Skoči na vsebino
Avtokamera (DashCam, BlackBox,...)
Napisano
dne 20. 5. 2022 ob 9:49 je Jest napisal:

Cena za komplet (prednja in zadnja kamera) je s postnino vred dobrih 180€

WWW.AMAZON.DE

70mai DASHCAM 140 DEGREE/A800S-1: Amazon.de: Electronics & Photo

Na Aliexpress-u pa malo manj... okoli 140€ 

Samo prednja kamera pa je pri nas okoli 130€

WWW.WAYTEQ.SI

Do 4K UHD s 140 ° FOV, Dvokanalno snemanje spredaj in zadaj, Zmogljiv nočni vid s 3D DNR, 24-urni nadzor parkiranja , Vgrajen GPS z ADAS

DASHCAMTALK.COM

The 70mai A800S is a good bang for your buck 4K camera, the In the $100 price range, there are few cameras that will have better video quality.

Ta se zdi kr uredu. Pa je 3.5m kabla dovolj, če bi napeljal iz 12v vtičnice med sedežama?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
dne 16. 4. 2023 ob 9:16 je Alex napisal:

Uf, te bridgestonke na cx30 so res smrtno nevarne v deževnem vremenu. 😕

Vsakokrat, ko dežuje ali so ceste mokre se ponovno lahko prepričam, da to niso  varne gume. Še nikoli nisem imel tako slabih gum v mokrem. Edino Fulda mogoče. 

Da, za suho vrsto so (kakor večina gum) v redu, a dobra guma je dobra, ko nima bočnega splavanja pri nizkih hitrostih v ovinku. Še to sezono bodo gor nato pa gredo v smeti. Močno odsvetujem te gume vsakemu. 

Pa daj že kupi mišelinke preden se ubiješ.!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 43 minutami je Bini napisal:

Res je ampak za Japonca šravfa jih ni tako veliko, saj vidiš, da še na uradnih servisih ne znajo vsi vsega šravfat..... :nevem:

Kaj nimaš 18 letnik? Stara bo 5let in zaradi garancije letos ne rabiš več hodit na servis, ker ti poteče, razen asistence... :nevem:

Za enega sem se še odločil. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 59 minutami je Janez007 napisal:

Zanimivo. Jaz tudi. Samo ne morem vpisat v digitalno knjižico, ne morem nudit Mazda asistence, plačat najemnine na dobri lokaciji, .... Pri lokalnem univerzalnem s.p. mehaniku pa bi me tole z mojim materialom (olje, filter) prišlo cca 100€.

No, saj tako bom jaz naredil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sej vem ja. Jes tud še vozim na uraden servis ampak samo še 1x. Konec garancije. Po tem bom pa kr k mehaniku zavil😁. Sem pa že razmišljal, da bi kr sam poservisiral, ker imam kanal ampak sem idejo kmalu opustil in dam raje cca.100 € ali pa še to ne in je to to.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.