Phuu zdaj pa res ne vem ali ste lastniki Mazd toliko odkriti in po?teni ali pa je res, da je toliko enih te?av in pripomb glede Mazde? ?lovek se takole, po tem, ko avto ?e naro?i in ko potegne ?rto glede vseh zadev pred in med samim naro?ilom, pa potem ko spremlja forum res za?ne spra?evat ali je bila odlo?itev prava ??
LP
Se mi zdi da je moderno it mal ?e v drug ekstrem. Hvaljenje tega kar ima? ni ve? in...
jaz imam menjane letvice ?e od prvega dne, pa nisem ?e nobenega pokrov?ka izgubil
Kaki so pa potem nastavki od prtlja?nika? Jst mam thule/mazda od prej?njih modelov ?e, pa nebi celega menjal...
Aja pokrov?ki so tvoji ?e novi, ko jih uporablja? leta in daje? gor in dol, pa vremenski vplivi itd, se za?nejo pol po?asi rahljat...sej vidi? topic spodaj, ko se mno?i?no kupujejo
Ima mogo?e ?e kdo zamenjane letvice zgornje, da je potem mo?nost monta?e nosilcev? Kako to izgleda potem? Je enako kot na prej?njih generacijah, ko ima? potem pokrov?ke, ki jih po?asi izgublja??
edit: hm ?eprav zdaj kakor gledam, se prodajajo kiti, da jih "zapne?" za vrata in ne fiksno na streho...kdo kupil ?e?
Ja limuzina ima. Tudi ko ga odpre? s tem gumbom ostane avto zaklenjen. Enako se zgodi s prtlja?nikom ko ga zapre? nazaj, direktno na prtlja?niku ga ne more? odpret.
Kolikor vem je razlika med G120 in G165 samo ta, da je G120 elektronsko zadusen po 4.000 obratih.
Pol leta je bil G120 cisto dovolj, sedaj pa mi je malo svoh ker je vcasih prehitevanje na avtocesti itd. precej prepocasno in zato nevarno. ( v 5,6 prestavi itak slabse potegne, ce das v 4. pa pri 130km/h ne vlece vec).
Zanima me ce je kaksna moznost za upgrade na G165 (prakticno cipiranje) pri uradnih serviserjih?
Bral sem, da se G120 komot da spravit na 160-170 konjev ravno zaradi te "blokade".
Lp
Hm tole me pa kar ?udi, men se zdi da zelo lepo potegne ma?ina. Nevem res kaka situacija bi mogla bit, da bi blo z njo nevarno prehitevat na avtocesti?
Ko sem sam kupoval pol leta nazaj, sem ravno zaradi teh dobrih odzivov, ki jih imajo uporabniki s servisom ?el najprej h njim povpra?at. Pa morm re?t, da je bil odziv v salonu zelo mla?en...so se povsod drugje dosti bolj potrudili, tud pri Interclassu npr.
Sam sem izredno zadovoljen z mojo 120. Porabo imam zaenkrat 6,9, ampak je vzorec zelo majhen in veliko avtoceste, kjer je bila hitrost okol 150, ?e je promet to omogo?al.
O laku sam ne morm govort, jo imam premalo ?asa. Zaenkrat ?e nisem na?el stvari, ki bi me res motila.
Sam sem kak?ne 3 teden nazaj hodil naokoli za novo trojko, pri vseh sem bil bolj na meji delovnega ?asa 17:30-18h (prej slu?ba ne dopu??a) in so bili vsi korektni in prijazni, ni bilo problem si vzet ?as in razlo?it stvari. Bil sem v BTCju, Interclassu in pri Kr?i?niku v Zagorju. Mogo?e je bila izku?nja v BTCju ?e najslab?a, ker so ravno prenavljali salon in je bil povsem izpraznjen, se ni dalo direktno na avtomobilu ni? pokazat.
5. pogre?am avtomatsko zaklepanje vozila, ko vozilo spelje in dose?e recimo 20km/h (to je imelo popolnoma vsako vozilo, ki sem ga imel do sedaj - Alfa, Seat, Alfa, Seat, Peugeot)
tega pa jst osebno ne maram. zaklenem kdaj v tujini, ?e sem v kak?nih mestih po kri?i??ih itd., samo da bi bil pa stalno zaklenjen v avtomobilu, mi je pa neprijeten ob?utek.
jst sem trenutno sredi nakupovanja nove mazde in mi je tale spisek dejansko super. prebiram forume, enega moti to, drugega ono, tukaj je pa vse lepo zbrano. ravno glede opreme sem v precej?ni dilemi, di?i se kak?en bomboncek, ampak se potem tehta ?e bo ?lo finan?no ?ez.
sem bil sam tudi malo razo?aran, da ni avtomatskega odpiranja sip na vseh, kar ima trenutno moja 2005 trojka. bi prej pri?akoval da bodo omogo?ili odpiranje sip s klju?em tudi na trojki, kot je imela ?e prva sestka, kot da so tukaj ?li korak nazaj.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se mi zdi da je moderno it mal ?e v drug ekstrem. Hvaljenje tega kar ima? ni ve? in...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani