Volanska letev ima senzorje katere vlaga zjebe in avto crkne oz. volan ostane brez servota, cel ringelspil luck se przge in avto trokira. Avto ugasnes ter cakas dokler se senzor ne posusi nato lahko nadaljuje? voznjo. Da ne bo pomote avto dela normalno in pri?ge samo volan je trd in en kup luck se pr?ge. Na uradnem servisu so rekli da so za to krivi senzorji na volanski letvi in so vcasih menjali komplet letev... sedaj se pa baje ze da menjati samo senzorje cca. 600e. Pelko je rekel da lahko samo pozicijo volana na novo nastavi na 0 ter s temu omili problem. Enkrat je to ze nastavil in je bilo nekaj casa mir. Menjava samega senzorja pri pelkotu ni mozna. Ta problem do danes ni bil tako pogost in ga je recimo zatrokiralo 1x na mesec, zadnje cajte se pa pojavla kar pogosto in je res nevarno, ker ti brez kakrsnega koli opozorila vzame servo volan in volan postane trd.
Gre pa za mazdo 6 druga generacija 2008, 147hp (elektricn servo)
Nima nih?e podobnega primera ? Ko sem spra?eval na uradnem servisu niso bili ni? za?udeni ter so rekli, da so v?asih menjali komplet volansko letem sedaj se pa ?e da menjati samo senzor samo pride 600e?!? Sem tudi govoril s pelkotom in se jutri ponovno oglasim pri njemu, da mi zopet na?tima pozicijo volana na 0, vendar je to samo vpra?anje ?asa kdaj bo te?ava spet nastopila. Je pa to edino kar lahko naredi...ali pa menajva komplet volanske letve cca 1.500e :S. Mogo?e kak?en predlog ?
Danes dobil tole stvar . Bom obdrzal samo za cupholder, ker ostalo mi nekako ne potegne . Sem pa uzel bele ker edino pasejo z mojim avtom, ampak je pa fora da se ravno teli ponoci svetijo... bom vidu kako zgleda
Se mi zdi, da ce hoces imeti avto za taxi da mora vrednost avta biti minimalno (govorim na pamet) 3.000e. Po domace povedano ravno vsaka kripa nemore biti taxi
Kar zmaj zeli povedati je to da avtomatski menjalnik in 2.3 motor ni ravno sparovcek, saj pije 10+l/100km. Ce se pa to tebi zdi pametna investicija za taxi pa kar pogumno...
V najslabsem primeru v radomljah obnavljajo cilindre za 50e pa se strihnejo ti ga na zeljeno barvo (se isti dan ga dobis). Je pa res da jim ga mores odmontiranega pripeljati, kar pa pelkotu oz. mehaniku vzame 15 min. Imas pa opcijo tudi na zavornem servisu rudnik kjer pa samo avto pripeljes pa ti ga obnovijo -70e na cilinder oz. celjust.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jest to dopovedujem tastarim ze cel cajt...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani