Danes dobil tole stvar . Bom obdrzal samo za cupholder, ker ostalo mi nekako ne potegne . Sem pa uzel bele ker edino pasejo z mojim avtom, ampak je pa fora da se ravno teli ponoci svetijo... bom vidu kako zgleda
Se mi zdi, da ce hoces imeti avto za taxi da mora vrednost avta biti minimalno (govorim na pamet) 3.000e. Po domace povedano ravno vsaka kripa nemore biti taxi
Kar zmaj zeli povedati je to da avtomatski menjalnik in 2.3 motor ni ravno sparovcek, saj pije 10+l/100km. Ce se pa to tebi zdi pametna investicija za taxi pa kar pogumno...
V najslabsem primeru v radomljah obnavljajo cilindre za 50e pa se strihnejo ti ga na zeljeno barvo (se isti dan ga dobis). Je pa res da jim ga mores odmontiranega pripeljati, kar pa pelkotu oz. mehaniku vzame 15 min. Imas pa opcijo tudi na zavornem servisu rudnik kjer pa samo avto pripeljes pa ti ga obnovijo -70e na cilinder oz. celjust.
Jest moram tudi v kratkem menjati diske in ploscice in upam da po menjavi nebom imel omenjenih problemov. Trenutno imam 270k prevozenih pa mi nikoli ni nic treslo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Danes dobil tole stvar
. Bom obdrzal samo za cupholder, ker ostalo mi nekako ne potegne
. Sem pa uzel bele ker edino pasejo z mojim avtom, ampak je pa fora da se ravno teli ponoci svetijo... bom vidu kako zgleda 
Povezava za deljenje
Deli na druge strani