Skoči na vsebino
Mazda CX-30
Napisano
11 hours ago, mario3 said:

Zdravo.

Od zadnjega servisa sem prevozil malo čez 13k km, pa se mi je prižgala lučka za olje. Nivo sem preveril in je res blizu minimuma. Zanima me, ali je taka poraba olja normalna? Gre pa za motor g150, ki ima cca. 50k km. 

Če gre za nov motor bi še razumel, če ima pa za seboj nevem 50 in več tisoč km, bi pa rekel da to ne more bit normalno ??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
Mogoče bo koga zanimalo. Po precej mesecih iskanja se je pred nekaj dnevi pojavila možnost prikaza OBD podatkov na zaslonu infotainmenta, na katerem teče Android Auto.
Uporablja kar Torque, če ga imaš nameščenega na telefonu.
Zadeva se imenuje AA Torque, nekaj vrstic sem prejle nakracal na blogu
UPDATE: še sličica.
20230919_042651.thumb.jpg.43a6f77cc329322610f38debe71bb0b7.jpg
Thx, bom probal. A ta performance monitor si tudi moral namestit?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Reality check za mazdo 6 III bencinarja
Napisano

Ja, bolj kot rja - kar mislim da ni več težava, je problem v mehkem plehu in občutljivi barvi. Ravno iz tega razloga, res nerad ročno perem ta avto. Čeprav je res lep ko se posveti, ampak se moraš pa kar nakulirat, ko vsakič ob pranju, kakšno novo anomalijo odkrijem :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
Hja, tam ne dajejo dol ohišja, razen ko menjaš olje v avt. Menjalniku

Sent from my SM-G780F using Tapatalk

Če bo kdo rabil kak del okoli airboxa naj pove. Danes sem dobil celoten komplet iz Nizozemske, tako da bom menjal vse.

Sent from my SM-G780F using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Kakšne bedarije, pol pa voz otroke zadaj, ...da se ti bo baterija pregrela :) Še ena stvar več, da mi služimo avtom in ne obratno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Android Auto Wireless
Napisano

Ma to itak ja, sem pa malo googlal pa vidim, da ima precej folka težave s tem, ne samo s Samsungi. Prva stvar je, da ga dam iz ovitka ven, to je itak killer. Idealno bi pa bilo, če bi bil tam pred režami za zrak :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Android Auto Wireless
Napisano
On 10/25/2022 at 9:42 AM, NevLado said:

Pri A točki sem tudi sam razmišljal kaj in kako. Če kupiš na aliju, moraš potem sam updejtat info. Če kupiš na pooblaščencu, se rešiš te traparije.

Glede B preberi še v eni drugi temi, ki jo imamo. Ampak zakaj bi želel imeti brezžično povezavo, če ti to pije baterijo in je boljše, da si na kablu in se telefon še malenkost polni? :D

Je point. Ok je za krajše vožnje sem in tja. Za recimo daljše je pa wireless AA dokaj jeba. Problem je, ker se telefon precej precej greje, v bistvu do te mere, da ti software ubije vse aplikacije na tel in je treba potem malo počakat. Zato jaz recimo, ko grem na morje, preklopim na kabel, kjer pa do te težave pride kar težko sem opazil. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.