Jaz sem svojo trojko kupil pri močniku in so bili zelo korektni. Servisiram jo tudi tam in ni težav pa še avto mi dajo za tisti čas. Servisi so pa okrog 200 do 250€.
Pa sej v bistvu je bolje kot nekateri, ko samo pipneš bremzo pa te nalima. Sej pri moji m3 moraš tud malo bolj pohodit samo pri cx-30 pa še precej bolj. Ko sem šel rikverc bi kmalu butnil.🤪
Meni na trojki dela odlično. Sam tole o CX-30 brat je kr grozno. Sem jo zadnič ene dve uri vozil, ker sem imel redni servis pa se mi je zdela ok. Ni udobna kot trojka v smislu same vožnje ampak je ok. Motil me je edino za moje pojme premalo odziven avt.menjalnik in pa črna barva ji ne sede.
Z mojo mazdo3 sem do zdaj še vedno prišel domov pa mam 4 km klanca pa veliko ovinkov. Tik pred hišo pa še bolj strem in zavit klanec. Če ne gre drugače pa rikverc. Mam 3 leta stare dunlopke gor. Veliko je odvisno tudi kakšen sneg je. Tale v soboto je bil moker in v zadnji klanec sem šel rikverc pa je šlo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Eto jih. Skor frišne cene😁
Povezava za deljenje
Deli na druge strani