Jaz jih imam. 😊 In sicer Good year F1 assimetric 5. Če boš kupoval druge feltne (širine 8,5") pazi, da ne greš pod ET 40. Spredaj pridejo poglihane z blatnikom. ET 36 pa znajo bit zadaj v redu, spredaj pa preveč ven.
Sej ravno zato me zanima, ker sem na drugih felgah (Tomason TN7) 8,5 sirine et je pa 40
Lahk kaksno sliko kok to zgleda?
Bom mogu drugo leto vrjetno menjat gume pa se nagibam k tej dimenziji 🙂
Bivsi sosolec iz os, si je uvozu sestico bencinarko G165 iz Danske letnik 2014 prek narociavto.si 🙂 sma nardila prvo modifikacijo, iz klasicnih grdih rumenih halogenk v full led zaromete😁
Vse kar so fantje napisali in svetovali je res ampak,če si kupil Mazdo si jo verjetno zaradi izgleda in zato daj gor 18tke neglede na vse,ker avto mora zgledat ok čez celo leto ne samo poleti😉👍
Potem pa pišejo vsi meseca marca,da komaj čakajo da menjajo 16ke za 18tke na M3 ali ( 17ke za 19tke na M6) ,ker jim avto zgleda češko😆😂 Meni je pila 6.3 do 6.6 kar ni veliko in tisti deci,dva ne boš niti opazil😊👍
Če ti cena gume in feltne ne predstavlja velik strošek se odloči za 18tke,da ti ne bo žal,16tke boš tudi težje prodal čez par let,ker nebo več nobenga avta na 16tkah!!!
Za svojo Mazdo 3, letnik 2016 imam dovoljene pnevmatike in platišča - 205/60 R16 92V in 215/45 R18 89W.
Zanima me, katere bi vzeli vi in zakaj? Oz. ker je to verjetno stvar osebne preference, me zanima - kakšna je funkcionalna razlika (trdota vožnje,...) in kakšna estetska med tema dvema dimenzijama?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Men je pa boljs, da je zicni, da se telefon kr sproti polni 🙂
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani