V petek sem imel novo CX7 za 2 uri na testni vo?nji.
V podrobnosti sicer ni bilo ?asa vse preveriti, ampak kogar kaj zanima naj kar povpra?a.
druga?e se pa kar pozna turbo luknja pod 2000rpm, board computer je ( v primerjavi z novo M6) ?e malo bolj zakompliciran, pa ?e gumbov na volanu je ?e kar preve?.
Nov zaslon?ek za BC ni usklajen s starim, ne po barvi, ne bo funkcionalnosti, tako da je kar malo konfuzno.
Je pa dobra stvar kamera, ki se pri?ge pri vzvratni vo?nji. Sicer se jo mora? malo navaditi, ampak je kul. Testni avto ni imel park senzorjev (osnovna oprema), ki sem jih kar pogre?al, kljub park senzorjem.
Zadek je pa res sme?en s samo enim auspuhom
Sam ?e ma luknjo pod 2000rpm, pol ga je spet treba terat iz navora al kva??
ja sam ta kamera (imel na 5ki) je uporabna samo kadar je avto ?ist...druga? je ekran tema
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
The new Mazda 6 MPS will go head to head with both Subaru and Mitsubishi’s hero cars as well as other European performance cars. The MPS badge will signify a turbocharged version of the standard engine, but this time the standard engine will be a 2.5-litre, so power figures should hit around 209kW.
Of course, it will also be AWD and come with sports suspension and better brakes. 0-100km/h time is currently claimed at just a tad over 6 seconds, yet to be confirmed.
CarAdvice will be at the Paris motorshow this October, where Mazda is expected to show off the concept 6 MPS, if the reports are positive, it will go into production and be ready for 2010.
Interestingly, it’s believed that the new MPS 6 will also be available in hatch, estate, coupé and cabriolet variants, some of which we saw earlier.
Cabrio MPS6 in coupe
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Stokrat bohlonej za tale odgovor . Sem ?e mislil, da me smola ?e kar spremlja. Namre?, sem imel zdajle v roku treh dni 2x gumidefekt na prdalici pa ?e auspuh na Cliotu se ni hotel ve? dr?at ma?ine.
Me je bila kar groza, da je kaj narobe. Bom jutri z ?e ve?jim u?itkom dal gasa
Hvala in lep pozdrav L.
pa avto mas topel skor hitreje kot beninar zjutraj a ne?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ja sam ta kamera (imel na 5ki) je uporabna samo kadar je avto ?ist...druga? je ekran tema
Povezava za deljenje
Deli na druge strani