Ja ?e sam glej kako se to dela, ?e ima? vezo na servisu kar takile lizingarji imajo.
Avto servisirajo pri recimo 40.000 - napi?ejo pa da gre za servis pri 20.000km; pri 80.000km je servis v DSK zabele?en kot da gre za redni servis pri 40.000...itd.
Vmes sicer menjajo olje na predvidene menjave in ker avto dela samo realacije ni panike, ?e so ostali predvideni pregledi ?ele na toliko km.
V glavnem ima v trenutku prodaje 200kkm, zadnji zabele?en servis v DSK pa je recimo 80.000km. Zadeva pride nato k nam in zarad lep?ga nastavijo ?tevc na 86.359km in smo vsi sre?ni in happy kolk ugodno smo avto dobli
Zato pa kupi? avto max. eno leto do leto in pol star. Tudi ?e vozi kot matast ve? kot toliko km lizingojemalec ne more "na?tepat". Cena v tem ?asu ?ez pade na polovico novega in to je to.
?e ima? sre?o in najde? v kaselcu (kot jaz) vse podatke (celo tel.?t mojstra in ceno, s katero je avto pri?el k nam in koliko nabijejo ceno pri nas), ga lepo pokli?e? (seveda mora? govorit italijansko, ?e kupuje? avto ?ez v It. ) in ga povpra?a?, kako je kaj z kilometri in rednim vzdr?evanjem.
Ko ti tip re?e -seveda poprej skoraj pade v nezavest, da ki kje si na?el njegovo tel. ?t. in naslov bivanja (sicer nogometni sodnik), da ga je pazil kot na svojega, si baje lahko pomirjen.
Najbr? se malo userje, ker ga kli?e nek "balkanec" iz Jugozglavie in sedaj vozi njegov biv?i avto.
tko mal "prizadeto" si verjetno mislil - sej verjetno bi se navadil oziroma bom videl, ?e mi bo tak fris v?e? pri novi ?estki... ?e mi ne bo pol ?estka ne bo naslednji avto
Res ne vem, zakaj je potrebna tako velika in oglata maska? Kaj ni lep?a ta stara raztegnjena?
Mislim, da bo na novi 6-ki to malo bolj elegantno izgledalo, vsaj upam. Bi bilo ?koda jo pokvarit z sprednjo masko, ko pa je vse ostalo super zmodelirano.
odvisno od ve?inskih relacij kratke ali dolge, glede letne kilometrine predvidevam da dela? prete?no dolge relacije, zato prdlagam dizla
Kaj ste vsi navalili na te dolge relacije;jaz jih delam ve? ali manj po mestu in imam dizla, ker se ?e vedno spla?a proti benzinarju pa ?e fajn potegne, ?e rabi?.Bo treba druge razloge za in proti najti.
Pri porabi se nam prepucaval, ker vsi vemo kolk stane lpg. in verjemi ZELO majhna razlika je med tabo in mano pri mojih 260+ konjih in krepkih 400+ Nm.
Jaz imam vse to ogreto ?e predno klju? obrnem pa NIMAM dizla.
Pa ?e mo?nost okvar in lajt?ovov.
Pa sej pravim, da ?e ho?e? imeti podobne (oz bolj?e) performanse kot mi traktoristi, mora? iti na tako makino, kot jo ima? ti, pa vr?e? na plin in to je to.Zmaga...ali pa kupi? dizla.
Samo to je res sme?no, ?e ima? malo ve? lot 100 konji?ev in 300+Nm navora si po ljudskem izro?ilu avtomatsko divjak?Jaz osebno nisem.
Imam tako konjenico zato, da ko imam poln avto krame in nas noter, ne ?altam v klancih na avtocestah v 4. brzino in lepo z lahkoto dr?im konstantno, v 5. brzini enako hitrost do vrha klanca, brez da vr?e ma?ino in obratomer skozi havbo oz. ?ipo ven.
Pa ?e ena stvar,tudi ?e se vozi? po mestu (zdej ne vem kako je s temi avti po 2005 z filtrom, jaz tega namre? nimam ) ti ?e vedno spije 2-3 litr?ke manj kot benzinarka.Pa diesel ima vgrajen webasto, da ti pozimi takoj segreje ma?ino in kabino.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zadnji tanki vsi na omv in poraba zelo v redu, tako da ostajam tu.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani