In kakšna je cena akumulatorja z menjavo na servisu?
Men je huda. Ampak zame je to prevelik in predrag avto👍😉
RazširiPo prevoženih 900 kilometrih(večinoma avtocesta 135-145 in nekaj regionalne ceste) je trenutna poraba 5,9/100.
Če računamo, da, avto še ni prav utečen je to super podatek. Sem se pa danes fural po serpentinah od jezera na en hrib. Moram priznati, da je vožnja z cx30 veliko bolj zabavna v teh ovinkih kot z 6-ko. 😉
Še nekaj kilometrov in ti sploh ne bo kurila bencina😉
RazširiSaj ni tako grozno velika... s svojimi 4.745 mm je celo krajsa od sestice (karavan: 4.800 mm, sedan: 4.865mm ... je pa 5 cm sirsa (CX-60: 1.890mm, Mazda6 karavan in sedan: 1.840mm)... pa visja je... kar je nekako ligicno, ker je SUV (CX-60: 1.685, Mazda6 karavan: 1.480mm, Mazda6 sedan: 1.450mm) ...
Tudi ce primerjam recimo s CX-5 je sicer vecja... samo spet ne toliko ...
Vse je res. Kaj pa teža?
Ma krača, da te kap. Sej zgleda uredu. Sam za kam je to namenjeno? Za mesto prevelika za hrib pretežka??
RazširiLej alex, jst se strinjam s tabo...dokler se voziš DO 15 km na dan. Ko se pa enkrat voziš 150 km na dan ti pa ta pot posesa vso voljo tega življenja.
Drugi argument je pa ta, da lahko pri AT namesto ročke šlataš babo na desnem sedežu...
![]()
Jaz kljub ročnemu menjalniku še vedno avtomatsko šlatam svojo na desnem sedežu😉
Men je huda. Sam kam lahko prideš s tako kračo. 2 toni pa avt.menjalnik. pozimi samo po ravnini.
Men je pa mazda 6 limo neki najlepšega❤️
To je zaradi barve😀
Sej ma trojka iste dimenzije.
Ma ni šans. Preveč dela pa dnarja🤮
G 120 pa 8.9. Zanimivo🤔
Tega bi loh pa papež vozu, če ma že dvojna stekla😃
Ajd, za foro pogledam tista tesnila na svoji trojki pa neč ne najdem. Neki ni ql😁
Jaz sem jo dal ličarju in jo je zrihtu v nulo za mislim, da ne več kot 50€. Razlike ni nobene👌
Ni več.
Mazda Mazda3 :: Avtonet ::
Tale pa nabija. Mazda se ne kvari😁
RazširiTo tako ali tako ampak,ampak Alexove Nexsenke so imele isto-enako cesto pa so držale vredu,na to sem ciljal😉
Pazi, Aleksove😜
Ne, je pa danes res blo kr nevarno na cesti. Jaz sem se za letne odločil kr za mišelinke. So mi pilot sport 3 odlično služile.
Popravljeno od GregsterJa. Pr nas je 100tka tolk.
Napisano
Kr drago. Sam tko je. Aku.ni poceni.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani