Skoči na vsebino
avtoplin
Napisano

To je ze nekaj casa in kar je se vredno povedati je to, da se popust zacne obracunavati na kolicino, katera je bila iztocena nad 30l in ne prej. Sepravi ce bos tankal 31l bos prejel 4 cente popusta :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

Zal trenutno nimam slike ker sem na dopustu takrat ko sem kupoval m6 je bila moznost izbire notranjosti v crni, beli in olivno zeleni barvi. Tudi jaz sem sel bolj na slepo pri nakupu take notranjosti ampak moram priznati da ce bi bila se enkrat moznost izbire take barve notranjosti bi to izbral se enkrat.

Mene pa res zanima kaksna je tale tvoja mazdica tako znotraj kot zunaj  :). Ce imas cas prilepi kaksno sliko  :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Jest sem isto imel nexenke tako zimske kot letne in lahko recem samo kapo dol. Za letosnjo zimo bom isto mogu kupt zimske gume in bo nexen definitivno v ozjem izboru :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

Bo drugo leto (proti koncu leta 2018) na voljo moja M6 2.5 GT (170 KM, letnik 11/2008), bencin, trenutno 67.900 prevo?enih km, na kar pa neverjamem da bo? ?akal.

Bele barve ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? - nesre?a s pobegom
Napisano

Men se je pred leti na smartinski takole (sicer z dost manjso brzino) v rit zaletela zenska in nato pobenila. Registerske si nisem utegnil zapisati sem pa videl kateri avto je bil. Policaj mi je rekel, da jih je v sloveniji s to barvo samo 50 registriranih in od tega jih je 30 iz Ljubljane... pa jo kljub temu nikoli niso nasli. Ko sem jim rekel zakaj ne naredijo poizvedbo in grejo od vrat do vrat magar samo po Ljubljano so se mi samo nasmejali in rekli da so vse uradne servise obvestili in v primeru, da bi skodo popravljala na uradnem sevisu bi servis obvestil policijo. Ja kot da je tok zabita.. Avto je bil pa WW beatle bele barve, facelift model.

P.S Preden si naredila zapisnik bi mogla rect, da si bila v avtu in bi dobila odskodnino. 2.000? sigurno :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Spra?ujem zato, ker me ?e kar lep ?as matra da bi svoje "garje" prodal pa nabavil mazdo 6 GTA bencinar seveda :).

Hvala za iz?rpne odgovore :prstgor:

P.S. A ta dodatni predal?ek k si ga imel v sredinskem naslonjalu je pri?el ?e serijsko v tem nivoju opreme ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.