Skoči na vsebino
avtoplin
Napisano

Pri nas v lescah je avtomony. Oni so vcasih montirali G1 sedaj ga pa samo se servisirajo, ker je firma sla po gobe. Filtre ti lahko zamenjajo tudi v kranju ford servis frlec. Vcasih so montorali od plinexa sistem :). Stavim, da jih imas tudi v Ljubljani. Ce se ne motim je zmaj govoril o nekomu k je iz dol pri ljubljani.

Dol pri Ljubljani; Alja? Cajhen iz podjetja Avtocona. Fajn mo?akar in obvlada razli?ne LPG sisteme. ?e bo le redno servisiranje, potem ne bo te?av; gsm: 041875322 - Alja?

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvale servisov - serviserjev
Napisano

Sicer ni serviser, pa? pa nam dobro poznani zavarovalni?ki mojster in danes mi je naredil odli?no polico za Hyundaja.  :jupiii:

Govora je seveda o Marku Ferlinu, ki vam z veseljem pomaga sestavit odli?no zavarovalno polico, dobite ga na gsm; 031 209 143.  :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Sodelavec je v?eraj dobil predra?un za ceed 1,4 motor, benzinar, res dosti opreme,pri Jerebu 22400, pri Ben?i?u pa 21600.WTF?...za eno navadno ceed benzinarko, res, da je naro?il specialno rde?o barvo, pa vendar.Mogo?e je pa sedaj to premium znamka?

Saj ne, da sem na teko?em s cenami, ampak se mi zdi nekako krepkih 10 Smukov ? previsoka cena za tak avto?ek in z nekim osnovnim motorjem. Matrwola!  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanesljivost Mazde 3?
Napisano

Tocno tako. Po moznosti se kaksnemu svedu pade goba na tla in jo potem pobere in puca dalje...

Tako metodo bi se lahko poimenovalo PESKANJE ali pe??eno poliranje.  :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-5 2.5T JDM
Napisano

250PS premore prakti?no vsak osnovni nem?ki SUV, da ne re?em da potem se?ejo pribli?no 2x dlje oz. vi?je (kakorkoli na 500 ali ve? ihahajev).  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

To je samo varka: povsod pi?e, da je avto na plin, vozi pa na cvi?ek...

V?eraj sem opazil na MOLu, da je pisalomalo nad 1 evro. Mislim, da je bilo 1,005? za liter...

Ja preko eura je. Zdaj i??em kateri dobavitelj ima brezpla?no dostavo, ker ta je sicer okrog 40?, ?e se ne motim. Potem pa ?e naro?i? preko 1000 litrov imajo nekateri gratis furo.  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.