Bemtiš pa novi avti! Smo ga priklopili s klemami in kabli, ki so malo konkretnejši, taki, za mehanizacijo. Pa je tistemu francozeku zablokiral računalnik, ker je prehitro dobil močan sunek elektrike. Je potem s pomočjo mehanika na mobitelu uspel resetirati in vžgati. Baje, da za te sodobne avte kabli ne smejo biti močni, z velikim presekom... Zdaj človek še nesrečniku ne sme pomagati, ker mu naredi še več težav. Zdaj pa vi meni povejte, kaj je na novih avtih odveč?
Da nisi le v napacnem zaporedju priklopil plus in minus.
pri rabljenem dizlu z okrog 200k km se mora kupec zavedati, da so potencialni stroški za najbolj rizične sklope (sklopka, vztrajnik, turbina, injektorji) lahko višji kot pa je kupec plačal za rabljen avto....če se s tem sprijazniš jaz ne vidim težave v nakupu starega dizla, zdaj ali imaš srečo in si kupil/dobil takega da ti bo bp oddelal še naslednjih 100k km pa mislim da ti nihče ne more garantirati, pa naj bo še boljši mehanik, in tudi če so vsi servisni intervali bp....(moje osebno mnenje, če bi imel v lasti dizla in bi mi delal bp, in četudi bi imel 200+k km ga niti ne bi prodajal :))....tako da dobiti dobro ohranjenega dizla je pomojem danes mala loterija, sploh če gledaš za avti z veliko km....(in enako seveda potem velja tudi za bencinarja:))
Točno tako. Samo menjava sklopke in vztrajnika je cca. 1.000 €. Jest bi vseeno šel na ziherco in kupil bencinarja. Konec koncev je tudi bencin cenejsi, kot dizel.
Nevem kaj kompliciras. Kupi keramicno za 50e pa si sam naredi zascito. Ko bos pa moral avto 3 x oprati, s plastilinom scistiti, trikrat spolirati in sele potem zascititi s keramicno zascito potem pa nebos tako pametn, zakaj je tako drago.
Da ne govorim, da nimas ne sestavin, orodja in znanja da to naredis.
Da operes avto tako, kot se zagre in samo spoliras bos zabil 6-8h. Kje je potem se vse ostalo.
Slivka tudi jaz z njimi pred 7 leti nisem imel problemov. Sedaj pa skos ene pickarije. Imam pa isto zavarovan parking brez odbitne fransize (ze vec kot 10 let). Je pa poskodba 100% parking, ker se prav vidi in ne negre za valdalizem ali karkoli drugega.
Jest na svoji mazdi nisem naredil nič, je pa zato naredila tretja neznana oseba, katera mi ga je v izi butnila na parkirišču. Za še večji šok je pa poskrbela zavarovalnica triglav, ko mi je zavrnila uveljavljanje delnega kaska (parkirišče kombinacija H).
Dobro, "performance" so precej relativna zadeva, "price" je pa precej konkretna. In koliko je "price" v tem primeru?
Nic ni relativna stvar. Performance je 4K. Zadeva se lahko tudi preveri na youtubu in bos videl kaksna kvaliteta je 4k. Dvomim da bos dobil kamero 4k pod 300€. Kaj sele v tem primeru ko dobis sprednjo in zadnjo. Zadnja kamera snema 1080.
Je pa tko, da je 70mai Xiaomi.
Cena kompleta s postnino vred je 155€ in posljejo iz Poljske, kar pomeni brez carine in ostalih dajatev. Je pa to njihova original trgovina.
Eno leto nazaj sem pri istemu prodajalcu (70mai official store) dal 120€ za komplet z SD kartico vred. Zal pa vsi vemo kako je s cenami in gre zal vse gor...
Kakorkoli kamera definitivno vredna svojega denarja.
Moja 2.5 ima 8,4-8,5 porabo pa jo niti malo ne sparam. Sem pa prisel maksimalno do 8,7 l/100km za razliko od fotrove sestice (2.0) , katera ima konstantno med 8,7-9.0 porabe.
Ali ima kdo slučajno kataloške številke za mazdo v PDF obliki? Včasih je bilo to vse online (EPC), sedaj pa ta stran več ne obstaja... So sicer neke "podobne" strani, vendar to ni to...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Da nisi le v napacnem zaporedju priklopil plus in minus.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani