Ne še.... mal sem jih potipal, kolk imajo manevrskega prostora. Neki ga je ampak ne glih velik. Vseeno pa bi prišel pod 50 jurjev. Pa če mi kaka dobra duša da 15k za mojo Mazdo. Hja, kaj pa vem - ja poraba bi bila veselica, kasko tud, ampak kjer koli ga testirajo, ga hvalijo. Konec koncev je pa le bil avto leta 2025 tud pri nas.
Sej drugač ne bi menjal, ampak neko nelagodje obstaja, da bodo brihtoli našli način, kako prepovedat dizle v mestih al pa celo na splošno. Pač EV agendo bodo poskušali spravit skozi na silo. Očitno z mehkimi prejemi ne najdejo dovolj labilnih, da bi nasedli subvencijam in nekim pravljičnim obljubam. Tko, da čakam naslednji udarec iz Bruslja.
Kje si ga pa najdu? Za tak denar kvečjem Octavio RS, Superba bolj težko. Je pa moja zdej dobila tanovga Kodiaka za službenga in bi pri avtu za 50k pričakoval vseen mal več kvalitete tut od Škode... Vibracije v tapeti, klikanje predala med vožnjo... tema. Kar še je fizičnih knofov,so po občutku slabši kot pri novem Fordu, sedeži pa isti ''K'' od neudobja. Tko, da tut Čeh ima svoje minuse.
Tole, z nekaj dodatne opreme, pa zdilal sem se za popust 3500€
3.) Veliko voznikov bi moralo nazaj v avtošolo. Ker vključevanje na avtocesto mnogi ne razumejo najbolje... Se peljem mimo Loma in prideta dva s črpalke. Čim je bilo konec polne črte med pospeševalnim in voznim pasom, sta zavila na vozni pas. Sicer ne vem, s kakšno hitrostjo, vsekakor krepko počasneje od mene. Še dobro, da sem se itak pripravljal, da zavijem na prehitevalni, ker s sedmimi ljudmi v FucksWagnu pri hitrosti proti 130 km/h mi ni do nekih ostrih manevrov...
Ko se je meni zgodilo nekaj podobnega s precej večjo hitrostno razliko in sploh ni šel iz pospeševalnega pasu ampak direkt iz niše, je nekdo iz tega foruma me takole okregal in ribal, da sem egoist.
Citat
Ker bi lahko bil kulturen voznik?
Ko se pelješ po avtocesti in se nekdo na koncu pospeševalnega pasu želi vključiti na avtocesto, naj bi se, ČE JE MOŽNO, ti prestavil na prehitevalni pas, da mu omogočiš lažje vključevanje. Tu je podobna situacija: nekdo bi se iz odstavne niše rad vključil v promet, in bi se lahko avtor posnetka že prej prestavil na vozni pas in se nato vrnil nazaj, saj je očitno imel dovolj prostora. In mislim, da vsi tu toliko poznamo stanje na naših cestah, da vemo, da če bi tisti siromak v odstavni niši čakal na prazno avtocesto, da bi tam lahko tudi penzijo dočakal... Ampak, nekje smo že ugotavljali, da se pri nas vozi zmerno do pretežno egoistično.
A se mogoče spomniš, kdo je to bil tam enkrat sredi avgusta? 😜
Emmm, nekje si me izgubil v tej logiki. To ni obljuba meni osebno ampak predvolilna obljuba vsem nam, tudi tebi. Ker pa vem, da bi itak bila s figo v žepu me pa sploh ni strah, da bi moral prodat svoja moralna načela za tako ceno.
Pazi se, @Boss, ker lahko na neznanem kraju ob neznanem času od neznane osebe dobiš obljubo in boš pristal na sodišču...
Nisem politik niti kak vplivnež (pa nimam v mislih tistih gripoznežev na TikToku) tko, da sem kar precej na varnem, da bi mi kdo karkoli ponudil za proti uslugo.
Baje Holob že tuhta, da bi nekoliko znižal cene goriv v torek. Ampak ne za nas holcarje z dizli, le za tisto gospodo z bencinarji. Kdor mi obljubi ceno litra za 1 EUR, dobi na volitvah moj glas. Evo tolk pocen sem na voljo.
Fak, za ta denar imam Superba RS turbo 2.0 265KM, ki je glih tko 4x4. Mazde res ratujejo še drage za povrh, od kar več al manj sam tele SUV-e ponujajo. 😢
Ravno to kar ti Thomas razlaga Osnovna Tesla 3 RWD in Mazda 6e sem imel ponudbo obe za 38.500. In ti avti imajo dober pospešek pri omenjeni hitrosti. Ni pa tukaj govora o močnejših izvedbah, ki so cenovno okoli 45.000 in naprej.
Za Mazdo6e testerji pravijo, da je anemična pri AC hitrostih tko, da ne vem kaj si probaval.
Sem recimo Vozil Cupro Born z 230KM pa je do 100km/h super, celo pod 6 sekund do 100. AMpak tam nekje pri 120km/h pa daš gas in pričakuješ, da se bo nekaj zgodilo.... hmmm pač nič posebnega. Sej to je ta filing, če imaš pri nižjih hitrostih brutalne pospeške pol pri višjih pa pričakuješ nekaj pa tega pač ni. Sej ne rečem, da ne pospešuje, ampak nič posebnega. O tem se pogovarjamo.
Samo zato imamo PHEV, ne razumem čist logike tega motorja.
Zato, da ne rabiš imet velikega ICE motorja s 150KM ali več. Za poganjanje generatorja je dobr že manjši, ki deluje v najobolj optimalnih obratih in goni generator. Žal pa tole vidimo, da ni glih najbolje izpadlo.
Aja pa da ni treba menjalnika pa vse to uparjat še z elektromotorjem za pogon. Tko daš pa navadnemo BEV manjšo baterijo in samo dodaš ICE motor in generator. To je zelo enostavna rešitev. Po domače povedano. K da bi tesli ruknil v prtljažnik en bencinski generator za dopolnjevat elektriko. Bi pa moral dat vsaj nekje 20kW od sebe.
Kdor pravi, da mu dizel žre 5l laže da sam sebi verjame.
No tole si pa zelo nesramno povedal. Se pravi lažemo al kaj? A poraba v 90.000km v mojem podpisu je laž?
Govorimo za opis poti, ki jo je omenjal ta v članku, da se ni divjalo in da je imel precej počasne in panoramske vožnje. Jez imam 5,76l/100km porabe pa je moja pot večinoma AC in mestna. Regionalk strašno malo. Sem pa iz Vrhnike v Ljubljano po omejitvah tudi recimo testno peljal pod 4 litri na 100km. Tako, da 5l/100km je čist normalno dosegljivo, tudi če se ves čas držiš maksimalne dovoljene hitrosti.
Pa tudi poraba test smo na forumu naredili pred časom in nas je kar nekaj dizlov vozilo v območju 5 litrov pa vsi smo imeli vmes še regeneracijo DPF filtra.
Ja, sem premalo podrobno specificiral stavek "To je pri vseh EV-jih po cenah, ki so namenjene navadnim smrtnikom.". Govorimo o EV-jih, kjer se moč giblje tam nekje do 250KM
Mene je pa najbolj presenetlo to, da imajo v Avstriji in Nemčiji tudi gneče na AC-jih. Kot tuki berem na forumu so to samo pri nas, ker je Golob čist nesposoben.
Drugač je pa tale članek čista antireklama za tak tipa avtomobilov. Še s pomočjo polne baterije je imel porabo več kot 6 litrov. Noro. In to na relaciji, kjer ga ni gnal... Tko kot paravi @Mraušk Mčk s katerimkoli dizlom tako relacijo zvozimo s 5 litri.
Drugače pa ja... to je avto za krajše vožnje, kjer se da privarčevat, za daljše pač ne. Je pa dober kompromis, da nisi odvisen samo od baterije.
Meni se je pa šele danes prižgalo opozorilo, da je treba it tankat ...
Jaz pa že kake 4 leta nisem videl lučke. Tankam, ko pade kazalec pod zadnjo četrtino. Še zmeri naredim okol 800km ampak, zdaj sam odrejam, kdaj moram it tankat prej mi je pa nehote avto. Od kar pa je app za plačevanje sem pa tolk hitro skos postopek tankanja, da mi nikoli ni odveč tiste 3-4 minute za cel postopek.
Tako pa vidiš na raznih makinah te porazne poceni gume za avto pa ima dost denarja.... 🥴🫣
Vse te "makine" sicer dobro zgledajo, so pa stare 10 let al več. Pa še za tisto kupnino nimajo denarja in je vse na fafing al pa kredit. Tam se pol kurči, kak avto ima in razkazuje kak frajer naj bi bil. V bistvu pa ne shaja ne z odplačili mesečnih obrokov, še manj pa da bi sploh lahko si konkretne gume kupil.
Take "premijce" pol lizingodajalci repozesajo, ko obroki zamujajo, banke sprožajo poplačila in blokirajo račun. Ampak hej, ta revše, ki je pol ostal brez avta, se je pa vsaj nekaj mesecev hvalil in postavljal s "premijcem" in potem leta naokoli govori kakega Audija al pa BMW-ja je nekoč imel, čeprav nikoli ni bil njegov ampak last lizing hiše.
A ko pa nekdo vozi po prehitevalnem sramotnih 140, in je na voznem strnjena kolona, takrat pa z avtom do sredinske ograje in levi smerokaz ki sicer v križiščih ni nikoli uporabljen?
Ti mi raje povej kaj mate tole en izstrelek v obliki belega BMW series 1 E87 s tablco LJ 88... Iz smeri Moravč me je prehitel in z dobro 100-ko direkt v naselje Gorica brez zmanjševanja hitrosti. Se prav 18 pik pa odvzem vozniške.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne še.... mal sem jih potipal, kolk imajo manevrskega prostora. Neki ga je ampak ne glih velik. Vseeno pa bi prišel pod 50 jurjev. Pa če mi kaka dobra duša da 15k za mojo Mazdo. Hja, kaj pa vem - ja poraba bi bila veselica, kasko tud, ampak kjer koli ga testirajo, ga hvalijo. Konec koncev je pa le bil avto leta 2025 tud pri nas.
Sej drugač ne bi menjal, ampak neko nelagodje obstaja, da bodo brihtoli našli način, kako prepovedat dizle v mestih al pa celo na splošno. Pač EV agendo bodo poskušali spravit skozi na silo. Očitno z mehkimi prejemi ne najdejo dovolj labilnih, da bi nasedli subvencijam in nekim pravljičnim obljubam. Tko, da čakam naslednji udarec iz Bruslja.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani