Do you know about the Power Magic Pro? This hardwiring kit is the Parking Mode enabler for your dashcam. Although a Pittasoft/BlackVue invention designed to take advantage of...
Electronic Power Controller EU englische Version Das speziell für die Blackvue Dash Cams entwickelte Gerät macht die Überwachung des geparkten Fahrzeugs möglich. Power Magic...
Ja sem gledal kako si imel. Pa bi to šlo s 70 mai kamero?
Odvisno kaj zelis. Jaz imam priklopljeno na 12v in se avtomatsko vklopi ob zagonu avta in izklopi, ko ugasnem avto. Lahko dokupis kabel (hardwire kit UP02) in priklopis tudi na stalno 12v napajanje in ima kamera opcijo tudi parking mode. Torej se aktivira, ko zazna gibanje pred avtom. Ta kabel imas isto na tem linku.
Kaj se pa da dobit, da se slučajno akumulator ne sprazni v parking mode. Oz.kakšna je verjetnost, da bi se?
Na aliexpressu jo dobis za 150 € (njihova uradna trgovina). Jaz sem v preteklih letih narocil dve in je za moje pojme best price/performance. Ce ne rabis zadnje kamere je cena se nizja.
Uf, te bridgestonke na cx30 so res smrtno nevarne v deževnem vremenu. 😕
Vsakokrat, ko dežuje ali so ceste mokre se ponovno lahko prepričam, da to niso varne gume. Še nikoli nisem imel tako slabih gum v mokrem. Edino Fulda mogoče.
Da, za suho vrsto so (kakor večina gum) v redu, a dobra guma je dobra, ko nima bočnega splavanja pri nizkih hitrostih v ovinku. Še to sezono bodo gor nato pa gredo v smeti. Močno odsvetujem te gume vsakemu.
Zanimivo. Jaz tudi. Samo ne morem vpisat v digitalno knjižico, ne morem nudit Mazda asistence, plačat najemnine na dobri lokaciji, .... Pri lokalnem univerzalnem s.p. mehaniku pa bi me tole z mojim materialom (olje, filter) prišlo cca 100€.
Sej vem ja. Jes tud še vozim na uraden servis ampak samo še 1x. Konec garancije. Po tem bom pa kr k mehaniku zavil😁. Sem pa že razmišljal, da bi kr sam poservisiral, ker imam kanal ampak sem idejo kmalu opustil in dam raje cca.100 € ali pa še to ne in je to to.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Za avto ne vem, ampak opis je pa poln napak.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani