Jest sem vzel castrol, ker je edini imel napisano komplet specifikacijo, kot je predpisano za mazdo, ce gledas v servisni knjigi. Ja vem, da je bistvo dot 3 oz. 4, ampak sem picajzelj za te stvari in potem lazje spim ponoci
Seveda, logicno. Vse je odvisno od porabnika oz. koliko stroma potrebuje. Jest pri dashcamih nisem opazil problemov. Mogoce lahko pride do problemov pri kaksni 4k kameri v kolikor imajo večjo porabo. Kot problem mislim, da se pac nebo filala. Xiaomi 70mai a800s (4K) vrjetno nebi delovala glede na to, da ima dve kameri (spredi in zadi) + LCD
Ze ze, vendar nic ne vpliva na delovanje. V teorijo se mal pocasnej fila to je pa to. Razlike ne vidis. Vsaj jest jo ne. Problem bi bil ce bi ti imel vecji output kot je pa predpisano. Usb 2.0 ima 0,5A output 3.0 pa 0,9A
Kako pa se uporabljajo brisalci drugače, kot da jih prižgeš, ko pada dež ali sneg? 😊
Tako, da jih imas pri rahlem dezju na preveliki hitrosti in ni dovolj trenja in brisalci ne laufajo gladko. To se vcasih dogaja tudi, ce imas stikalo za brisalce na auto, saj gre avtomaticno na prehitro brzino.
Najvecji problem je pa seveda pozimi, ko imas zmrznjene sipe in ko das kontakt ti brisalci avtomaticno zacnejo brisati, ce jih imas nastavljene na auto. Seveda tako najhitreje poskodujes gumice. Nekateri pa to delajo zanalasc, ker se jim mudi v sluzbo ali pa se jim ne da cakati, da se steklo odtali. Fajn je, ce se jih sem pa kej tudi kdaj malo spuca (gumice seveda).
Skratka, velik medot je kako zjebati brisalce.
K sm kupil avto leta 2017 sem gor imel že zmontirane bosch brisalce. Sedaj smo leta 2022 pa jih imam se vedno in delajo v nulo in neslisno. Cena novih (komplet) je cca. 20€. Nevem kaj tko komplicirate s temi brisalci pa placujete te vrtoglave zneske. Ali pa jih napacno uporabljate in grejo po hitrem postopku rakom zvizgat. Meni so brisalci vedno zdrzali vrsto let...🤷
Ne vem, kako jih delajo, a dejstvo je, da imajo probleme večinoma slovenske. Kar nekaj slovenskim soul red se je res začela luščiti barva. Je pa tudi res, da je najbrž glavni problem rjavenja podvozja ta, da naši prodajalci ne zahtevajo dodatne zaščite podvozja. Pa prav pri nas bi bilo to nujno zaradi "hudih" zim. 🤔
Joj alex kje preberis ti take bucke. Vse sestke so narejene na Japonskem in so vse iste za EU trg. Razlika je samo ameriski trg. Sedaj pa ce uvoznik oz. vsaka drzava po svoje zasciti podvozje pri mazdi ali pa ze v startu zamenja njihove kilave bremze je to samo plus in to ne pomeni, da je za ta trg drugacna roba...
Prva generacija je imela problem z rjavenjem po celem svetu in ne samo v sloveniji...
Evo vam uradni servis in garancijo. Važn, da znajo zaračunati servis 500e. Kje je sedaj tista 12 letna garancija na prerjavitev. Aja sej res, garancija je na prerjavitev in ne na rjavenje....
Nvem men so to bolane cifre. Rajs imam nov avto in nimam "garancije", kot pa da imam take zneske. Seveda je tudi vprasanje, kako je s tem ko enkrat uveljavljas garancijo. Takrat je 1001 izgovor. Tudi ti bini k prineses svoje olje na servis bo to prva stvar k ti jo bojo naprej vrgli, če bo slučajno kaj narobe z motorjem in bos uveljavljal garancijo. Jest grem na uradni servis samo se po hladilno tekocino, saj jo tezko dobis drugje (FL 22). No ravno danes sem se v lj ustavil po 2l hladilne
Tole so kar konkretni navori... Sam na litih felgah zategujem z moment ključom na 75 Nm, pa še mi ni nobeno kolo odpadlo...
75n/m je "pickin dim". Ce se ne motim je original kao 120n/m. Sma osebno zategujem na 15kg oz. 150nm in ze to z lahkoto odtegnem s kljucem. 75nm je definitivno premalo.
Lahko pa da je narejena pozno 2009 in je ze facelift.Lej sej nerabis odkrivati tople vode. S krpo sredi belega dne pokrij senzor na sipi in ce se bojo luci prizgale imas notri ta modul, kot sem ti zgoraj napisal.
Ja, tako mi na 08 dela. Na 09 pa ne. Je senzor v steklu fuč? Ali je lahko kaj drugega...
On govori o mazdi 6 mk2, katera sploh nima dnevnih luci niti ni skyactive.
Ce obrnes rocico iz auto na on ti pa gorijo? Glede na to da imas dva ista avta bi jest prej rekel, da ga modul biksa. Probaj zamenjati modul iz enega v drugega in bos hitro vedel ali je to to. Ti imas 09 letnik in je to se pred FL tako, da senzor v sipi nima veze z lucmi. Facelift je bil pomoje 2010. Lahko, da je tudi kaksna banalna stvar (varovalka).
Druga generacija ima dva razlicna modula za nadzor auto luci. Pred facelift je narejen tako, da luci vedno gorijo ob kontaktu in se samdoejno ugasnejo, ko ugasnes avto. Stikalo auto pomeni, da avto automatsko priziga in ugasa ambient light (radio, lcd, klima tipke itd.) na podlagi senzorja, katerega imas na steklu. Po FL ima drug modul za luci in stikalo auto pomeni, da avto avtomatsko na podlagi senzorja in svetlobe priziga luci. V primeru, da sredi belega dne prizges avto se ti zarometi nebojo prizgali in jih moras rocno vklopiti.
Torej pred FL se ob kontaktu luci avtomatsko prizgejo in tudi ugasnejo, ko ugasnes avto.
Po FL se pa luci same vklopijo, ko pade mrak oz. jih moras rocno vklopiti srede belega dne.
Pri meni je tudi cager za plin lagal, ampak me ni motilo, saj sem pri vsakem tankanju resetiral TRIP in sem vedel priblizno koliko sfuram. Tudi jaz sem imel investicijo po hitrem postopku povrnjeno, namrec prva generacija je pila 10l/100 km. Problem je ker na dolgi rok zastrupljas in pocasi unicujes avto... zal Tudi pelko je rekel, da ko je menjal ventile in ko je glavo pripeljal tretji osebi, da jo zbrusi je takoj vedela, da je avto na plin. Prav tako pravi, da to mazanje ventilov bolj kot ne za en kurc pomaga in da jih ravno tako unici. Se pa strinjam, da ce se bos odlocil za montazo, da izberes nekega kvalitetnega monterja.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jest sem vzel castrol, ker je edini imel napisano komplet specifikacijo, kot je predpisano za mazdo, ce gledas v servisni knjigi. Ja vem, da je bistvo dot 3 oz. 4, ampak sem picajzelj za te stvari in potem lazje spim ponoci
Povezava za deljenje
Deli na druge strani