Uf, te bridgestonke na cx30 so res smrtno nevarne v deževnem vremenu. 😕
Vsakokrat, ko dežuje ali so ceste mokre se ponovno lahko prepričam, da to niso varne gume. Še nikoli nisem imel tako slabih gum v mokrem. Edino Fulda mogoče.
Da, za suho vrsto so (kakor večina gum) v redu, a dobra guma je dobra, ko nima bočnega splavanja pri nizkih hitrostih v ovinku. Še to sezono bodo gor nato pa gredo v smeti. Močno odsvetujem te gume vsakemu.
Zanimivo. Jaz tudi. Samo ne morem vpisat v digitalno knjižico, ne morem nudit Mazda asistence, plačat najemnine na dobri lokaciji, .... Pri lokalnem univerzalnem s.p. mehaniku pa bi me tole z mojim materialom (olje, filter) prišlo cca 100€.
Sej vem ja. Jes tud še vozim na uraden servis ampak samo še 1x. Konec garancije. Po tem bom pa kr k mehaniku zavil😁. Sem pa že razmišljal, da bi kr sam poservisiral, ker imam kanal ampak sem idejo kmalu opustil in dam raje cca.100 € ali pa še to ne in je to to.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ta se zdi kr uredu. Pa je 3.5m kabla dovolj, če bi napeljal iz 12v vtičnice med sedežama?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani