Viper, verjetno ima? tudi pri tak?ni avtomatiki razli?ne programe, npr. tudi kak?nega "sport", kot vidim na volanu pa ima tudi tiste "lopatke", eni pravijo F1 prestave temu.
Tale Rx8 ima kot ka?e najvi?ji nivo opreme (vidim tempomat knofke in pa navigacijo, ki je bolj ?voh uporabna v SLO), te?ko pa varjamem, da ima ro?ni menjalnik in 6 prestav:
Mah na?la sta se 2 taprava cepca. Mi je pa kar hecen pretep dveh fotrov, ki zgre?ita kumaro tadruzga z razdalje 20 cm (dobro da ni naletel na nekega ma?ka, v smislu - kolena v brado + komolec v nos, potem pa na tleh dalje).
Hanzi Tassi, ?e se ne motim sem na enem forumu zasledi, da naj bi imel zavorni servis, lahko da se je z leti kaj spremenilo in je raz?iril dejavnost. Obenem se tudi ne bom zlagal, ?e povem, da sem v ?asu, ko sem ?e delal na Izvr?ilnem oddelku, vodil ve? postopkov zoper navedenega dol?nika, ampak naj bo dovolj o tem.
Pelko je ravno diametralno nasprotje, tako da verjamem, da se bo ta klic obrestoval.
Avtomehanik prve klase, obenem pa po?ten in prijazen mo?akar; Avto Pelko d.o.o. (Simon Pelko), dobi? ga na gsm: 041 667 335. Sicer pa preveri na netu ali v ?ivo pri ljudeh.
Zagotovo. Marsikdo od Slovencev ima ?e vedno v glavi predstavo, da Poljska je neka 3.liga, a v resnici so ?li v marsi?em ?e zdavnaj po desnem pasu mimo nas.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Das ist ein originales Deutsche Wagen:
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9144610&show=1&avto=Audi%20A3%20A3
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani