Teli iz zadnje generacije so bistveno boljši kot iz prve generacije Skyactiv-d dizlov iz leta 2012, saj je bilo odpravljena večina napak.
Tako, da tole je dober nakup samo ne po tej ceni. Glede na to, da imam podobno z isto opremo, skoraj enako staro z malenkost več kilometri bi rekel, da tole kaj več kot 19k€ max ni vredno. Pa samo, če so kilometri res realni.
Bohinj jjih je bil letos poln... kako pridejo iz države moški verjetno ni uganka. Korupcija vsepovsod. Važn, da se majo fajn, zraven so pa še arogantni ful, ker so se naučili, da jih v EU ujčkamo vsepovsod.
Zanimivo je tudi to da nasprotna iz koruznega labirinta ima znak za neprednost, 'moja' pa nič......torej to je krizisce ..
To ni nikoli križišče enakovrednih cest, ampak zgolj priključek na nivoju dovoza iz garaže pred bajto al pa iz trgovskega centra. Enostavno nimaš prednosti in moraš počakat na prosto smer pa ne glede a kdo prehiteva. Sicer bi bilo primerno, da se postavi še znak, ampak, če ga je kdo izruval te še vedno ne rešuje odgornosti, da si s vključeval na regionalno cesto iz nekega makedama.
Če pa je označeno s stop/nimaš prednosti (oba znaka sta enakovredna in ni razlik med njima v primeru nesreče) pa sploh ni dvoma. Tko da pazit, ker youtube je poln takih situacij
Pred mnogimi leti nekje v 80-ih je sosedov posovojenec imel manj kot leto dni stareg Audija 80 (za tiste čase hud stroj) in je zapeljal znotraj strnjenega naselja v križišču na desno na prednostno, kjer je nekdo prehiteval. In kljub temu, da je ta imel prekoračeno hitrost in da je bil v trenutku trka na napačni strani cestišča, je bil ta z Audijem 100% kriv. So bili na sodišču, ker je bilo to odvisno ali bo zavarovalnica krila stroške ali jih ne bo ampak žal s spušili vse.
Katere? Sam ne mi zdaj kake eksote iskat al pa tista rahlo terensko dvignjena jajca k niso ne tč ne mš.
@Bini , a sem res premalo ekzaktno napisal da mi ne naštevat teh dvignjenih jajc, k bi bili radi terenci so pa le dvignjena jajca, ki samo zaradi tega izgubijo cel kup voznih lastnosti. Ti pa greš pa mi daš cel seznam teh jajc.
pred 23 urami je Bini napisal:
Evo, pa še bi se našlo kaj... 😊
Je pa zato cx-30 skupaj s XCeed najnižji crossover.... Vsedi se not in boš presenečen kako je nizek....🤗😉
Si se mu mogu pa konkretno zamerit. Slišal sem že, da je koga vrgel zaradi črk, zaradi črte pa še ne.
Res, da sem bil mlad junec takrat, to je blo 1x v 90 ih, še Wartburga sem mel. In to so ble prva generacija tablic, ki so mele slabo barvo ampak črni napisi so bli pa OK in tud grb je bil lep. EU oznak pa takrat še ni bilo.
Ampak res nisem nič sikal ali pametoval, avto je bil pa res BP takrat. Sem se tolažil, da mogoče majo pa normo kolk jih vršt na dan pa jo še niso izpolnili.
A pa je komu kdo na tehničnem težil zaradi premal zelene barve na tablici?
Se pravi tistega okvirja, ki je zelena črta. Je rekel, da je preveč abšlesala, čeprav je bila normalno vidna le ni bila več tako zelena kot nova.
Me vrže, grem v prvo knjigarno, kupim zelen alkoholni flomaster in ravnilo. Pobarvam zeleni rob kar na parkirišču pri knjigarni in se odpeljem nazaj. Naletim na istega preglednika, samo pogleda tablici in dvigne prst v zrak ter podpiše zapisnik.
Ko sem se vračal z dopusta na Nizozemskem, sem na nemškem autobahnu le našel odsek z manj prometa in rasteral Mazdo do daske. Mi deluje, kot da ima limiter na 208 km/h (po števcu), ker od tam dalje se ni premaknilo za milimeter, pa sem do te hitrosti enakomerno pospeševal... Malo žalostno za 186 konjičev.
S Polom GTI (1.6 / 125 hp) sem stegnil do 222 km/h (števec).
A je kdo peljal tole na dinota? Ma boljš da ne, k boste razočarani SkyactivX fanboysi. Jaz sem bil, ko sem ga prvič sprobal tako, da se nisem odločil zanj in spet vzel dizla.
To je problem, Mazda 3 ni karavan in je omejeno uporabna tako HB kot limuzina. 6e sploh ne bom komentiral, ker to ni Mazda ima pa res uporaben prtljažnik, ki je res velik plus. Nerazumno pa je da jo Kitajc kupi za pol naše cene. MX-5 je nišni model vse ostalo so SUV-i, ki jih je kot listja za krave ... mislim listja in trave.
Manjkajo enoprostorec, normalen avto višjega srednjega razreda, predvsem pa prostorsko uporaben avto nižjega srednjega razreda, ki bi bil bolj karavan, ampak ga ni ker bi hodil v zelje CX-30. Mogoče tud kak pickup pa še kaj bi se našlo, da manjka.
Motorje so tud čist porezal in kjer e bilo včasih po 5 različic na model je danes ena ali dve. Vsi iščejo čim bolj optimalne zmogljivosti, Mazda zmanjšuje moči motorjev, ker je samo še en dizel so se praktično umaknili vsi turbači.
Tako nekako vse postaja sila anemično in brez življenja. Mazda je imela še pred kratkim čisto drugačno filozofijo, ki nam je bila res všečna, danes pa... škoda, vse dobro se nekoč spridi.
e samo zanima zakaj bi bil ta avto z dinotom cenejši pa po prebranem boljši od X motorja.....
Tehnični podatki prodajajo avtomobile in konji dvigujejo ceno. Tko kot smo kot majhni otroci nekoč gledali na števce avtov in se čudili, da je imel stric iz njemačke na števcu napisano cifro 220km/h se 90% kupcev še vedno zanaša na to, da je 186KM bistveno več kot 141KM. Po cifri je ampak kako pa je v praksi.
Men so sončna očala ropotala v predalčku. Zvok se je pa tako prenašal, da sem mislil, da nekje zadaj čričkajo vrata. Pol sem pa ugotovil, da ko nosim očala, da ne ropota nič. 😜
Ampak tale citat in razlaga je točno to kar si o potrošnikih mislijo naftarska golazen. Ma res se norca delajo iz ljudi. Petrol bo kar mislil, da bo zdaj to dosegel še pri nas.
Citat
Največji hrvaški naftni trgovec INA je odločitev vlade, pričakovano, pozdravil. "Verjamemo, da bo ta ukrep prispeval k večji prožnosti trga in omogočil nadaljnje izboljšanje storitev in naložb. Cenimo nenehna prizadevanja Vlade Republike Hrvaške pri reševanju izzivov energetskega sektorja, zlasti za doseganje ravnovesja med varstvom potrošnikov in zdravo tržno konkurenco," so sporočili.
Odločitve Hrvaške so veseli tudi pri Petrolu, kjer so navedli, da ta pomeni prehod iz modela državnega nadzora cen v bolj odprto in odgovorno tržno okolje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Teli iz zadnje generacije so bistveno boljši kot iz prve generacije Skyactiv-d dizlov iz leta 2012, saj je bilo odpravljena večina napak.
Tako, da tole je dober nakup samo ne po tej ceni. Glede na to, da imam podobno z isto opremo, skoraj enako staro z malenkost več kilometri bi rekel, da tole kaj več kot 19k€ max ni vredno. Pa samo, če so kilometri res realni.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani