hiši, ker standard penzonista je... 🥴😵‍💫😭😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Jaz te ure običajno nimam, lahko imaš tudi analogno. Poglej malo v menu, tam vse piše..... 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.