Od zadnjega servisa sem prevozil malo čez 13k km, pa se mi je prižgala lučka za olje. Nivo sem preveril in je res blizu minimuma. Zanima me, ali je taka poraba olja normalna? Gre pa za motor g150, ki ima cca. 50k km.
Če gre za nov motor bi še razumel, če ima pa za seboj nevem 50 in več tisoč km, bi pa rekel da to ne more bit normalno ??
Mogoče bo koga zanimalo. Po precej mesecih iskanja se je pred nekaj dnevi pojavila možnost prikaza OBD podatkov na zaslonu infotainmenta, na katerem teče Android Auto. Uporablja kar Torque, če ga imaš nameščenega na telefonu. Zadeva se imenuje AA Torque, nekaj vrstic sem prejle nakracal na blogu. UPDATE: še sličica.
Thx, bom probal. A ta performance monitor si tudi moral namestit?
Ja, bolj kot rja - kar mislim da ni več težava, je problem v mehkem plehu in občutljivi barvi. Ravno iz tega razloga, res nerad ročno perem ta avto. Čeprav je res lep ko se posveti, ampak se moraš pa kar nakulirat, ko vsakič ob pranju, kakšno novo anomalijo odkrijem
Klinac, slabo sem pogledal, ni počeno, je pa pač tako narejeno. A kdo rabi cel komplet airboxa? Bo poštnina na nizozemsko dražja kot sem plačal. Če ne pa bolha...
Ma to itak ja, sem pa malo googlal pa vidim, da ima precej folka težave s tem, ne samo s Samsungi. Prva stvar je, da ga dam iz ovitka ven, to je itak killer. Idealno bi pa bilo, če bi bil tam pred režami za zrak
Pri A točki sem tudi sam razmišljal kaj in kako. Če kupiš na aliju, moraš potem sam updejtat info. Če kupiš na pooblaščencu, se rešiš te traparije.
Glede B preberi še v eni drugi temi, ki jo imamo. Ampak zakaj bi želel imeti brezžično povezavo, če ti to pije baterijo in je boljše, da si na kablu in se telefon še malenkost polni?
Je point. Ok je za krajše vožnje sem in tja. Za recimo daljše je pa wireless AA dokaj jeba. Problem je, ker se telefon precej precej greje, v bistvu do te mere, da ti software ubije vse aplikacije na tel in je treba potem malo počakat. Zato jaz recimo, ko grem na morje, preklopim na kabel, kjer pa do te težave pride kar težko sem opazil.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Če gre za nov motor bi še razumel, če ima pa za seboj nevem 50 in več tisoč km, bi pa rekel da to ne more bit normalno ??
Povezava za deljenje
Deli na druge strani